12 Ağustos 2015 Çarşamba

Hafif beton köpük ajanı

Hafif beton köpük ajanı

Organiktir, Doğaya zara vermez, İnsan sağlığına zararlı değildir. Hafif köpük beton yapımı için kullanılan ,betona boşluk kazandıran ,kabartan bir kimyasaldır. Gözenek oluşturucu maddeler organik veya sentetik köpük ajanı olabilir. HAFİF BETON UYGULAMALARI. GENFİL ( köpük Ajanı ) belirli oranlarda su ile karıştırılarak köpük (foam) makinesinden geçirilerek köpük oluşturulur.


Bu köpük çimento ve alçı ile hazırlanmış sulu malzemeye. Standart Bayındırlık Bakanlığı Poz No: 04. G TS EN 934-Çizelge 5: Hava sürükleyici kimyasal katkılar. Diğer çeşitli hava sürükleyici çimento sütlerinde ve köpük harç ve beton uygulamalarında kullanılır.


ECOFOAM ile hazırlanmış köpük beton Nefes alır, Terleme yapmaz, Nem tutmaz. IKSA FOAM-AD köpük ajanı , köpük yapıcı jeneratörde su ile karıştırılıp köpük elde edilir. Elde edilen köpük , çimento, karışım suyu istenirse lif, cüruf veya uçucu kül, varsa hafif agregalar ile karıştırılarak hafif beton elde edilir. Hafif beton köpük üretimi için kullanıma hazır köpük ajanıdır. KÖPÜK BETON , köpük ajanı ve köpük jeneratörüyle elde edilen kararlı köpüğün beton içerisine homojen şekilde yerleştirilmesi ile üretilen hafif bir beton cinsidir.


Su ve donmaya karşı çok güçlü bir dayanımı vardır ve yüksek seviyede ses ve ısı izolasyonu sağlar. Amaç, yapı yüklerinin azaltılması, Maliyetlerin düşürülmesi ve enerji sarfiyatının azaltılmasıdır. Hafif ve gözenekli bir yapıya sahip olan köpük beton , çimento şerbeti veya kum çimento harcı ve köpük ajanı ile oluşturulan köpüğün karıştırılmasıyla elde edilir. Bu sistemle kapalı, birbirinden bağımsız hava kabarcıklı bir yapı oluşur.


Hafif Beton çimento, kum, su ve özel köpük kullanılarak üretildiği için akıcı bir betondur. Kalıplara uygulanmada vibratörlere ihtiyaç duyulmaz. HIZLI ve KOLAY Uygulama: Hücreli Hafif Beton akıcı dır, kolaylıkla döküm yapılır.


Betonun ham maddeleri olan çimento, kum ve su karışımının içine Neopor köpük ajanı katılarak üretilen Gözenekli Hafif Betondur. Hava kabarcıklarının beton içine homojen bir şekilde yerleştirilmesi ile elde edilen betondur. Hafif agrega kullanılarak elde edilen betonla karıştırılmamalıdır.


ARTRA Hafif Beton Sistemleri, İstanbul. K öpük maddesi, Anti bakteriyel, enzim bazlı, aktif Proteinlerden oluşur. Press question mark to see available shortcut keys.


FOAMCRETE, İnce agrega kum ve çimento içerisine enjekte edilen Protein esaslı bitkisel köpük ajanı sayesinde oluşturulan kapalı ve birbirinden bağımsız hava odacıklarının beton içerisinde homojen bir şekilde dağıtılması ve hava odacıklarının mukavemetini artırıcı bitkisel bir maddenin katılmasıyla ile elde edilen bir beton ürünüdür. SOLVERSO DYNA GEL - DİNAMİK KÖPÜK BETON AJANI. Por Yapı Sanayi ve Ticaret A. Alman Firması Neopor System GmbH ile anlaşma imzalayarak Neopor 6köpük ajanı Türkiye distribütörlüğünü almış ve Hafif Beton sektörüne ilk adımını atmıştır. Beton harcına katılarak ısı yalıtımlı hafif beton elde edilir. Beton kuruduktan sonra Beton basınç direnci artar.


TB-ajanının diğerlerinden farkı ne? Doğru köpük nasıl anlaşılır? Köpük Ajanları kaç çeşittir? Konsantre ajan sarfiyatı sayesinde ekonomik ve depolanma maliyeti en düşük üründür.


Hafif beton köpük ajanı

Görünüş: Hafif kızılımsı – açık kahverengi ve hafif kıvamlı jel şeklinde, 2. Odacıkların kapalı olması su geçirgenliği sağlıyor. Suyun kütlesinden hafif olduğu için batmadan su üstünde kalabiliyor. Beton Elyafı (1) Aderans Artırıcı (2) Epoksi Ürünleri (6) Prekast (3) Yangın Köpüğü (2) ÜRETİM VİDEOLARI (1) HOST HIT 3. Firmamız hafif beton üretimi için gerekli organik reçine esaslı köpük ajanını ve dozajlama mikserini patentli olarak yerli sermaye ile üretmektedir. Atık agrega (mermer,tuğla,seramik,kül vs) değerleme tesislerimiz kalkınma ajanslarınca desteklenmektedir. Az Adidas Leggings,Adidas Őszi Cipő Forró Eladó Hafif Beton Ajanı.


Tedarikçiyle İrtibat kurun Distile gliserin monostearat olarak antishrinking ajan, EPE köpük ajan. L yoğunlukta köpük ilavesiyle hafif beton numuneleri üretilmitir. Doğal taşlar ( Küfeki, Tüf, Yonu taşları, Traverten ve Limra ) ve Kargir yapılar ( mozaik, beton ) cephelerin de güvenli, ekonomik ve çevreye zarar vermeden cephe yüzeyinin temizliğini sağlayabildiğimiz Bazik kimyasallardan oluşan temizleyicimizdir. Afyon Kocatepe Üniversitesinden (AKÜ) bilim insanları, mermer tozu ve kömür külünden, inşaat sektöründe blok beton olarak kullanılabilecek, ısıya ve suya dayanıklı. Hafif Kiremit sunan tüm şirketlere ulaşın ve Hafif Kiremit ilanlarınızı şirketlere gönderin.


Hafif beton köpük ajanı

Orta derecede ısı yalıtım ve dayanım gerektiren alanlar için tavsiye edilmektedir. Su Yalıtımı, Taş Köprülerde Su Yalıtımı, Teraslarda Su Yalıtımı. Hafif bir malzeme olduğundan binaya çok düşük bir yük getirmektedir, bu da maliyet konusunda avantaj sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar