19 Eylül 2016 Pazartesi

Teras su yalıtımı

Ancak seramikler su geçirimsiz olsalar da, tek başlarına su yalıtımı sağlamazlar. Seramik derzleri ve çatlayan seramikler suyun geçişi açısından risk oluşturan bölgelerdir. Ancak kabaca söylenecek olursa en ucuz olarak bitüm membranlar söylenebilir. Likit su izolasyonu, su bazlı, akrilik reçine esaslı, tek kompenantlı malzemelerle yapılan yalıtım işlemidir. Yalıtılmamış yüzeylerden sızacak su yaşanan alt katlarda konfor problemi yaratır.


KS WATERSTOP İLE BALKON VE TERAS 1SU YALITIMI İZOLASYON. Birkaç farklı yöntemle yapılabilmekte olan bu işlemler arasında amaç su geçirmeyen bir membran ile terasın kaplanmasıdır. Firmamız, teras su yalıtımı ( polyurea ) işlemini uzman ekipleri, gelişmiş cihazları ve kaliteli malzemeleri ile kusursuz bir şekilde gerçekleştirmektedir.


Tüm yalıtım malzemelerinin birbiri ile uyumlu olması durumunda da sorun yaşanmamaktadır. Firma olarak benimsemiş olduğumuz kaliteli hizmet sonucunda sizlere kaliteli bir malzeme hizmeti sunmaktayız bu malzemelerle yapılan işçilik ile birlikte asla teraslarda su sızıntısı gibi durumlar meydana gelmemektedir. Su sızıntılarına karşı teras ve balkonlarda, hatta havuzlarda izolasyon ve yalıtım işleri (HVAC) ihtiyaçlarınız için yılda 3gün size uzman saat Acil Servis sağlayabiliriz. SİKA holding te başladığımız su yalıtımı işine senelik tecrübe ve hesaplı fiyatlarla yapmaya devam etmekteyiz.


Tüm resimler kendi yaptığımız işlerden bazılarıdır. Su yalıtımının en çok evlerde kullanıldığı bilinmektedir. Evlerin çatı katı, yalıtımın en önemli alanlarıdır. Yağmur, kar veya dolu gibi doğal sorunların verdiği zararların ilk belirtileri çatılarda ortaya çıkmaktadır. Akmalar ya da çökmeler olmaması için su yalıtımının hassasiyet gerektiren yerleri teras ve.


Geniş yüzeyli, çok detaylı, düz ve eğimli çatılarda, teras ve balkonlarda damlalıklar, kanal ve kanaletlerde, baca kenarları, saçak, oluk ve süzgeçlerin su izolasyonunda herkes tarafından kolayca uygulanabilen izolasyon malzemesidir. Bu gibi durumlarda da balkon ve teraslarda su yalıtımı esasları dikkate alınarak tadilat yapılması önerilir. Yeni ve mevcut binalardaki teraslar aşırı sıcaklık değişikliklerine maruz kalır. Kar, yağmur, rüzgar ve güneş yalıtımsız bir zeminde tüm dış değişimleri binaya yansıtır.


Yaz günleri sıcak, kış günlerinde ise soğuk hava binanın içerisine geçer. Polyurea su yalıtımı uygulamaları, sprey polyurea, poliüretan, poliüre, poliüretan enjeksiyon, sprey poliüretan köpük, püskürtme yalıtım çözüm sistemlerinde İZOBEDEL Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biridir. Yoğuşma tahkiki mutlaka yapılmalıdır.


Sıcak çatılarda, su yalıtım örtüleri en üstte olduğu takdirde, ısıl şokları (gecegündüz, yaz- kış sıcaklık farkları dolayısıyla) azaltmak amacıyla, güneş ışını yansıtıcı ve bir bitiş tabakası ile korunmalıdır. Sürekli üzerinde havuzlanmış su durma riski çok fazla olan, yağışa komple açık bir mahalden bahasediyoruz. Resim’de görüldüğü gibi üzerinde gezilemeyen teras çatı detayında da gösterildiği üzere betonarme döşemesi üstüne yapılan ahşap mala perdahlı eğim betonu üstünde iki katlı polimer bitümlü su yalıtım membranı uygulaması bulunmaktadır.


Temiz Su ve İçme Suyu Depolama. Bu çözümler aslında teras yapının fiziğine aykırı bir çözümdür. Bu nedenle teras su yalıtımı , bitümlü değil eksiz kaplamalar ile izole edilmesi gerekmektedir. Köster Alman yapı kimyasalları su , ısı, nem yalıtım malzemeleri konusundaki uzmanlığıyla, dış cephe kaplamaları, dekoratif taş uygulamalarındaki bilgi birikimin birleşmesiyle tüm inşaat alanlarında yapısal bütünlük, çözüm odaklı başarılı bir oluşumu başlatmıştır.


Yalıtım ustası su yalıtımı teras çatı depo havuz zemin bina yalıtım firması teras su yalıtımı uygulayıcı usta firma profesyonel hizmet. Betonarme çatı plakası üzerine ısıyı önlemek üzere ait ve üst yüzeylerine ruberoit, katranlı kağıt veya karton kaplanmış izoteknik, cam yürü gibi yalıtım gereçleri konur. Kullanım alanı olan, herhangi bir sebep ile üzerinde sık gezilen teraslarda membran uygulaması ardından zemine seramik döşeme işlemi yapılabilir. Profesyonel ve kaliteli çalışmalarımız için web sitemizi inceleyiniz. Kısa süre sonra geri döneceğiz.


Teras su yalıtımı

Daha sonra yeniden deneyiniz. Makalemizde su yalıtımı nasıl yapılır, zemin teras çatı dış cephe ve duvar su yalıtımı nasıl yapılır. En iyi su yalıtım malzemesi hangisidir sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.


Banyo, lavabo, mutfak gibi ıslak hacimler. Balkon, teras ve eğimli çatılar. Suyun içinde kalmasını istediğimiz su deposu, suni gölet ve havuz gibi yapılara yapılır. Ama doğru uygulama yapılırsa su yalıtım görevi açısından yıl üretici garantilidir. Sistem, mimari projesine uygun olarak ana taşıyıcı çelik konstrüksiyona tespit edilmiş kondens kanallı düşey ve yatay alüminyum ışıklık profillerinden oluşur.


Teras su yalıtımı

Zemine temas ve havadaki nemle birlikte koruyucu etkisini göstermektedir. Su Yalıtım Malzemesi Fiyatları. Alman üretici KÖSTER Bauchemie AG, yapı kimyasalları, su yalıtımı ürünleri ve sistemleri konusunda yılların getirdiği bir uzmanlığa sahiptir. Bu sistemler, dünya çapında yeni ve eski birçok yapıları korumaya devam etmektedir. Elastomerik reçine esaslı solvent içermeyen tek kompenanantlı akrilik polimer esaslı su yalıtım malzemesidir.


Uygulandığı yüzeyde kuruyarak eksiz, su geçirimsiz ve elastik bir. Polimer esaslı yüksek dolgu ve köprüleme özelliğine sahip mastiktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar