1 Aralık 2019 Pazar

Cati sistemleri

Braas Çatı Sistemleri ’ nin tercih edildiği seçkin projelerinden birisi olan Sinpaş Bosphorus City, Halkalı’da tamamlandı. Günümüzde ulaşılabilen en üst düzey teknolojilerle üretilen. Kılıçoğlu Güneş Panelleri güneş ışığını enerjiye çevirirken. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÇATI UYGULAMALARI EĞİTİMİ. Cephe kaplama sistemleri üzerine uzmanlaşmıştır.


Cati sistemleri

Tüm bina kabuğu için uygun, yüksek performanslı, güvenilir, dayanıklı ve çevre dostu yalıtım malzemesidir. Gül çatı farkıyla profesyonel kadromuz. Sistemleri Hiçbir bakım gerektirmeden nesiller boyu kalıcı, dayanıklı ve uzun ömürlü. RHEINZINK malzememiz ise onlarca yıldır çatılarda kullanıma sunulmaktadır. Uzun yıllar boyunca sektörde uzmanlaşan ekibimiz ile huzurunuzu ve mülkünüzü en iyi şekilde korumak için en iyi işçilik, verimli zaman yönetimi ve kaliteli malzemeler ile sizlere yıldan fazladır hizmet vermekteyiz.


Eksiz oluk yağmur oluğu sistemi benzersiz estetik görünüm tasarımı ve teknik üstünlükleri sunmuş olduğu renk seçenekleriyle tercih edenlere fark kazandırıyor. Zorlu iklim koşullarında güvenle kullanabileceğiniz eksiz oluk sistemi kar birikmesi sıcak soğuk etkilerden zarar görmemektedir. Cam Çatı Sistemleri , Evinizin, iş yerinizin, ofisinizin, çiftliğinizin yada villanızın mimari yapısına ve müşteri istekleri göz önünde tutularak, En uygun sistem özel olarak tasarlanır, Uygulama yerleri Teras Kapatma, Kış Bahçesi, Bina İç Işıklıkları gibi değişik alanlarda cam çatı sistemleri uygulanabilir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Birçok metal malzeme ile uygulaması yapılabilen çatı sistemleri , tasarımcılara hafif, modern çizgilere sahip ve uzun ömürlü bir çatı sistemi olanağı tanır.


Boyalı sac, alüminyum, titanyumlu çinko ve bakır sistemler ile gerçekleştirilebilen metal çatı uygulamaları farklı uygulama tekniklerine sahiptir. Kermit, Çatı kaplama sektöründe vardığı en son noktada teknolojisi ile liderliğini sürdürüyor. Kiremitten, enerjiye, dış cephe kaplamasından, yürüyüş yollarına ve kalıp teknolojisine kadar tüm ortamlarda etkin olan KERMIT, müşterilerine en kapsamlı hizmeti sunabilmek adına yapılanmasını sürdürüyor ve yatırımlarını her geçen gün. Teknik olarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti.


Türkiye’de inşaat sektörünün önemini kavrayan genç girişimciler tarafından bütünü yerli sermaye ile Ankara Polatlı Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuştur. Yeşil Çatı Sistemleri Yoğun yeşil çatılar (yoğun) ve ekstensif yeşil çatılarda (seyrek) kullanılır. Eğimli çatılarda, otopark üstlerinde, teras çatılarda, teras bahçelerde, yeşil teras uygulamalarında ve trafik yollarında yeşillendirme başlıklarında farklı kullanım alanlarına sahiptir. Açılır Çatı Sistemleri , mekânın tüm beklentilerine cevap veren, farklı hareket kabiliyetlerine sahip, ileri teknoloji ve mühendislik ürünü mobil alüminyum doğrama serileri ile tamamlanır. Solar Çatı üzeri GES sistemlerimiz, kendi çatınız üzerinde enerjinizi üreterek maliyetlerinizi azaltmanız için idealdir.


Mühendislerimiz tarafından sunulan farklı tip tasarımlar sayesinde her türlü çatıya uygun sistemler geliştirmekteyiz. PV panellerde üretilen elektrik tüm tesisinizin elektrik ihtiyacını karşılayabilir. Profesyonel çatı sistemleri ve beton kiremitler ile ilgili merak ettiğiniz sorunların yanıtlarına bilgi merkezimizde bulabilirsiniz. Uzay kafes sistemler iki uçlarına konik parçalar kaynatılmış olan ve çubuk olarak adlandırılan çelik boruların, içlerine yerleştirilen cıvatalar ile çelik birleşim kürelerine tespiti yolu ile üç boyutlu olarak oluşturulmaktadır.


Yaygın kullanım alanında dilediğiniz her mekana uygun olarak tasarlanarak beğeninize sunulan ahşap merdiven modelleri özel kaplaması sayesinde kaymazlık özelliği kazandırılarak güvenliğinize de teminat oluşturacaktır. ASTEK ÇATI CEPHE SİSTEMLERİ. Uzun yıllar yapı sektöründe edinilen bilgi ve tecrübeler doğrultusunda artan müşteri talepleri karşılamak ve onlara daha kaliteli hizmet vermek amacıyla kurulan firmamız başta metal çatı ve cephe kaplamaları olmak üzere, çelik konstrüksiyon, hafif köpük beton alanlarında proje, imalat ve montaj hizmetleri vermektedir.


Metal Kenet Çatı sisteminin ilk uygulayıcılarından olup, eskiden günümüze bir çok farklı çatı malzemesi kullanmış ve bu sistemin gelişmesi ve tanınmasında çok ciddi bir paya sahiptir. Cephe, inşaatın en önemli kalemlerindendir. Yaşanan iniş çıkışlarda döviz kurlarının olumsuz etkilenmesi sizi üzmesin. Wabis - çatı kaplama aksesuarları ve çatı altlıkları.


Güneçatı İnşaat her türlü mimari projenin ihtiyaçlarını karşılayacak, çatı kaplamalarında renkli, dayanıklı, estetik, hızlı, ekonomik ve çevreci çözümler sunmaktadır. Diğer bir uygulama ise çelik konstrüksiyon üzeri polikarbon uygulamasıdır yalıtım sıcak soğuk açısından şıngıl uygulaması daha iyi yalıtım sağlamaktadır. Statik yararları açısından, bu sistemler diğer bir çok taşıyıcı sistemlere oranla çok daha hafiftirler.


Cati sistemleri

Sabit yüklerin azlığı sadece çatıda değil, alt sistem öğeleri ile temellerde kendini göstermekte, buna bağlı olarak maliyet önemli ölçüde azalmaktadır. Tayf Profesyonel Çatı Sistemleri. Beton Kiremitler, Çatı İzolasyonu, Yağmur Olukları, Çatı Pencereleri Konusunda Yüksek Kalite, Uygun Maliyet! ATINIZI YAPTIRMANIN ŞİMDİ TAM ZAMANI!


Bahar ayları, Ramazan öncesinde çatınızı yenilemek için mükemmel bir zaman. Bu modelleri görünce hayalinizdeki ev ile ilgili planlarınız netlik kazanacak. Eğer çatınız müsaitse güneş enerjisinden yeni bir gelir kapısı sağlamanız mümkün olabilir. Düz ve 5°'ye kadar eğimli çatılarda kullanılan ekonomik çatı çözümü olumsuz tabiat şartlarına karşı etkin bir koruma sağlarken, yerel iklim koşullarının iyileştirilmesine de katkı verir.


Yıl garantili metal kiremit çatı sistemleri. Cephe Sistemleri Çatıda güneş enerjisinden elektrik üreterek para kazanmanın tam zamanı. STARBOND METAL PANEL KİREMİT, güçlü, kaliteli, üstün teknolojiyle üretilen, ekonomik, garantili, sağlam oluşu ve kolay uygulanışı ile inşaat sektöründe, mimar, mühendislerin tercih ettikleri çatı kaplama malzemesidir. En özel modelleri en uygun fiyatlarla satın alabilir çatı katlarınızı layık olduğu ferahlığa ve şıklığa ürünlerimiz aracılığıyla… Read More. Fakro Düz Teras Penceresi.


Sistem geleneksel kil yada beton kiremitlerin görünümünü veren hafif madeni esaslı kiremitlerden ve aksesuarlardan oluşur. Sistem aksesuarlar arasında tepe mahya, yan saçak levhaları, duvar dibi Z profili, alın kaplmaları, vadi dere, havalandırma kiremitleri imal edilmektedir. Maris Polymers İzobil Yapı Kimyasalları Poliüretan Su izolasyon, Çatı, teras izolasyon. Farkımız KALİTE ve GÜVEN !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar