18 Aralık 2015 Cuma

Alüminyum biyet

Döküm tesisimizde değişik çap ve alaşımlarda, döküm öncesi ve sonrası spektometre ile kimyasal analiz kontrolü yaparak, biyet dökümünü gerçekleştiren şirketimiz, müşteri ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek ve kalıcı çözümler sunabilmek amacıyla AR-GE çalışmalarına büyük önem vermektedir. Teknolojide dairesel kesitli alüminyum alaşımlı hammaddeler kullanılır. Bunlar biyet olarak adlandırılır ve yolculuk sonunda tam istediğimiz formda ürünler olarak insanlara sunulur. Daha kaliteli ürünler sunarak sektördeki yerini her geçen gün yükseltmeye devam etmektedir.


Alüminyum biyet

BİYET döküm makinalarımız özel kalıp sistemimizle beraber çoğu alüminyum biyeti değişik çaplarında çok yüksek kalitede dökebilmektedir. Aynı zamanda tavlama fırınları, alüminyum bobin veya folyo ısıl işlem işlemleri için kullanılacak şarj arabaları ve yolluk ekipmanları ile. Homojenizasyon kapasitesi 60.


Ekstrüzyon bir anlamda alüminyum biyet kesitinin, alüminyum profil kesitine dönüştürülmesidir. Bu nedenle kullanılan biyetin kesiti, üretilecek profil kesitine yüzey ölçümü olarak ne kadar yakın ise, işlem o kadar kolay olur. BAŞAK METALURJİ Turizm İnşaat Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi.


En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Amerika Birleşik Devletleri ve Tayland şeklindedir ve sırasıyla alüminyum billet ürününün , ve kadarını karşılarlar. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün. Firmamız, külçe alüminyuma ilaveten alüminyum biyet de üretebilmektedir. Günlük 1ton hurda işleme kapasitesine sahip tesisimiz ile, alüminyum biyet ihtiyaçlarınız en kısa sürede karşılanmaktadır.


Dışarıdan alınan külçe ve ingotlar önce tonluk ergitme ocağına ardından da tonluk döküm ocağına girer. KDV tevkifatı uygulanıp uygulanmayacağı hususunda Başkanlığımız görüşü sorulmaktadır. Eski sisteme göre ölü zaman sn. Son yıllarda alüminyum ekstrüzyon işlemi öncesinde alüminyum biyetlerin ısıtılmasında indüksiyon ısıtma teknolojisinin kullanılması yaygınlaşmaya başlamıştır.


Alüminyum biyet

Sıcaklık ölçümü, pnömatik tahrikli olup direkt biyet üzerine temasla sağlanmaktadır. Alüminyum Ekstrüzyon Profil İmalatı. C’dan daha iyi bir sıcaklık dağılımına ulaşılır. CoCa CoLa Cans أفضل من أي وقت مضى - Duration: 8:39.


Aşağıda yer alan alüminyum ağırlık tablolarında değişik formların kilogram cinsinden değerlerini bulabilirsiniz. Ayrıca alüminyum ağırlık hesabı aracını kullanarak istediğiniz ebatların teorik ağırlıklarını hesaplayabilirsiniz. Bu internet sayfasını görüntülemek için tarayıcınızda flash player yüklü olması gerekmektedir.


Yüklemek için lütfen tıklayınız. Bu fırınlar, ekstrüzyon öncesi biyet ısıtma için kullanılır. Sosyal Sorumluluk Politikası. O yıllarda alüminyum altın gibi lüks bir metal olarak kabul görmekteydi. Ayrıca üretimi gerçekleştirilen biyetler , ultrasonik biyet kontrolüne tabi tutulmaktadır.


Demsaş Metal bünyesinde, farklı büyüklüklerde adet ekstrüzyon hattı bulunmaktadır. Bu preslerde 12 1ve 1mm. Ekstrüzyon tekniği sayesinde, alüminyum biyetler , neredeyse sayısız farklı şekilde çekilebilir ve ihtiyaç duyulan şekle getirilir.


Dürüst ,ilkeli,temiz ve çalışkan bir ticaret sistemini benimsemiş GÜLSAN METAL hurda sektöründe tecrübe,bilgi ve birikimi ile seviyeli ve ilkeli bir biçimde büyümektedir. Orjinal İngiliz malı INDUCTOHEAT Marka. Yeni biyet tav fırını kullanıma alındı. Biyolojik Arıtma Tesisi kuruldu.


Biyet Döküm Tesisi kuruldu. Isı Yalıtım Bariyeri, diş açma ve sıkma makinaları revize edildi. Vakumlu Desen Kaplama Tesisi kullanıma alındı.


GNS alüminyum , çıtayı her geçen gün yükselterek, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en kaliteli biyet üretimini gerçekleştirmektedir. Doğada boksit cevheri halinde bulunan alüminyum dünyada en çok bulunan elementlerden biridir. Elektroliz yöntemi ile ayrıştırılarak elde. Bu ürünlerde kullanılan ana hammadde fused silica’ dır.


Bu nedenle, kullanılan biyetin kesiti, üretilecek profil kesitine yüzey ölçümü olarak ne kadar yakın ise, ilem o kadar kolay olur. Gümüşova-Düzce tesislerinde: çeşitli alüminyum hurdasını ayrıştırıp, sınıflandırarak satışını ve yıllık bin ton kapasiteyle alaşımlı, alaşımsız külçe, yarım küre, piramit gibi ikincil alüminyum üretimi yapmaktadır. Etik ilkelerimiz, değerlerimiz, hedef ve stratejilerimiz doğrultusunda, görev ve sorumluluklarının bilincinde her zor işi başarıyla tamamlayan , Türkiye de aluminyum sanayinin ihtiyacı olan her türlü çaplarda alüminyum billet üretimi yapan firmalar içinde lider olmak. Ekstrüzyon prosesi gereği harcanan biyet ile net üretim arasındaki alüminyum miktarıdır. Sonrasında biyet alüminyum profile dönüştürülür.


Soğuk fırçalama makinesidir. Fakat günlük depolama aluminyum biyet kesme ekipmanı kesim fonksiyonu ile devam eder. Hammadde büyük sayıda yığılı olabilir. Bu biyet kesme aşağı keism anında otomatik durdurulabilir ve tedarik edilebilir.


Bekletme ocağından soğutulmuş biyetin sürekli olarak çekilmesini sağlar. AC motorlar ve ya servo motorlarla yapılır. ZAHİT ALÜMİNYUTMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası meslektaşlarına ve sektör çalışanlarına bilimsel, teknik ve uygulamaya yönelik nitelikli eğitim ve danışmanlık hizmeti götürerek sektörel ve toplumsal gelişimi desteklemek amacıyla bir eğitim merkezi (METEM) kurmuştur. Adres: Yükseller Metal İletişim Sanayi Ticaret A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar