12 Mart 2019 Salı

Raylı otomatik kapı sistemleri

Kapı üzerinde bulunan kremiyer dişlisini çeviren bu motor, kapının ray üzerinde yana doğru kayarak açılmasını sağlar. Erka Doors, otomatik kapı çeşitleri, kollu bariyer sistemleri , uzaktan kumanda çeşitleri, uzaktan kumandalı kapı modelleri ve A kalite hizmet anlayışımızla sizleri de bekliyoruz. Villanızda çevre düzenlemenizle bütünleşen yana kayar bahçe kapınızı otomatik olarak açabileceksiniz. Bursa da remka Kapı sistemleri olarak, bahçe kapısı , garaj kapısı , otomatik kepenk, otomatik bahçe kapısı , otomatik bina kapısı hizmetleri Akıllı Kapı Sistemleri Bursa da otomatik ve akıllı kapı sistemleri hizmeti vermeteyiz. Güvenli geçiş sistemleri konusunda tüm ürün, çözüm ve servisleri artık tek bir çatı altında topluyoruz.


Raylı otomatik kapı sistemleri

OTOMATİK KAPININ ADI SOYADI REFİK AYDIN! Tam Görüş Sağlayan Kapılar. Endüstriyel Yana Katlanır Kapılar. Fotoselli Cam Kapı Sistemleri. Panjur ve Kepenk Sistemleri.


Garaj kapıları genelde raylı sistemde olmaktadır ve yana kayar kapı diyede bilinmektedir. Tüm kapı sistemlerimize otomatik sistem eklenebilmektedir. Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi. Uzaktan kumandalı raylı ve motorlu demir kapı imalatı. Firmamız metreye kadar tek parça otomatik kepenk sistemleri yapmaktadır.


Veranda gibi bahçeye açılan mekanların kapatılması için kullanılırlar. Ledli ışık sistemi ile aydınlatma sağlayabilirler. Otomatik ve motorlu oluşları kullanım kolaylığı sağlar.


Gücüne, hızına ve markasına göre fiyatlar değişmektedir. Sistem ve kurulum fiyatları için teklif alınız. Hasmatik cam kapılar , fotoselli kapılar , otomatik döner kapılar , katlanır kapılar , sürgülü kayar kapılar , güvenlik ve yangın kapıları üretir. Ayrıca kapılar için gerekli metal aksesuar ve sarf malzmelerinin üretimini yapar ve talepler için tedarik sağlar.


Genellikle iş yerleri girişlerinde, okul girişlerinde, depo girişlerinde yabancı araçların girişini engellemek amacıyla kullanılan kapılardır. Kango oto raylı perde montaj kılavuzu. Fiat Ducato perde nasıl takılır. Oto perde montajı nasıl yapılır.


Kapının tek yanında boşluk olduğunda sağa yada sola kayar ” TEK KANATLI TEKSÜR ” sistem. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler sunmaktadır. Bunlar planlamada geniş tasarım özgürlüğü ve esneklik sağlamaktadırlar. Benim işyerimde normal giriş çıkış için kullanılan yol üzerinde raylı ve sensörlü bir otomatik kapı var.


Bu kapı Elektrik kesildiğinde el ile itilerek açılması gerekiyor Panik açılır sistemi yok. Acil çıkış kapıları raylı olmaz biliyorum ama yol. KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ilkesini benimseyerek, proje aşamasından satış sonrası servis hizmetine kadar bütün çalışanları ile bu ilke doğrultusunda aranan bir firma olma başarısını elde etmiştir.


Raylı Yana Kayar Demir Kapı. Cam kapı sistemleri , sürgülü, manuel ve otomatik kapı seçenekleri ile ev, ofis, işyeri gibi mekanlarda hayatınızı kolaylaştıran şık ve modern kapı modelleridir. Cam kapılar , bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar. Bahçe, garaj gibi girişlerde bulunan ve tek kanadın yana doğru hareket ettiği kapı sistemleri mevcuttur. Bu tip kapılara yana kayar kapı denmektedir.


Tek kanadın yana doğru otomatik ya da manuel olarak ray sistemden açılmasını sağlayarak açılması ile meydana gelen işlemdir. Kullanıldıkları alanlar genellikle kafe ve restaurantlardır. Etiket : bahçe kapı sistemleri otomatik bahçe kapılaır. Bahçe kapı sistemleri villa, apartman, site, endüstriyel tesis vb.


Bu sistem ile birlikte kayar kanatlar birbirinin üzerine aynı hızla açılmaktadırlar. Bu özelliği sayesinde geçiş sorununu ortadan kaldırmaktadırlar. Yaklaşık yıllık tecrübesi deneyimli satış ve montaj ekibi ile hizmetlerini sürdürmekte olup gelişen teknoloji ile birlikte çok daha uzun yıllar hizmet vermeyi amaçlanmaktadır. Dar geçişler için uygundur. Bu kapılar da farklı elektronik sistemler ile üretilen raylı kapı modelleri de oldukça tercih edilir şekilde kendisini göstermektedir.


Raylı otomatik kapı sistemleri

Sistem üzerinde olası bir sıkışmayı engelleyen Aşırı Akım Koruması ve Güvenlik Sensörü (Güvenlik Fitili) ile güvenlik düzeyi en üst seviyededir. Firmamız otomatik kayar kapı sistemlerinin hem otomasyonunu hem de mekanik kısmını isteğe bağlı, ferforje veya profil olarak imal etmektedir. Bu sayede de her koşulda ve durumda kullanılabilir.


Hızlı montaj ve teslimat özelliklerimiz sayesinde arzu ettiğiniz ebatlarda ve tasarımda raylı kapıyı kullanabilirsiniz. Nilüfer otomatik kapı sistemleri , sektördeki yıllık iş tecrübesi ve birikimlerini, siz değerli müşterilerine aktarmak adına genç ve dinamik kadrosu ile hizmetinizdedir. Tüm kuru kontak bilgisine uyumlu,mikroişlemci mimarisinde tasarlanmış anakartları vardır.


Kayar kapılar raylı olabileceği gibi (Rayda kayar tip), Özel yürüyüş takımları sayesinde raysız da (Havada kayar tip) imal edilebilirler. Maximum açılım sağlarlar. Kapı hızı ayarlanabilir niteliktedir.


Elektro statik boyalı ferforje uygulamalı model 1. Unlimited recording storage space.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar