12 Şubat 2015 Perşembe

Duvardaki küf nasıl yok edilir

Burada, ‘ duvardaki küf nasıl yok edilir ’, ‘evdeki küf kokusu nasıl giderilir’ gibi sıkça sorulan sorularla ilgili bazı bilgiler paylaşmak istiyoruz. Duvar küfü nasıl temizlenir? Temizliğe başlamadan önce küf oluşumuna neden olan sorunları ortadan kaldırmak gerekir.


Evdeki küf nasıl temizlenir? Kuruduğunda küf lekelerinin yok olduğunu göreceksiniz. Evlerdeki rutubet nasıl giderilir, nem alma cihazları, evlerde rutubet nasıl önlenir, rutubet kokusu nasıl yok edilir , duvardaki rutubet kokusu nasıl giderilir, rutubet koku giderici gibi.


Peki rutubetli duvar nasıl temizlenir? Küf lekesi duvardan nasıl çıkar? Hepsi ve daha fazlası bu yazıda. Rutubetli evlerde duvarlarınız kaçınılmaz şekilde küf lekelerine maruz kalır. Yüzde ve üzerine aşırı nemli olarak kabul edilir.


Evin Rutubetli Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır? Yeşim Hanım ev sahiplerinin anlaşıp binanın dış cephesine iyi bir izolasyon, mantolama yaptırmaları gerekir. Nem çatıdan kaynaklıysa çatının tamiri işe yarayabilir. Bunlar olamıyorsa eve iç yalıtım yapılabilir, rutubet. Evin huzuruna kaçıran duvar küfleri neden olur ve nasıl yok edilir ? Pencere kenarlarındaki küçük çaplı küfler alkol yardımıyla yok edilebilir.


Etiket: duvardaki küf nasıl yok edilir. Bu sebeple duvardaki küf lekesi nasıl çıkar sorusu bizim. Kolaylıkla uygulanan yöntemler sayesinde tüm oluşmuş küf lekeleri yok edilir. Unsubscribe from TRT Okul?


SİPREY YARDIMIYLA KÜF ÜZERİNE SIK. YAKLAŞIK DAKİKA ARA İLE KEZ TEKRARLANDI MI KÜF UZUN SÜRE YOK OLUR. AYRICA SIKMA İŞLEMİNDE ALTA AKAN RENKLİ SUYU BEZLE SİLMEYİN. KENDİ KENDİNE YOK OLACAKTIR. Elegans tavan, Kalia tavan v. Siz de duvardaki küf lekesi nasıl çıkar diye merak ediyorsanız yazımızı mutlaka okumalısınız.


Oranı veya civarında olan alkolü, fırça yardımıyla küflü bölgeye sürün. Cam Lavabo çizikleri nasıl tamir edilir ? Bu noktada küfle mücadele için yardım bardak sirkeyi bir sprey şişesi içine koymalısınız. Böylelikle küf problemi ortadan kalkmış olacaktır.


Küf nasıl yok edilir sorularının cevaplarını bulabileceğiniz yazımızı okuyabilirsiniz. Tesisat küf , nem ve su kaçağı tespitleri konusunda profesyonel cihazlar kullanarak servis vermektedir. Tesisat su kaçağı tespiti ekipleri ile banyo tavanında. Tuz kutusuyla karanfilli portakalı rutubet kokusunun bulunduğu bölgeye yerleştirdiğinizde kokunun yok olduğunu göreceksiniz. Rutubetin oluştuğu odalar genelde soğuk odalardır.


Bu odalara mutfakta pişen yemeklerden ve banyodan buhar gitmesini engellemelisiniz. Buhar, kokunun artmasına sebep olur. Alkolü bir fırça yardımıyla küflü bölgeye sürün ve fırçalayın.


Küf ve rutubet kokusuna en kalıcı çözüm ise. Ayrıca temizlenen bölgelerin çamaşır suyu ile ıslatılmış bir bez ile silinmesi, buralarda tekrar küf oluşumunu engelleyecektir. Yalnız tavanı yaparken gözlük ve yüzünü saracak bir örtüyle sarmalısınız. Zımparalama işleminin ardından çamaşır suyu döktüğünüz ıslak bir bezle duvarı silin. Yara bandı izi nasıl çıkar?


Genel anlamda küf oluşumunu engellemek için dış cephe izolasyonu yani mantoloma sistemini yaptırmış olmanız hem sağlığınız için hemde enerji tasarrufu açısından büyük bir avantajdır. Ancak duvarlarınız için izolasyon yapma imkanınız yok ise bu önereceğimiz yöntemi deneyerek küf sorunundan kurtulabilirsiniz. EVDEKI KUF LEKESI-RUTUBET NASIL TEMIZLENIR?


Evimdeki rutubetten nasıl kurtulabilirim? Kedi kumu ile istenmeyen nemleri yok edebilirsiniz. Ya da karbonat da aynı işlevi yerine getirir. Bunlar küçük torbalar halinde evin köşelerine yerleştirilebilir. Sirke de küf mantarlarını öldürür.


Nemli yerler, sirkeyle silinebilir. Nem alma cihazları kullanılabilir. Ardından çamaşır suyu döktüğünüz bir bezle duvarı silin. Son olarak duvarı temiz suya batırdığını bez ile silin. Unutmayın, aşırı nem sonrası başlar.


Binanın duvarlarına yalıtım yapın. Evinizin ısıtma tesisatını gözden geçirin. Her türlü ıslak, nemli yada kuru duvarlara, boyalı ve boyasız yüzeylere uygulanabilir. Mükemmel alkali ve nem dayanımı sayesinde duvarlarda rutubet ve nem oluşumunu engeller, varsa yok eder.


Her türlü yüzeye yapışma mukavemeti son derece güçlüdür, asla kalkmaz, kabarma yapmaz, kimyasallara karşı dayanımı oldukça iyidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar