9 Ekim 2017 Pazartesi

Elektronik kilit sistemleri

Elektronik kilit sistemleri

Mesan Kilit kalite ve güvencesiyle elektronik dolap kilitleri ve izleme ve erişim kontrol sistem modellerimize göz atabilirsiniz. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı. O halde siz de geç kalmadan hemen bizimle iletişime geçin ve konuya ilişkin, dilediğiniz gibi bilgi alabilme fırsatlarını bulun.


Elektronik kilit sistemleri

Bu elektronik kapı kilitleri rfid manyetik kart, şifre yada parmakizi ile kontrol edilir. Gelistirdigi Hizmet yelpazesinde amacladıgı sektöre hizmet etmek ve mükemmeliyeti yakalamaktır. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Häfele Aydınlatma Sistemleri ile Mobilyalar ve Mekanlar Yeni Bir Boyut Kazanıyor.


Yenilenen Loox Konfigüratörümüzü incelemek için lütfen linke tıklayınız. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak. Ev ve İşyeri Alarm Sistemleri. Otomotiv Sanayi ve Oem Üretim. Utopic R Telefondan Kontrol Edilen Motorlu Silindir.


Desi Smartline IOT Alarm Sistemi Desi Smartline IOT Alarm Sistemi. Göre sırala: Detaylı İnceleyin. Desi Classic FC parmak izli kilit sistemi ile çelik kapılarınızı parmağınız ile çok rahat açabileceksiniz.


Sistem içerisinde dahili olarak gelen alarm ile kapınızda ki güvenlik çok daha üst seviyeye. Dokunmatik ekran uyumlu, grup rezervasyon ve acenta tanımlı, kademeli yetkilendirme, istatistik grafik. Türkçe-yabancı dil program seçenekleri.


Elektronik kilit sistemleri

Kartlı Kilit Sistem Donanımları. Basaj kilit fiyat ve kapı kilit karşılıkları. Modüler Sistem Kollu Kilit. Yeni ürünlerimizi bulabileceğiniz sayfalarımıza göz atınız.


Dokunmatik şifre panel görüntüsü cam kapılar ile tam bir bütünlük sağlamaktadır. Personel Takip Sistemleri. Daha sonra montaj sistemleri ve malzemeleri konusunda ihtisaslaşmıştır.


Parmak izi okuyucu kapı açma sistemi ile. Yüksek sıcaklık ve zorlama durumunda alarm sistemi devreye giren bu dijital kilitleri, kartlı veya şifreli giriş seçeneği ile kullanabilirsiniz. Karmaşık mekanik parçalarının olmaması ve sadece mıknatıslanma çekim gücü ile çalışmaları tercih sebeplerinden en önemlisidir.


ELEKTRONİK KİLİT VE KAPI ÜRÜNLERİ. Home Security Company in Denizli. Sur Çelik Kapı Antalya Bayii. Yale Kasa Antalya Yetkili Bayii. Mekanik kilit dillerinin sökülerek yerine birebir olarak elektronik manyetik kilit takılarak kullanılır.


Uygun fiyatı ve sağladığı kullanım kolaylığı birçok yerde tercih edilmesini sağlamıştır. Bu sistemler tüm elektronik geçiş sistemlerin vazgeçilmez parçasıdır. Otel Kilit Sistemleri - Konuk deneyimini geliştirin ve operasyonel verimliliği artırın dormakaba lodging systems provide total control throughout your property. Start with our access management systems with online capabilities to enhance your guests’ hotel experience.


Sadece şu bilgileri göster. Anahtarınız parmağınız, şifreniz, kartınız. Neflock Ofis Kilit Sistemleri anahtar kullanımınıza son vermek amacıyla tasarlanmıştır sistemlerdir, Çelik yada Ahşap tüm kapılara uyum sağlayabilir.


Sağlamlığı ve yüksek kalitesi sayesinde hızlı ve hatasız çalışmaktadır. Otel kapı kilit sistemleri , otellerde güvenliği sağlamak için kullanılan sistemlerdir. Otel kartlı kilit sistemleri artık tüm dünyada bir tercihin ötesinde ihtiyaç haline gelmiş durumdadır. Apartman ve Site Güvenlik Sistemleri , Kamera, HGS, Plaka Tanıma ve Alarm Anons Sistemleri gibi birçok hizmeti en gelişmiş teknolojiyi kullanarak size sunar. Sırala Karşılaştır (0) 99TL.


Mul-T-Lock Entr Akıllı Kilit Sistemi. Değerlendirme(ler) Entr Motorlu Silindir. Kale XAkıllı Kilit Sistemi Tüm Kapılara uygulanabilir. Mul-t-lock Code-it Şifreli Kapı Kolu.


Elektrik ile çalışan elektromanyetik kilit , elektrikli kilit karşılığı, trajlı otomat kilitleri ile sorunsuz çalışabilmektedir. NT Fire 0sertifikalı yanmaz çelik. FLASH Ram hafızası ile girşi tarihi ve saatini misafir ve personel ayrımı ile detaylı olarak 9girişe kadar hafızasında saklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar