25 Mayıs 2017 Perşembe

Dekoratif duvar kaplama panelleri

Stone Panel ahşap duvar kaplama panelleri dekoratif ve estetik görünümüyle yaşam alanlarınızı sıcacık bir yuva haline getirir. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Ladrillo Cemento Paneller.


Strafor duvar panelleri , taş duvar kaplama , dekoratif duvar kaplama ürünleri ile ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve dekorasyon paneller , fabrika satış mağazası Duvar Paneli Dünyası’nda. KIRIK TUĞLA 4x50x1CM ÖLÇÜLERİNDE DUVAR KAĞIDI FİYATINA STRAFOR DUVAR KAPLAMA PANELİ. Birbirinden farklı modellerde renk seçenekleri ile siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz. Doğal içerikli hafif beton cephe kaplama sistemlerimiz ve ince doğal taş cephe panel kaplamaları ile doğadan ilham alarak üretilen görünümlü dekoratif duvar kaplama panellerimiz, mekânlarda kuru duvar sistemleri, brüt beton cephe giydirme sistemleri, dekoratif duvar kaplamaları , dekoratif tavan kaplamaları ve dekoratif dış. Duvar panelleri , ürünlerimiz duvarın yüzeyine kaplanarak kullanılır.


Fiberglass malzeden üretilen paneller uzun ömürlü ürünlerdir. Taş, tuğla, beton, ahşap görünümü ile farklı modelleri bulunan duvar kaplama panelleri , uygulanan mekana orjinal bir görünüm kazandırmaktadır. Duvar kaplama panelleri , malzemesi fiberglass olan uygulaması pratik olan duvar kaplama ürünümüzdür. Taş duvar paneli tuğla panel , beton kaplama panel , ahşap görünümlü panel olarak dört çeşit modeli bulunmaktadır.


Dekoratif duvar kaplama panelleri

DIŞ VE İÇ CEPHE KAPLAMA PANELLERİ YENİ ÜRÜNLER dekoratif duvar kaplama panelleri fiyatları iç duvar kaplama panelleri duvar kaplama paneli iç mekan duvar kaplamaları dış mekan duvar kaplamaları iç duvar kaplaması dış mekan kaplama dekoratif mekanlar-dış cephe giydirme programı dış cephe giydirme fiyatları dış cephe cam. Parçalı sıva görünümlü tuğla duvar kaplama paneli … Mekanlarda cesur ve özgürlükçü hisler uyandıran parçalı sıva görünümlü tuğla kaplama paneli ile cüretkar alanlar yaratın. Tuğla duvar panelleri ile farkı hissedin.


Doğal taş ve tuğla ve karo dokularından ilham alarak dekoratif duvar kaplaması olarak kullanımına imkan tanıyan. Duvar Kaplama , seçkin dekoratif panel sistemleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak “Türkiye’deki ve Dünya’daki yaşam alanlarının estetik görünümlerini arttıracak inovatif ve ergonomik çözümler üretmeyi’’ hedeflemiş bir taş panelleri firmasıdır. Doğal taş uygulamaların da sürekli sorun hale gelen inşaat kirliliği, toz, çimento gibi pis işleri ortadan kaldırmıştır. Paneller , duvar kaplama ürünlerinin ses ve ısı yalıtımında en becerikli üyeleridir.


Amacımız insanların ekmeklerine bir nevi de olsa yardımcı olabilmek bu yüzden aynı hizmeti alarak daha fazla ödemenizin de hiçbir anlamı olacağından emin değilim. Stone Panel dekoratif duvar kaplama panelleri üretici firması olarak duvar kaplama ürün grubunda duvar panelleri üretimi, satışı ve uygulama desteği sunuyoruz. Taş panel , tuğla panel , beton panel , ahşap panel , karo tavan paneli , poliüretan paneller , poliüretan karo tavan panelleri , kategorilerinde ürün modellerimiz bulunmaktadır. Onlarca renk seçeneği ile duvarlarınız için.


En güncel ve en yeni modeller sitemizde mevcut olup günlük üretimimiz, geçen senelere rağmen iki katına çıkmıştır. Doğal ahşaba birebir benzeyen ahşap duvar panelleri , duvarlarınıza doğal bir görünüm katıcaktır. Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Ahşap Duvar Kaplama Panelleri.


Tuğla Panellerimiz Roma tarzını yansıtan dekoratif duvar panelleri , hem asil görünüm hem de dingin bir duvar hayal edenler için idealdir. DEKORATİF STRAFOR NEDİR ? Strafor Duvar Paneli Hakkında, Sınırsız doku, ölçü ve renk seçeneklerine sahiptir. Isı, ses ve nem yalıtımı sağlar. Kışın sıcak, yaz aylarında serin tutar.


Boyalı veya boyasız tüm yüzeylere uygulanabilir. Ahap dokulu panel , fiber ahşap panel modelleri. Benzersiz tasarımları ve desenleri ile ahşap duvar kaplama paneleri mekanlarınızda dekoratif bir görünüm oluşturur. Dekoratif ahşap duvar paneli çeşitleri. Doğal görünümler elde etmek için iç ve dış mekanlarda.


Nostaljik ve modern doğaçlaması… Taze çiçekler özenli sofralar… Günlük rutinlerimizi zenginleştiren zarif detayların güzelliğini çoğu zaman gözden kaçırıyoruz. Retronun sıcak ve samimi tonlarıyla, günlük hayatın doğal güzelliğini yeniden hatırlayın. Web sitemiz ya da müşteri hizmetlerimiz üzerinden dekoratif duvar kaplama panelleri , kültür tuğlası, kültür taşı gibi faaliyet alanlarımız hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir, fiyat teklifi alabilirsiniz. EVOSTONE firmamız dekoratif panel üretiminin yanı sıra kendi bünyesinde bulunan mimar kadrosuyla mimari, iç mimari proje, tasarım ve uygulama alanında çalışmalar yapmaktadır. Yaşam alanlarınıza harika motifler katacak Criato ahşap panel , Criato panel dekorunuza uygun konsept bir dekoratif panel , duvar dekorasyon malzemesidir.


Criato duvar kaplama ürünün adet renk seçeneği bulunuyor. Duvarın klasik etkilerinden yorulup, farklı bir atmosfer arayanlar için. Doğada az bulunduğu için genelde yapay olarak üretilen ve mimaride özellikle kaplama olarak tercih edilen istanbul dekoratif taş, duvar kaplama ,taş panel mekanlara farklı sıcaklık katıyor. Royal Stone doğalında olduğu gibi değişik renklerde üretiyor. Mastik uygulanan bölümlere , modele ait desen ve derz boyaları tatbik.


Birden çok model ve rengi bulunan taş duvar panellerimiz duvarlarına estetik ve şık bir görüntü kazandırmak isteyenlerin tercihi. Tasarım ve yeniliğe uygun özel bir tavrı da seçmiş olursunuz. Uygulama Örnekleri Aydın Üniversitesi.


Emir Stone panel ürünleri diğerlerinden kolaylıkla ayırt edilmektedir. Farklı model ve renk seçenekleri bulunan tuğla paneli ürünümüz hafif ve pratik uygulanabilir olduğundan dolayı müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yontulmuş Taşla Örme Duvarlar Örülmüş duvar deseni şüphesiz ki birçok ortama yakışan bir yapıya sahip Bu simetrik tasarımdaki duvarlara Brique serisiyle sahip olun.


Doğal taş görünümlü duvar kaplama panelleri , görüntü ve doku yapısıyla doğal taş ile birebirdir. NOT: MODELLERİN RENK SEÇENEKLERİ İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ. Yenilenen dekorasyon anlayışı ve modern tasarım öncüleri ile birlikte duvar kaplama panelleri , hem ev hem ofis kullanımında oldukça yaygın hale geldi diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar