12 Ekim 2016 Çarşamba

Asansör kabin içi kaplama

Bsb asansör , üretiminde bir çok asansör kaplama çeşitleri kullanmaktadır. Bu ayrılan kolların hepsinde de malzeme kalitesi kesinlikle birinci kalite olmalıdır. Artfors Transfer Baskı Tüm Hakları Saklıdır. Kapalı alanda görmek istediğinizden fazlasını sunan tasarımlar. Yan duvar olarak verilen malzeme mm MDF olup üzerine özel bir teknikle baskı yapılarak hazırlanmaktadır.


Baskısı tamamlanan MDF ürünler ortalama gün süren özel bir cilalama işlemine tabi tutulur. Laminant Kaplama Desenleri. Bünyemizde bulundurduğumuz asansörlerin iç kaplamalarında kullanılan laminant kaplamalar , birçok çeşit ve renkte bulunmaktadır. Cam Kaplamaları (30) Cam Kaplama 1. Ahşap kaplamalar arasında Paslanmaz Çelik İnoks polyester ve sayarlak boya kullanılır.


Engelliler, yaşlılar ve ellerinde yükleri olanlar için asansörü erişilebilir kılın. Standart PVC ( Antibakteriyel ) Standart Granit Zemin Çeşitleri. Duyurulardan haberdar olmak için haber listemize katılın. Kabinler Kabin Aksesuarları. AKRİLİK DUVAR KAPLAMA PANELLERİ.


ASANSÖR KABİNİ DEKORASYON. TL Vergiler Hariç: 00TL. Karşılaştırma listesine ekle. Kaplama panelleri istenilen renkte Dış kaplama şeffat veya siyah cam. Asansör İçi Uçak Temalı Dekorasyon.


Firma Kaydı Kapalı veya Ürün Rehberi Hizmeti Almıyor. Her Geçen Günümüz Güveniniz İçin. Binaların mimarisine ayrı bir özellik katan panoramik asansörler yuvarlak, kare, üçgen veya köşeli kabinlerde kabinin hızına, fonksiyonlarına veya asansör firmalarının taleplerine göre her bina için ayrı tasarlanır.


Müşterilerimizin tercihlerine göre asansör kabinimizin iç kaplama renkleri değiştirilebilir. Monşarj asansörleri , döşemede açılan boşluğun içine kurulan bir konstrüksiyon ile beraber tesis edilir. DRAGOS asansör kabinimizde aksesuar olarak ayna paslanmaz sac yerleştirilmiştir. Her türlü bilgi için aşağıdaki iletişim araçlarını kullanarak bize ulaşabilirsiniz.


MEDICAR asansör kabinimizin iç kaplamaları dikey döşenmiş satine paslanmaz kaplamadan oluşmaktadır. MDF’ye basılmış koruma bandı yapılabilir. Koruma bandı asansör kabininin iç tarafından değiştirilebilir. Duvar kaplamaları laminat veya krom paslanmaz saç yapılır.


Tavan ve taban döşemesi yenilenerek daha ferah daha aydınlık bir kabin görüntüsü elde edilebilir. Kapı panellerinin yüzeyi idare tarafından seçilecek nokta desenli veya satine paslanmaz çelik kaplama olacaktır. Firma tanıtımı, hizmetleri ve iletişim bilgileri yer alıyor. Binanın yapım aşamasında asansör boşluğu için öncelikle 1cm. Sınıf standartları sağlayan paslanmaz ve antibakteriyel kaplama.


Engelli kişilerin kullanımı için özel tasarlanmış kabin içi yatay buton kumanda seti √ Bir bütün olarak binanın ambiansını zenginleştiren, geniş, çok yönlü tasarım seçenekleri. Hijyenik ve ferah bir atmosfer. PVC KAPLAMA - ALÜMİNYUM BORU KOL - YATAK LAMİNANT.


Asansör kabin içi kaplama

Seri ve endüstriyel imalat sayesinde kısa teslim süreleri. STANDART KABİN KAPLAMA MALZEMELERİ. Yük asansör kabinleri içinse en önemli konu farklı malzemelerin taşınması için dayanıklı olmasıdır.


Konyada üretim yapmakta olan hidoks yıllardır asansör montaj ve servis hizmeti vermektedir. Online Katalog için tıklayın. Bu kategoriler kullanılan farklı malzeme ve detaylarla birbirlerinden ayrılıyor.


Asansör kabin içi kaplama

Geniş malzeme, aksesuar ve aydınlatma seçeneklerinden dilediğinizi seçerek. Küpeşte gövdesi deri kaplama , kenarları metal. Evlerde yer kaplamasında kullanılan laminat kaplamalar kabin içinde kullanılır.


Ahşap gibi laminat parçaların da ölçüleri benzerdir. Yenibosna ve İkitelli fabrikalarında toplamda 10. Asansor Kapi Kenar Kaplama Firmaları Asansor Kapi Kenar Kaplama firmalarını bu sayfada bulabilirsiniz.


Bu sonuç ile ilgili videoları izlemek için sağda yer alan videoları seyredebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar