13 Ocak 2016 Çarşamba

T24 asma tavan

Malzeme Bankası - İç Yapı. Ttaşıyıcı sistemi en çok tercih edilen asma tavan taşıyıcı sistemidir. TSistem üstün kilitleme özelliği sayesinde, hiçbir yardımcı aparata gerek kalmadan kolayca monte ve demonte edilebilmektedir. Asma tavan için bu panellerden satın aldığınızda asma tavan malzemeleri ihtiyacınız olacağından dolayı konumuza göz atmanızı öneririz.


Metal Asma tavan Metal asma tavan sistemleri, tavana baktığımızda ferah bir güzellik katarak uygulandıkları mekanları sağlamlık ve güzel bir görsel tasarımları sunar. Aydınlatma, havalandırma, sprinker vb. Değerli ziyaretçimiz, deckon.


Tüm ürünlerimiz her zaman teslimat için hazırdır. Ttavan ızgara veya tesnek metal ızgara, asma tavan t ızgara US $0. Sepete eklerken önce asma tavan uygulanacak mahalin metrekaresini seçiniz Metrekare bölümünde. Sonra miktar seçiniz Adet bölümünde.


T24 asma tavan

This feature is not available right now. TSiyah Yerli Profil mtakım fiyatıdır. Fatura ile birlikte gönderilir.


Toptan ürün alımlarınız ve proje bazlı çalışmalarınız için özel fiyat verilmektedir. Metal asma tavan uygulaması, uygulanacak mahalde, tüm tesisat işlerinin, duvar ve döşeme kaplama işlerinin tamamlanmasından sonra yapılmalıdır. CKM Ama Tavan Taşıyıcı Sistemi. Kodu: TAna Taşıyıcı(6m),Tali Taşıyıcı(6m,2m),L Kenar Profili (m) ve akış takım sistemi. En ekonomik asma tavan sistemlerimizden birisidir.


Fiyat performans oranı nedeni ile bir çok iç mekanda tercih edilen bir asma tavan türüdür. Asma tavan uygulamalarında mm, duvar uygulamalarında mm kalınlıkta hammadde tavsiye edilir. DUVAR İÇİN TAŞIYICI SİSTEMLER. Lamba-Zıvana Alüminyum H Profil. Lay-In tipi asma tavanlarda görünür taşıyıcılı sistem kullanılmaktadır.


TAVAN İÇİN TAŞIYICI SİSTEMLER. Asma tavan panelleri, tabanı mm (standart) yahut mm (talebe göre) eninde olan T taşıyıcının kenarlarına asılarak aşağıya sarkarlar. Gökyüzü panel uygulama fotoğrafları - Yapay gökyüzü tavan panelleri. Listeme Ekle Karşılaştır Fiyat Düşünce Haber Ver. Taşıyıcı Sistemler – Bir yapının dış etkenlere güvenlik içinde karşı koyabilmesi için yük taşımak ve aktarmak üzere oluşturulan temel,.


T24 asma tavan

Kalite ve Hizmette Ödün Yok. Talebe göre suya dayanıklı olarak da üretilmektedir. Düz kenar paneller Tya da Tgörünür taşıyıcılar ile monte edilir. Yapıda kullanılacak olan aydınlatma armatürleri, klima ve havalandırma kanalları, yangın söndürme sprinkleri gibi diğer tavan elemanlarıyla birlikte montajı yapılabilir.


Tasma tavan taşıyıcı fiyatları. Montajı kolay ve hızlı olup, sistemin üstüne müdahale kolaydır. Taşyünü asma tavan ,metal asma tavan ,petek asma tav. Ataşehir Metal asma tavan ,taşyünü asma tavan firma.


Asma Tavan T-Taşıyıcı Sistemleri. Isı izolasyonu sağlar, yangına dayanıklıdır ve nem tutmaz. Sarkmalı (lay-in) Sistem, T1 T, Tkanallı ve kanallı taşıyıcılara, alüminyum ya da galva. TTaşıyıcılar, muhtemel bir yangında sistemin çökmesini engelleyecek şekilde genleşen özel detaylarla güçlendirilmiştir. Böylece asma tavan profilleriyle tavan plakaları sistem olarak sabit kalarak koruma görevi de üstlenir.


TALİ TAŞIYICI (6mm) Boy. ALÇILAM(KAROLAM) Plaka. Asma tavan sistemlerinde en iyi markalardan biri olan deckon asma tavan sistemleri satışı ve uygulaması firmamız tarafından yapılmakta ve çeşit olarak fazladır. U” profillerden oluşan aluminyum open-cell petek tavan sistemidir.


Düz panellerden farklı olarak metal plakaların derinlik verilerek hacim kazandırılmış asma tavan sistemidir. Tüm sistem demonte olduğundan arkasındaki tesisatın bakımı kolaydır. Alternatif plaka birleşim seçenekleri ile farklı görünüşler sunar. Linear Ahşap Tavan TBorulu Sist Plan Kesit Sist Elemanları – PDF Montaj Çıtalar, birbirine içlerinden geçen aluminyum boru ile bağlıdırlar.


Knauf TTaşıyıcı Profilleri. Modüler asma tavan sistemlerinde kullanılan ana ve ara taşıyıcı profildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar