16 Mayıs 2016 Pazartesi

Denizli panel çit

Denizli panel çit

Sıcak daldırma galveniz, soğuk çekim siyah tel ve pvc kaplı ürünler kullanan firmamız, farklı endüstriyel amaçlar için punta kaynaklı pano hasır tel ile arsa, arazi, bağ, bahçe, villa, site, özel mülk ve fabrika alanlarına uygulanan panel çit ve örgü tel değişik ebat ve ölçülerde üretilmektedir. Panel tel çit , Kaynaklı hasır tel, Örgü tel çit ve Gabion tel gibi, isteğe özel tel ürünleri ile uluslararası kalite standartlarında üretim yapmaktadır. Punta kaynaklı hasır tel, panel çit ve örgü bahçe teli imalatı yapan firmamız yılı aşkın süredir hizmet vermektedir.


Panel Çit Sadece Koruma Amaçlı Bir Ürün Değildir. Ekeçit, eke metal grup bünyesinde panel tel ve tel çit ürün grupları çerçevesinde üretim yapan firmaya ait web sitesidir. Ersatel - PANEL ÇİT - ÇELİK HASIR - BAHÇE TEL. Kullanıldığımız panel çit ürünlerinde galvanizleme işlemi yapıldıktan sonra doğal şartlara karşı dayanıklı polyester esaslı boya ve elektrostatik fırınlama sistemiyle üretilmiş panel çit ve montaj eleamanları kullanılmaktadır.


PANEL ÇİT FİYATLARI Panel çit fiyatları 3Tl ile 4TL arasında değişiklik göstermektedir. Panel çit fiyatları, uygulanacak panel çitin modeline, kalitesine , montaj miktarına ve montaj yerine göre değişiklik göstermektedir. DENİZLİ panel çit - hali-saha. HATIL KAZISI YAPILMASI: Makine yardımı ile 50×hatıl kazısı yapılır.


Denizli panel çit

Panel çit farklı çeşitleri ile bina, işyeri ve sitelerin çevre güvenliğinde, otoyol kenarlarında, fabrika etrafında, spor tesislerinde, okullarda, park ve bahçelerde güvenlik ve görüntü amaçlı kullanılmaktadır. Kullanılacağı yere göre değişik çeşitleri bulunmaktadır. Tel örgü boyaları için sonradan bakım yapılması gerekmemektedir. Anasayfa tel örgü fiyatları denizliEtiketi. Tel Örgü Fiyatları Sancaktepe.


Tel çit fiyatları, ürünlerin özelliklerine ve ebatlarına göre değişmektedir. On yılı aşkın süredir inşaat sektöründe hizmeti veren firmamız, Profesyonel kadromuz ile haftanın günü kaba inşaat, tel örgü, panel çit ,çim çit , çatı yapımı, ferforje ve demir doğrama alanında hizmeti vermektedir. Keşif ve Montaj : Ücretsiz keşif yapan firmamız, istediğiniz çit sistemini veya sizin için yapılabilecek en uygun çit sistemini analiz ederek fiyatlandırma yapmaktadır.


Denizli panel çit

POMETAL Tel örgü, Tel çit , Panel çit , Fens Teli ve Spor sahaları, bahçe teli ve çiti, kafes teli uygulamaları ve imalatı yapmaktayız. Tel örgü Sistemleri (Fens teli, Galvanizli tel, pvc kaplı tel ve bahçe teli ). Türkiyede panel çit firmaları bu işi gerçekten iyi yapıyorlar mı ? Bütçesel bağlamda panel çit inşaası orta düzey veya yüksek kalite olarak ayrılmıştır. Bu ürünleri sizin için aşağıda listeledik. DEN BETON ÇİT - Denizli Beton Çit.


Bahçe duvarı mı yaptıracaksınız? O zaman hemen firmamızı arayın en kısa sürede mekanınıza uygun duvarı sizler için yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar