15 Mayıs 2017 Pazartesi

Mini cooper kaplama

Kumaş olmayan bölümlerde herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Beyaz mini cooper aracına başarılı bir şekilde uygulanmış araç kaplama örneğini görmektesiniz. Sizde eşsiz bir dizayn ile fark yaratmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçiniz.


MINI Cooper için FFAnahtar Koruyucusu Kırmızı Renk. Sonax Yeşil Folyo Kaplama Uygulaması, gelin ve arabanızı giydirin! Otomobilinizi, MINI Salt Kaplama seviyesiyle size özel hale getirin.


Bu kaplama seviyesi, bir saklama paketinde velur halı paspaslar, yol bilgisayarı, karşılama lambası, okuma lambaları ve iyi aydınlatılmış. Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda,. Kategoriler: ARAÇ KAPLAMA , GALER. Ahşap Direksiyon Ahşap Kaplama.


Mini cooper kaplama

Mini - Cooper Countryman - 1. Nissan Micra Folyo Kaplama Nissan Micra Renk Değişimi Nissan Micra Folyo Kaplama. Araç Kaplama , Cam Filmi. Ayna kaplama dama (tek tek yapışmalı),oto sticker.


Seven (7) Sticker,oto sticker. MINI COOPER – ROSE KİŞİYE ÖZEL PLAKA ANAHTARLIK 24K GERÇEK ALTIN KAPLAMA en uygun fiyata alabileceğiniz ürün, sevgililer günü kişiye özel. Hoşgeldiniz, Giriş yapın veya Kayıt olun. Aracınızın rengini bir günde değiştiriyoruz!


Onlar araç kaplama bostancıda araç renk değişimi üzerine hizmet vermektedir. TL faiz kredi teklif etti. Orada düşününce çok mantıklı geldi. Eminim ki, Cayman’i dikiz aynasında gören hemen herkes yol verecek bir delik arar. Belki altında daha hızlı bir otomobil vardır ama arkadan gelen Porsche olunca.


BMW, MINI , JAGUAR VE LAND ROVER marka otomobillerin satışını gerçekleştiren Kosifler Oto Showroom’larına buradan ulaşabilirsiniz. Katlanabilir Arka Koltuk, Siyah tavan kaplama Multimedya. Merkezi Kilit Sistemi, Immobilizer Dış Donanım. Toplam üründen 1-arası gösteriliyor.


BİZE ULAŞIN: Soru, görüş ve önerilerinizi Pazar günleri hariç 09. Geniş renk yelpazemiz ve özel renk üretimimiz sayesinde GMC Film ile araç kaplamada tek sınır hayal gücünüzdür. MİNİ COOPER MAT SİYAH FOLYO KAPLAMA. Model Siyah Renk Esenler. Far Yıkama Sunroof Park Sensörü (Arka) Far (Xenon) Romörk Çeki Demiri.


Black Edition Uygulama, Boya Koruma. Seramik Kaplama , Cam Filmi. Sinan oto servis Soyulabilir plastik kaplama öncesi LAND ROVER VOGUE hazırlık. Bu ürünleri kadıköyde bulunan işyerimizden de gelip alabilirisniz. COOPER modeline ait oto cam ihtiyaçlarınızı gün saat satış ve değişim servis hizmeti sunuyoruz.


Sigorta şirketleriyle anlaşmalıyız. MINI modeline ait oto cam ihtiyaçlarınızı gün saat satış ve değişim servis hizmeti sunuyoruz. Yapılacak çekiliş sonucunda, adet 138. Kampanyalar, yeni ürünler ve bizden bilgiler için kayıt olun. Toptan satış mini cooper jcw body kit Ucuz mini cooper jcw body kit Partilerden, Güvenilir mini cooper jcw body kit Toptancılardan satın alın.


ARACIN FİYATI EN SON NE OLUR ? Elektrikli Ayarlanabilir Ön Yolcu Koltuğu. S CHİLİ PAKET ArabaSatis. Sonraları bu model, ralli araçları için kullanılan.


Mini cooper kaplama

Satıcı bu ilan için boya - değişen bilgisi vermemiştir. Detaylı bilgi almak için satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Var sa bana bu konuda yardımda bulunacak notlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.


Konsolunu kaplayan arkadaşlar var mı? Alttaki orijinal boyanın dış etkenlerden korunması, renginin değiştirilmesi, boya hatalarının ve çiziklerin saklanması veya bölgesel renklendirmelerle dekoratif amaçlarla otomobilin dış yüzeyinin seçilen özel renkli folyolarla kaplanmasıdır. Borusan Oto BMW, MINI , Land Rover yetkili satıcısı ve yetkili servisidir.


Distribütör garantisi ile BMW satış, MINI satış, Land Rover satış hizmeti vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar