24 Ocak 2017 Salı

Samsung bulasik makinasi ariza kodlari

Ancak çoğu durumda, bir ustayı aramanıza gerek yoktur çünkü problemi kendiniz çözebilirsiniz. Sürüş kısmı durur ve ana röle kapanır. Servis sadece gelip arıza tespiti için 4 hortum için 200tl istiyor.


Bu hata kodlarının bir kısmını siz kendiniz çözebilecekken bir çoğu da servis gereksinimi duyuyor maalesef. Hocam cozumunuz de sikinti oldumu. Eğer bulaşık makinenizde bir arıza veya hata tespit edildiyse, ekranda bir hata veya arıza kodu görünecektir.


BOSCH BULAŞIK MAKİNESİ ARIZA KODLARI. Cihazın çalışmaması durumunda ekranda beliren çamaşır makinesi arıza kodları sorun hakkında bilgi alınması sağlayacaktır. Bu sayede beliren koda göre hatanın nedeni belirlenerek duruma müdahale edilmektedir. Skip to content Skip to accessibility help.


Konumunuza özel içeriği görmek için başka bir ülke veya bölge seçin. Daha fazlasını görün Kapat. Musluk kapali (hata kodu d01) – Musluğu kontrol edin. Vestel bulaşık makinesi arıza kodları ,. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Follow: Tavsiye Edilen Siteler. den sizi takip etmekteyim. Fazla misafir ve yoğun geçen bir günü ardından bulaşıkları yıkama için zaman kalmayabilir. Benim bir sorum olacaktı.


LG bulaşık makinesi hata kodları , harekete geçirmek için eksiksiz bir kılavuzdur. Kodunuzu bir listede bulun, olası arıza nedenini belirleyin ve önerilen çözümleri uygulayın. AMASIR MAKINASI ARIZA KODLARI ÇAMASIR MAKINASI ARIZA. Tem 20- Beko çamaşır makinesi modellerinde FE arıza kodu su.


Bulaik makinesi kurulduktan sonra, boaltma hortumunun düzgün olarak. Bilgi kodlari Ayrintili parça isimleri ve resimleri Çevreye duyarli Teknik. Aradığınız yetkili servis profesyonelliğini de ekibimizde bulabilirsiniz. Açık olduğundan emin olunuz.


Beko bulaşık makinesi arıza kodları ile dijital gösterge ekranı üzerinden. Bosch hakkında şikayet yazmak için tıklayın! Deterjan, Tuz ve Parlatıcı Kullanımı.


Cihazınızın kapağını kapatınız Bulaşık makinesi musluğu kapalı! Su girişi vanasını kontrol et! Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Doğru operasyon süreci geçirerek, eşyalarınız en hızı bir şekilde tespiti yapılır. Fhatası veya başla bekle ışığı yanıyor. SAMSUNG BEYAZ EŞYA SERVİSİ. Online Yedek Parça bulaşık makinesi ile kaliteli markaları dürüst ve güvenilir hizmet anlayışıyla sizlere sunuyor. Bosch solo bulaşık makineleri eşsiz kalite ve temizlik sunar.


Mükemmel temiz bulaşıklar ile neler yapabileceğinizi keşfedin. Bazı çerezlerin kullanılması bu internet sitesinin size sunulması ve sitenin çalışmasının. Arıza Kodları (1) Beyaz Eşya Kartlar. Yetkili servis kurulumu gereken ürünlerde kutunun yetkili servis personeli ile birlikte açılmaması durumunda ürün garanti kapsamı dışında kalabilir.


Categories Uncategorized Comments Comments are closed. Yazıcı Fotokopi ve Faks makinelerde bir sorunla karşılaştığınızda başvurabileceğiniz yararlı bilgiler verilmektedir. Alıcı faks makinesi , çok sayıda tekrar arama denemesi sonrasında hala yanıt vermemiştir. EtiketlerBosch Çamaşır Makinesi ebosch çamaşır makinesi arıza giderme bosch çamaşır makinesi arıza kodları bosch çamaşır makinesi ehatası çözüm.


En Ucuz Electrolux Bulaşık Makineleri fiyatları, modelleri ve kampanyaları Cimri. Bulaşık Makinesi fiyatları ve size en uygun Bulaşık Makinesi modelleri için sayfamızı ziyaret edin. Ulaşmak İçinse Bize Servis Çağrı Numaralarımızdan Ulaşarak. LEDve LEDışıklarının yanıp sönmesiyle vermektedir. Su kaçağı gibi sorunlarda da led ışıkları yanıp sönmektedir.


Samsung Çamaşır Makinesi OE Hata Kodu Çözümü. Böyle bir durumla karşılaştığınızda yapacağınız müdahaleler şunlardır. Bu arıza büyük ya da küçük bir arıza olabilir. Com Beyaz Eşya – Klima – Kombi – Televizyon.


Hortumlarda tikanma olmasi, ventilin arizalanmasi, pompa motorunda ariza olusmasi, su seviye anahtarinin arizalanmasi da çamasir makinesinin su almamasina neden olan sebepler arasinda sayilabilir. Makinenin Sikma Yapmamasi: En önemli neden kayisin kopmasidir. Bununla birlikte, motorun arizalanmasi veya kömürünün bitmesi, motor veya kazan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar