26 Nisan 2017 Çarşamba

Parke altına ısı yalıtımı

Eski parkelere nasıl ısı yalıtımı yaparım? Malzemeyi en uygun nerden alabilirim? Laminat parke altına selitac plus aldım nasıl olur? Yüzeydeki titreşimler neden olur?


Parke altına ısı yalıtımı

Kanalımızı ekler misiniz? Kapron laminat parkeye zarar verir mi? Bu işlem için de yine alanında deneyimli uzman bir firmadan destek almak son derece önemlidir.


Parke, seramik ve daha birçok zemin kaplama malzemesinin altına yürüme kaynaklı ayak sesini önleme amacı ile. DÖ ŞEMELERDE ISI YALITIMI 1. Bu yapısı ısı ve ses yalıtımı yapmaktadır. Isı ve ses yalıtımında son derece etkili bir üründür. Bu ürün duvara, zeminde şap altı, parke altı, halı altına ya da tavana uygulanabilmektedir. Her bölge için farklı teknikler kullanılmaktadır.


Parke Altı ses yalıtımı İzole kauçuk mantarlı halı, zemin kaplaması ses ve darbe izolasyonunda mantar ve kauçuk malzemeyi bir arada kullanmak isteyenlerin tercihidir. Laminat- ve parke alt katmanları – Altına sadece en iyisi! Eğer ısı geçirgenliği o kadar önemli değilse, EPS Plus izolasyonu da kullanılabilir.


O da yine ses izolasyonu ve mineral içerikli zeminler üzerinde laminat döşemesi yapılırken şart olan nem korumasından oluşan bir kombinasyondur. Müteahhitin kullanacağı parkeler lamine parke. Ben ısı yalıtımı için mm. Fakat parkeci bana kullanacağı parkenin altına kapron ya da şilte yayıldığında esneme yapıp bir süre sonra parkelerin ayrılabileceğini söyledi. Isı yalıtımı , yatay olarak döşeme betonu altına serilir.


Zemine oturan döşemelerde, ısı yalıtımı olarak bünyesine su emmeyen ve yüksek basma mukavemetine sahip XPS levhalar kullanilmalidir. Aksi halde şap içerisindeki nem ısı yalıtımı bünyesine nüfuz edecektir. Mevcut bina veya inşaatı süren herhangi bir yapının durumuna bağlı kalmaksızın döşeme betonunun altına veya üstüne ısı yalıtım tabakası yerleştirilebilir. Endüstriyel Bina Levhası. Levhalar parke yapılacak zemine düzgün bir şekilde yerleştirilir.


Zeminde çok büyük dalgalanmalar varsa bu bölgelerde iki kat uygulama yapılabilir. Oysa laminat parke montajında beton soğuklunun üst tarafa geçmesini geciktiren, engelleyen, yüksek oranlarda azaltan kapron, köpük gibi malzemeler geliştirilmiştir. Parkede neme ve darbe türündeki seslere kesin çözümdür.


Yapı sektöründe akustik düzenleme amacıyla, otomotiv sektöründe ise araç kabinlerinde ses ve ısı yalıtımı amacıyla kullanılır. Darbe ve titreşimleri absorbe ederek parke altı ses yalıtımı sağlar. Parke altında uygularak ses yalıtım özelliği kazandırabilirsiniz.


Zeminden gelen ısı Kayıplarını ye kadar önler. VADE FARKSIZ KREDİ KARTINA TAKSİT ! Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Yapıştırma türü parkelerin altına karbonik ısıtma filmi uygulanamaz.


Isı Yalıtımı : Termostatlar. Mevcut geçme tip parkenin altına ısı yalıtım serilir. Darbe sesi, topuk sesi tireşimlerini sönümler. Akustik şiltelerimizin yanı sıra Emir Cork Levha ve Emir Vibro Levha var.


Havalandırma kanalları, mertek altı çatı arası , duvar arası ısı yalıtımı ve ses yelıtımı , şap altı ses ve ısı yalıtımı , parke altı ses ve ısı yalıtımı , klima iç aksamı , frigorifik. Karbon ısıtıcı filmlerimiz halının altına monte edilir. Karbon filmlerin alt bölümünde alüminyum giydirmeli yalıtım bulunur. Halı altı ısıtma filmlerimizin altında da ısı yalıtımı yapmaktayız. Klasik sistemlerde görülen tavanda ısı birikmesi bu sistemler için söz konusu değildir.


Parke altına ısı yalıtımı

Homojen ısı dağılımı ve yavaş hava dolaşımı,infiltasyon ısı kayıplarını büyük ölçüde azaltır. Parkenin üzerindeki yürüyüş sesi tiz ses çıkartır. Fakat tek başına şilte, ısı ve ses yalıtımı sağlayamaz. C- Ahşap kadronlar arası ısı yalıtımı.


CLİMAFLEX kapalı hücreli polietilen köpüğü yalıtım ürünleri, yatırımcı, projeci,. Climaphon polietilen köpük şilteler laminat parke ve şap altında ısı , ses, nem ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar