14 Ağustos 2017 Pazartesi

Galvanizli kutu profil

Galvanizli kutu profil

Daha öncede belirttiğim gibi eski nesil galvaniz daldırma ve elektrogalvaniz kaplama sistemlerine nazaran daha uygun maliyeti olduğunu sizlerde tecrübe edeceksiniz. Firmamızdan, birinci ve ikinci kalite boru ve profil ürünlerinden temin edebilirsiniz. DİKDÖRTGEN KUTU PROFİL AĞIRLIK CETVELİ. E-Bülten üyeliği oluşturarak hizmetlerimiz ile ilgili en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz!


Galvanizli kutu profil

LETİŞİM BİLGİLERİMİZ Fabrika. Su bazlı olduğu için daha ekonomiktir. Organik boya sistemlerine göre çevre dostudur. Solvent içermediği için yangın tehlikesi daha azdır.


Konut ve sanayi tipi binaların yapımında kullanılmaktadır. Ostim Sanayi Sitesinde kendi yerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Sıcak daldırma galvaniz profil ve elektro galvaniz profil olarak imal edilebilmektedir.


Helin Demir, boyalı kutu profil , galvaniz profil ve trapez sac ürünleri ile hizmetinizdedir. Kare kesitli ve dikdörtgen kesitli profiller inşaat sektörü, çerçeve ve raf üretimi, çit bariyer ve korkuluk imalatı, mobilya sanayi, otomotiv, beyaz eşya üretimi gibi değişik alanlarda bir çok uygulama alanına sahiptir. Müşterinin talebine göre kaynak yeri siyah olarak kalabileceği gibi eğer istenirse çinko içeren sprey ile kaynak yerine uygulama otomatik olarak yapılabilmektedir. Profiller daldırma galvaniz olarak galvaniz kaplanmıştır.


Profil yüzeyleri koruyucu yağ ile kaplıdır. Bulundugunuz Dizin: anasayfa. Normal kutu profilde olduğu gibi kare ve dikdörtgen galvaniz kutu profil olarak iki çeşidimiz mevcuttur. GALVANİZ KUTU PROFİL FİYATLARI.


X = MM GZR ADET. B İkitelli Demirciler San. Gürler Grup Haddecilik ve Hırdavat A. ROLFORM HATTIMIZ YAKINDA HİZMETİNİZDE ! Sektörde adım adım ilerleyen HASNUR DEMİR A. Firmamız cephe firmalarının ihtiyacı olan özel imalat ankrajlar, antipas boyalı ve daldırma galvaniz kutu profiller , bükümlü ve elektrostatik boyalı özel ölçü alüminyum ve kompozit levhaların imalat ve satışını yapmaktadır.


KAR-ÇEL DEMİR, toptan ve perakende satış yapmaktadır. X10mm – 400X400mm arası çaplarda – 70mm – 16mm arası et kalınğında kare kutu profil temini sağlanmaktadır. Kutu profil , dikdörtgen veya kare şeklinde, ortası boş, kenarları istenen kalınlıkta üretilebilen,. Demir ve alüminyum ikilisi en yaygın tercih edilen kutu profillerden olsa da, galvaniz ve paslanmaz çelik malzemelerinden de üretilebilmektedir.


Uzay Çağı Caddesi No:Ostim - ANKARA Formu Doldurarak Bizimle İletişime Geçebilirsiniz. T profiller ve klipsler ile: Kapı. Kutu profiller ve Çelik Boruların fiyatları aynı zaman da stok bilgisine Çelik Fiyatları. Açık profil hatlarımızda dikişsiz olarak ürettiğimiz kutu profiller müşteri talebi doğrultusunda 1. Galvanizli kutu profil fiyatları. Dikdörtgen kutu profil fiyatları.


ZEL ŞEKİL PROFİL Siparişe göre özel şekilli boru ve profiller tasarlanıp üretilmektedir. TS 8ve bazı dünya standartlarına uygun olarak oluklama işlemi yapılır. Kutu profil ürünler, kullanıldıkları makine ve ya yapılarda ağırlığı azaltmak için en uygun ürün çeşididir. Hafif yapıları sayesinde, malzeme ve işçilik maliyetlerinden tasarruf etmek için imkan yaratırlar. Haskar Çelik, deneyimlerini kalite ve hizmetle harmanlayıp müşterilerine sunmaktadır.


ADRES Örnek Sanayi Sitesi 8. Tosyalı Holding olarak çalışanlarımız ile birlikte iş hayatımızın her aşamasında yenilikleri ve Teknolojiyi takip ederek kaliteli ve özgün ürünler sunma felsefemizle siz değerli iş ortaklarımıza hizmet vermeyi ilke edindik. Tİ toptan ve perakende satış yapmaktadır. BATTALLAR DEMİR KUTU PROFİL VE DESTEK SACI İMALATI (ALİ ÖZĞÜR) BATTALLAR DEMİR SAN.


MARMARA GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER YAPI KOOPERATİFİ ŞEKERPINAR MAH. TURAN METAL İNŞAAT VE NAKLİYE SAN. BOREKS BORU SANAYI VE TICARET A. Kalite boru profil , boru, trapez sac, 2. NPI köşebent, NPU köşebent, izli kare demir, izli lama, rulo sac, petek çatı sacı, yarma I demir, galvanizli sac, ferforje çeşitleri, her nevi çelik çatı malzemeleri satan Kayseri merkezli bir firmadır. En uygun tel çit fiyatları burada. PDF, 112KB) Standart alüminyum profiller en çok kullanılan profil çeşitleridir.


Temel profil şekilleri olan kare, yuvarlak, içi boş yuvarlak şekilleri ile alüminyum profil ihtiyacı olan bir çok sektörde kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar