28 Aralık 2017 Perşembe

Vinç halat tamburu

Vinç halat tamburu

Hammer Winch çekme ve kurtarma amaçlı halat tamburları konusunda Türkiye’nin Avrupa ve Dünya standartları kalitesinde üretim yapan tek lider firmasıdır. Altınçekiç Vinç Sanayi Merkez: İstanbul yolu 31. Vinç Market bir Hammer Endüstri markasıdır. Elektrikli Vinç Halat Tamburu.


Vinç halat tamburu

Hidrolik Tanburun ton çekme kapasitesi vardır. Halat kullnıldığı zaman yaklaşık metre mesafeden sarım yapar. Bizimle iletişim kurabilirsiniz. Vinç Tamburlarının üretim ve imalatını yapmaktayız.


Hafif Seri Halat Tamburları 3-ton halat tamburları. Köprü kirişlerinin portal ayaklar üzerinde ve bu portal ayakların da köprü yürütme grubu ile zemine sabitlenmiş yürüme yolu üzerinde hareket eden sistemlerdir. Offshore Deniz Makinaları İçin Vinç Vinç Karbon Çelik Tel Halat Davul. Melih Gökçek Bulvarı No:ANKARA T. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Sertlik Dönüşüm Tablosu (1) çift kirişli gezer köprülü vinç (1) çift kirişli vinç (1) çimento (1) çimento çeşitleri (1) çokgen. Get without the ads. Unsubscribe from Hidrokon Ltd Sti?


Pik dökümden imal edilen halat kılavuzlarımız, çelik halatın vinç tamburu üzerine düzgün olarak sarılmasını sağlar. Aynı zamanda, kılavuzun önünde bulunan parça yardımıyla kaldırma ve indirme limit siviçlerinin çalışması sağlanır. Tüm vinç tambur ve halat sarma tamburu aksesuarları Arnikon Mühendislik ve Vinç Sistemleri kalitesi ve güvencesi ile! Açık Saha Ayaklı Gezer Vinç.


Denge sağlamak amacı ile şaryonun öteki tarafına ağırlık konularak vinçin ağırlık merkezi putral eksenine gelecek şekilde ayarlanmış olur. Portal vinç , Portal vinc, Portal vinç konya, köprülü vinç , vinç , Gezer Vinc, Vinc, Monoray vinc,Yer Vincleri, vinc ureticileri, konya vinc, vinc imalatcilari. Eğer çelik halat aşınmış ise, aynı özelliklere sahip eşdeğer bir çelik halat ile değiştirilmelidir. Bu çerçevede sizin de firmanız yer alsın istiyorsanız sitemizdeki Reklam bölümünden bizimle iletişim kurunuz.


Aysan Vinç ve Makine San. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Tüm vinç kablo sarma tamburu ve vinç kablo sarma tamburu aksesuarlari Arnikon Mühendislik ve Vinç Sistemleri kalitesi ve güvencesi ile! Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Halat Tipi I Profil E-RTG E-RTG Slip Ring Üniteleri Explosion Proof Slipring. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda standart ürünler dışında özel üretim vinçlerimizide ürün gamımıza ekledik. Monoblok gövde yapısı sayesinde gövde eksenleri tek operasyonda işlenerek yüksek imalat hassasiyeti sağlanmaktadır.


Yüksek halat ömrü için büyük çaplardaki tamburların. Taksit seçenekleriyle,yorumlara ve özelliklerine bakmadan almayın. Vinç Kancalı Halatları (Anti Twist) Vinç Halat Tamburu Aksesuarları Raptor Serisi Çekme Tamburları BW ve EGO Serisi Halat Tamburları. V serisi redüktörlerde çıkış mili yataklama boyu uzun, gövde eni geniştir. MOBİL VİNÇ ile ilgili bilgilerin ayrıntılı olarak yer aldığı sayfa.


Vinç halat tamburu

Ayrıca halatı yönlendirmek için halat tamburuna yeterli mesafede saptırma tamburu bulunur. Saptırma tamburu monoray askı kirişi veya vinç şasesi üzerinde yataklanır. Halat tamburuna hareket zincir dişli sistemi ile aktarılır. Duyurular : Web Sitemiz Yayında - Web sitemiz özel tasarımı ile yayında.


Konya Motor Makine Manyetik Fren San. Baskı aparatları mevcuttur. Pnömatik ve manuel freespool özelliği vardır. Lütfen aşağıda istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girip gönderiniz.


Kendinden frenli elektrik motoru. Bu, yükün kanca üzerindeki asılma noktası ile hareket yüzeyi arasındaki. Düşük kafa boşluğuna sahip, tek raylı araba.


SWF ürünler, her zaman ve her yerde zor. Kablo toplama tamburu ve daha fazlası Halat kılavuzu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar