17 Mayıs 2018 Perşembe

Paslanmaz çelik dübel

Paslanmaz çelik dübel

Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin. KURUMSAL Hakkımızda Kalite Politikası. PASLANMAZ İNOX KLİPSLİ DÜBEL. Sac Gömlekli Çelik Dubel.


Klips üzerindeki tırnaklar betona çabuk tutunmayı garantiler. Tekniknokta Endüstriyel Bağlantı Elemanları ( çelik dübel , kimyasal dübel ve diğer tüm dübel türleri) Mungo Türkiye Distribitörü. Seri montaj olması halinde, FABS dübel cıvatası montaj aparatının kullanılmasını öneriyoruz.


Kimyasal dübel tespit elemanlarını kapsayan geniş bir yelpaze - kimyasal dübellerimiz inşaat demiri uygulamalarımız için de tasarlanmıştır ve beton, tuğla veya taş duvarda kullanılabilir. Farklı özelliklere göre üretilmeleri sayesinde, bu bağlantı elemanları, beton, tuğla ve ahşap zeminler, çatlak zemin yapılarında, levha yapı malzemeleri ve alçıpanlarda kullanılabiliyor. Bu firmalardan bazıları: BEHA GmbH Esser Großhandels- u. Dienstleistungs GmbH ve KLIMAS WKRĘT-MET Sp.


Arama: Pvc İzoleli Halat İmalatı. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. FİRMAMIZ, OBEL MARKALI CIVATA, SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARININ GENEL DİSTRİBÜTÖRÜDÜR.


Havale, Eft veya Kredi Kartıyla yapılabilir. PAKETLERİMİZ 2ADETTİR. EXG-II KLiPSLi ÇELiK T Mukavemet Betonda aé. Expandet Sormat çekmeli çelik dübeli, dübel içinde dönmemesi köşeli başı ile garantilenen konik civata ve bu cıvataya uygun şekillendirilmiş dört parçalı genleşme bölümünden oluşan üstün bir ankraj elemanıdır.


Paslanmaz çelik dübel

M, Made Dubel , Çetin Kraft, 3MK, A-Bant, Akfix, 41 Fischer ve diğer markaların plastik ve çelik dübel çeşitlerini kategorimizden inceleyebilirsiniz. Ankara Ostim İvedik Organize Sanayi Bölgesi 665. Uzun ömürlü kullanım ve oksidasyona karşı paslanmaz çelik en elverişli malzemedir. TÜ Rover Takımı İçin Gezegen Keşif Aracı Projesinin Civatalarını Verdik. Dübel ürünü eş zamanlı 1. Epoxy ) Kimyasal Dubel Çiftli fiyatları için bizimle irtibata geçebilirsiniz.


KDV Dahil TL (Puan) Kategori:. Matkap çapı ile dübel çapının eşit olması dolayısı ile ekonomiklik sağlar. Enerji nakil hattı ve baz istasyonları imalatçıları vb.


M firma sembolü ile ürün standardını belirtir marka yer alır. Civata, HB İmbus Civata , Setskur Civata, Yuvarlak Baş Civatalar, Köşe Somunlar, Köşe Demir Somunlar, Köşe Metrik Somunlar, Köşe UNC - UNF Somunlar, Fiberli Somunlar, Trifon Civatalar, Agaç Vidaları, YSB Saç Vidaları, YHB Saç Vidaları, SB Saç Vidaları, HB Saç Vidaları, SB Metrik Demir Vidalar, HB Metrik Demir. Asınıfı çelik dübel , paslanmaz çelik dübel 3paslanmaz çelik dübel.


Expandet EXG serisi klipsli dübel yeni nesil bir ankraj elemanıdır. Klipsli dübel FAZ II: En yüksek talepler için. Bu ürünün farklı seçenekleri vardır.


Paslanmaz çelik dübel

Güvenli bir uygulama için delik çapı verilen değerlerde olmalıdır. Anasayfa Hakkımızda Ürünlerimiz İletişim Sitenin tüm hakları Persan Civata Ltd. ELİK HALAT VE EKİPMANLARI. Dünyaca ünlü bir paslanmaz çelik işleme iş grubunun bağlı kuruluşu olan TRINOX METAL, üretimden işleme ve pazarlamaya kadar tüm değer zincirinde yer almakta ve günümüz müşterilerinin hızlı değişen iş ortamları hakkında daha derin bir anlayışla müşteri memnuniyeti için çalışmaktadır.


Vidalama sırasında dübelin kanatlar açılır ve sabitleme işlemi tamamlanmış olur. Tamamıyle yerli çelik hammadde kullanımı ve üretim. Toptan ve bayilik için bize ulaşın. Isıyı iyi iletir ve polisaj için uygun bir malzemedir.


Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Web Sitemiz Açıldı Siz sayın müşterilerimize ürünlerimizi daha iyi tanıtabilmek ve daha iyi hizmet sunabilmek için web sayfamızı açtık. G eniş başlıklı çelik çivilidir. Yalıtım levhasının kalınlıkları çok arttığı zaman geniş başlıklı fakat plastik kaplamalı PA gövdeli çivilerin(dübellerin) kullanılması gereklidir.


Delikli boşluklu uygulama. Plastik dübel gövde çapı mm olmalıdır. KDV İSTANBUL-İSKENDERUN-GEBZE FABRİKA TESLİM. Hijyenik Dikişli Borular.


Nalburiye sektöründe toptancılık hizmeti vermekte olup perakende satışı bulunmamaktadır. Atölye gereçleri, Atölye cihazları, İş Güvenliği. Tüm 1ürünlerini görüntüle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar