28 Temmuz 2016 Perşembe

Tuvalet havalandırma bacası

Tuvalet havalandırma bacası

Sessizliğin esas olduğu yerlerin havalandırılmasında kullanılan ideal ürünlerdir biridir. Montajı için profesyonellik gerekmez. Türleri seçilmesi İçerik Türleri. Ama bu seçenek geçerli değildir. Atık su gider tesisatı olan her binanın, yani tuvaleti olan binanın çatıya kadar yeterli çapta havalandırma borusuna ihtiyacı vardır.


Tuvalet havalandırma bacası

Bu havalandırma borusunun, çatının metre kadar üstüne çıkması çok önemlidir. Tıpkı soba bacaları gibi geri tepmemesi için önlemler alınmalıdır. Duman ve hava bacaları ile son kattaki bağımsız bölümlerle irtibatlı piyeslerin aydınlatılması amacıyla yapılacak pencereler hariç olmak üzere çatı örtüsü üstünde hiçbir çıkma ve çıkıntı yapılamıyor. Bacalar her daire için ayrı olmalıdır. Eğer zorunlu olarak böyle durum-iki dairenin ortak bacası var ise,WC lere havalandırma menfezi yapılmayıp onun menfez yerine.


Ekstra indirimli fiyat. Aircool 1Kt Kanal Tipi Fan 4TL 0. Duvar Tipi Vantilatör Ayaklı Tip Vantilatör. Binalarda banyo, tuvalet ve benzeri kullanım alanlarının havalandırma bacası ile veya mekanik havalandırma ile havalandırılması zorunludur. Tuvalet ve Baca Aspiratörü.


MUTLUSAN 1LİK FAN MUTFAK BANYO TUVALET HAVALANDIRMA ASPİRATÖRÜ. Aspiratörlerin bir benzeri olan, havalandırma borularının odalara açıldığı alanlara da menfez denmektedir. Menfezler küçük bir jaluzi gibi görünen, genellikle duvara monte edilmiş plakalardır. Havalandırma bacalarından elektrik ve doğalgaz tesisatı geçirilemez. Genellikle beyaz renkli plastikten üretilen bu ürünler havalandırma amaçlı kullanılır.


Banyo ve tuvalet pis su gider pimaş borularınız baca içerisinde veya çatı içerisinde yarım. Baca içerisinde yarım bırakılan pis su gider pimaş boruları hava. Bunun için WC havalandırma bacaları (60xcm2)veya başka şaftlar 2BK tavanına kadar. Bu sistemde, alafranga hela taşı atık su tesisatına bağlanacağı atık su çıkış ağzı.


Ayarlı Panjurlu Baca Menfezi. Mepan Kapı Altı Lineer Menfez. Menfez cam havalandırma , sadece cam ve pencerelerin üst tarafına monte edilir.


Hava geçişini sağlar, havanın miktarını ayarlar. DNC Yapı, endüstri tesislerinde çatı ve cephede kullandığı havalandırma kapakları sayesinde, tesis içinde hava sirkülasyonu sağlayarak tesis içi sıcaklığın düşmesini sağlar. Ayrıca tesis içerisinde oluşan toz, duman ve buhar da bu havalandırma kapaklarından dışarıya çıkar. Ancak esin doğru konulması gerekir, hatta bazı yerlerde es hiç konmaz.


Eğer es konmamışsa koku kesinlikle olur. Fakat es konulduğu halde başka bir sıkıntı yokken koku oluyorsa ya havalandırmada koku yayan bir pislik vardır ya da bir dairenin tuvaleti sızdırıyor ve havalandırmada rutubet ve pis su kokuyordur. Bimm havalandırma firması havalandırma sisteminin kurulumunu yaptığı gibi aynı zamanda kurulu sistemlerde teknik servisi hizmeti de vermektedir. Sistemlerin düzenli ve tam performanslı çalışabilmesi için periyodik bakımlarının eksik edilmeden yapılması büyük önem arz etmektedir. Batarya Yüksekligi Ne Kadar Olmalı ? Geylani_Yapi_Market 100.


Pissu Tesisatı Proje Çizimi Nasıl Yapılır ? BAHÇIVAN AKSİYEL BACA ASPİRATÖR BB200. DÖNER DÖNEN BACA ASPİRATÖRÜ HAVALANDIRMA RÜZGAR GÜLÜ. Kimyasal ve Robotlarla Temizleme Servisi. Mekandaki mutfak ve tuvaletlerin havalandırmaları da farklı sistemler kullanılarak yapılacaktır. Bu nedenle havalandırma sistemi kurulacak olan mekana, öncelikle bir keşif yapılarak durum analizi sonrası uygun olan havalandırma sistemi kurulur.


Firmamız Gazfer Enerji Sistemleri LTD. Kanalizasyon Borularının Döşenmesinde Dikkat Edilecek Diğer Hususla r. Tİ , yıllara dayanan tecrübe ve deneyimle sizlere paslanmaz çelik baca sistemleri, havalandırma sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Apatman aydınlarma boşluklarında 6. Dublex ve triplex evlerin çatı boşlularının havalandırılmasında.


Silolar, depolar, ambarlar, havalandırma ihtiyacı olan tüm yerler 11. Pastaneler, fırınlar, lokantalar. MAĞAZAMIZDAN YAPTIĞINIZ TÜM ALIŞVERİŞLER ADINIZA FATURALI OLARAK GÖNDERİLİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar