24 Mayıs 2016 Salı

Rfid kapı

Arkadaşlar genel olarak video da kendimi ifade etmeye çalıştım ama burada da elimden geldiğince anlatayım. RFID-RC5shield ile bina oda vb. Rfid Kapı modelleri, Rfid Kapı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Teknoloji ve tasarım atölyemizin giriş kapısı için düşündüğümüz kartlı kapı kilidi projemizin büyük bölümünü tamamladık buradan projenin sisteminin nasıl olacağını paylaşıyorum. Arduino kapı kilidi projesi, RFI NFC.


Devre çizimleri PROTEUS kullanılarak yapılmıştır. Elektronik devreler el yapımı olup gerekli resim ve dökümanlar verilecektir. RFID Şifreli Kapı Kilidi - Kartlı Geçiş Kontrol Göstergeç Sistemi. Proximity kart 1Khz göstergeç rfid 2adet. Bu adresteki RFID ile kapı açma örnek uygulamasını inceleyebilirsiniz.


Her hangi birisi dışardan bir kart alarak sistemi kontrol. Rfid kilit yani anahtarlıkla kablosuz kapı otomatiğini açtıran alet monte ettim bi apartmana. Rfid elektronik kısmı sorunsuz çalışıyor, röle çektiriyor her şeyi yapıyor. RFIDnin kulllanım alanları ve ne olduğunu anlatan kendi hazırladığımız bir slayt. Projemiz için öncelikle gerekli malzemeleri topladik.


En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Malezya ve Hindistan şeklindedir ve sırasıyla rfid otomatik kapı sistemleri ürününün , ve kadarını karşılarlar. Rfid otomatik kapı sistemleri ürünleri en çok Southeast Asia, Domestic Marketve Mid East ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün. RFID Okuyucu Antenlerimizin ürünleri hızlı ve hatasız bir şekilde takip etmek için ihtiyacınız olan kapasiteyi ve menzili nasıl sunduğunu öğrenin. Kapı Girişleri ve Tıkanıklık Noktaları.


Satın alın Rfid Kapı Kilit Kiti Güvenilir Çin Rfid Kapı Kilit Kiti tedarikçilerinden. Kaliteyi Rfid Kapı Kilit Kiti Güvenlik ve Koruma, Erişim Kontrolü Kitleri, Ev Geliştirme, Kilitler ve daha fazlasını Aliexpress. Rfid Elektronik Kapı Soyunma Dolabı Rfid Elektronik Soyunma , Find Complete Details about Rfid Elektronik Kapı Soyunma Dolabı Rfid Elektronik Soyunma, Rfid Elektronik Dış Kapı Kilidi, Rfid Elektronik Otel Kilidi, Kapı Soyunma Dolabı Rfid Elektronik Soyunma from Supplier or Manufacturer-Shenzhen Eternal Technology Co.


Rfid kapı

LiveRASPARK Otopark geçiş sistemi araçların tüm otopark giriş çıkışlarında güvenli ve hızlı bir şekilde geçiş yapmalarını sağlayan. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Oteldeki her kapıda güvenlik Farklı sayıda kilit olanağı sayesinde (Ansi Gömme Kilit, Kilit dili, European Gömme Kilit, Panik Bar) ve duvar okuyucular, 7RFID (Temassız) elektronik kartlı kilidi oteldeki her kapıyı güvenli bir hale getirir. RFID kapı okuma sistemi ile sevkiyat otomatik olarak yapılmaktadır. Kapılar , 1etiketi birkaç saniye içinde okuyup sevkiyat kontrolünü sağlanmaktadır.


LCD ekranda sevkiyat bilgileri gösterilmektedir. Hata ve uyarılar ekranda gösterildiği gibi sesli ve ışıklı ikaz sistemleri ile de gösterilmektedir. Mas Royal Panel RFID Dijtal Kapı Paneli Diafon Sistemi” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Rad Otomasyon Sistemleri A. Ledlerin aynısını if yapısı ile yaparsan, yani led yakmak yerine lcd ye istediğin yazıyı yazdırabilirsin. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Eskişehir RFID Geçiş Sistemi uygulamaları ile binlerce aracı sistemden kolayca kontrol edebilir, giriş ve çıkış saatlerini, park yerinde kalma sürelerini, plaka bazlı takip raporlarıyla inceleyebilirsiniz. Kapı Açma Anahtarlık Kart Hediye. Anten, okuyucu, yazılım ve ince etiketlerden oluşan sistem mevcut bariyerlerinize de entegre. Kapı kilit özelliklerine göre, otel kartları manyetik bantlı, kontak chipli ve RFID chipli olarak üretilebilmektedir.


Yalnızca onaylanmış üreticilerin malzemeleri kullanılarak gerçekleştirilen üretimde, otel misafirlerinizin konaklama süreleri boyunca tatil deneyimlerini en üst düzeye çıkarmak hedeflenmiştir. Impinj RFID ürünlerinin Türkiye distribütörü Litum, otuz beş ülkede RFID sistemleri ve RFID ürünleri sunar. RFID sisteminin verdiği tecrübe ve piyasa hakimiyeti ile RFID projenizi bir başarı öyküsüne dönüştürmek.


Kartlı geçiş sistemlerinde kart okuyucular daha önceden tanımlanmış kartların okutulması sonucu kapı kilidine tetik vererek kapıyı açtırabilir, turnikeye kuru kontak vererek geçişi sağlar ve istenirse otopark bariyerlerini de kumanda edebilir. Crossway Elektro Manyetik Kapı Kilit - 6Lbs EM kilit takımı tekli yaprak sallanan kapı , ahşap kapı , cam kapı , ızgara ve v. Emniyet kilidi seti, yasadışı olarak kapının açılmasını önlemek için tutma kuvveti olarak 6lbs(2KG) sağlıyor. Bu parçalar kapıya bağlanan parçalardır. Henüz bunları kesmek istemiyor olabilirsiniz, uzunluğu kapı kilit tasarımına bağlıdır.


Rfid kapı

Motorun mili ve bir sonraki adımdaki kilit çevirme tasarımlarına bağlı olarak nihai tasarım uzunluğunu bulabilirsiniz. Bu projemizde RFID -RC5ile kapı kilidi uygulaması yapacağız. Ankaref tarafından geliştirilen LIBREF, UHF RFID entegre yapısı sayesinde koleksiyon yönetimi ve güvenliği için gereken her türlü bileşeni kütüphanelere sunar.


Batuhan RFID nin kütüphanesini manuel olarak arduino’ un kaynak dosyasına eklemen gerekiyor. RFID Kütüphanesi buradan kütüphaneyi indirebilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar