22 Ocak 2019 Salı

Kaplama duvar taşları

Son yıllarda trend olan taş duvar kaplamalar , cafe, restaurant gibi yerlerde dekoratif bir görünüm vermek için kullanılmaktadır. Görünümü ile doğal taşları andıran dekoratif taş ürünlerimizi mekanlarınızda kullanarak, şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ahşap duvar kaplama , beton duvar kaplama , taş duvar kaplama , tuğla duvar kaplama ve karo tavan ve duvar kaplama fiberglass dekoratif duvar panelleri koleksiyonu ile kullanıldığı alanlarda özgün ve sıra dışı mekanlar yaratma imkanı sunuyor. Dekoratif duvar kaplama panelleri, mekanlarınıza hareket katar. TUĞLA TAŞ GÖRÜNÜMLÜ STRAFOR DUVAR KAPLAMA ÜRÜNLERİ İLE HEM YALITIM HEM GÖRSEL HEM BOYUT.


Birbirinden farklı modellere sahip olan duvar kaplamalar , özellikle taş desenleri ile rustik bir hava isteyenlerin önceliklerini oluşturuyor. Ladrillo Cemento Paneller. Kültür taşları , patlatma taş görünümünde fiyat ve dekorasyon açısından daha avantajlı duvar taş kaplama malzemeleridir.


Sena Mimarlık kültür taşı imalatı ürün ve uygulamalarımız hakkında bizim ile iletişime geçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve Türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz.


Kaplama duvar taşları

Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Doğal taş ve tuğla ve karo dokularından ilham alarak dekoratif duvar kaplaması olarak kullanımına imkan tanıyan. Kreatif renk sistemimizle sevdiğiniz renk tonlarındaki ürünlerimize tek tuşla ulaşabilirsiniz. Renk ve desen seçenekleri oldukça fazla olan patlatma doğal taş çeşitlerinin yanı sıra mermer mozaikler, dekoratif traverten fayans modellerini de duvar kaplama malzemesi olarak kullanabilirsiniz.


Orjinali,düzgün olmayan yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen bu doku,betonun en çıplak en brüt halidir. Pastel renkleriyle dar mekanları genişletme etkisi de olan bu ürünle, yatay bir katman ile ikonik bir mekan oluşturabilirsiniz. Sena stone, tuğla kaplama , dekoratif kültür taşı , duvar panelleri, kültür tuğlası, dekoratif taş , dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.


Antik, harman, barok, sedir kaplama tuğla ugulama ve satış hizmetleri. Türkiyenin en başarılı üretici firması olarak tek hedefimiz müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Dayanıklılık ve yalıtım konusunda hepsi birbirinden başarılı. Estetik ve dikkat çeken dekoratif taş kaplama ile yaşam alanlarınız çok daha eğlenceli olacak.


Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Taş , taş kaplama , kaplama taş , taş duvar , duvar taşları , duvar kaplama taşları , taş duvar kaplamaları , taş duvar fiyatları, duvar taş kaplama , duvar taş kaplama. Troy kültür taşı , doğal taş görünümlü dekoratif duvar taş kaplama ürünüdür. Eski, doğal aynı zamanda modern görünümü yaşam alanlarınıza harika motifler katacak. Kültür taşı Troy ile iç ve dış mekanlarınıza taş kaplama uygulaya bilirsiniz.


Doğal taş kaplama , binaların iç ve dış mekânlarında, duvar kaplama , zemin döşeme, merdiven basamağı, banyo ve mutfak uygulamalarında kullanılmaktadır. Doğal taşlar , estetik görünümleri ve insan sağlığına zararlı kimyasallar içermediklerinden dolayı vazgeçilemez ürünler arasındadır. Taş yıpranmaz, eskimez, yırtılmaz. Bir duvarı bir ömürlük olmasını istiyorsanız duvar kaplama ürünü olarak taş seçmeniz gerekir.


Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi daha detaylı görmek isterseniz sizi satış mağazamıza bekliyoruz. Taş duvar kaplama panellerimiz Türkiye’nin her yerine gönderimi yapılmaktadır. Ev dekorasyonu ile alakalı bir şeyler yaptırmak istiyordum.


Endamıyla ve duruşuyla sizi farklı hissettiren taş görünümlü duvar panellerimiz. Ayrıca da adı üstünde “güçlü” bir estetik. Yıllar sonra bile bakım gerektirmeden kullanılabilir. Parke kültür taşı düzensiz detayları ile yaşam alanlarınıza harika motifler katar.


Duvarpan firmasına rastladım. Fiyat olarak çoğu yapay taş modelleri doğal taş kaplamalara göre fiyatları daha yüksektir. Ama birbirine benzeyen doğal taş ve yapay taşların fiyatları arasında uçurum vardır. Son zamanlar da tahtını sallamaya başlayan taş kaplama salon duvar dekorasyonu ile özellikle salon dekorasyonunda farklı atmosferler elde edebilirsiniz.


Kaplama duvar taşları

Fiberglas duvar panelleri ile duvarlar doğal dokulara sahip olur. Bu simetrik tasarımdaki duvarlara Brique serisiyle sahip olun. Bursa dekoratif taş duvar kaplama , doğasını arayan insanoğlu, tekrar eski doğaya dönüyor, doğadan esinlendiğimiz taş dokuları ile birebir ürünlerimiz ile artık doğaya yakın olabilirsiniz. Nazmi Akbacı İş Merkezi No:– Maslak – İstanbul.


Bugün yazımızda doğal taş kaplama modelleri ve fiyatları hakkında detaylardan bahsedeceğiz, patlatma doğal taşlar , doğal taş kaplama duvar dekorasyonları ve bu iş için neler gerektiği hakkında bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Patlatma doğal taşlar ve uygulaması. Lütfen Sayfayı Aşağıya Kaydırınız.


Kaplama duvar taşları

Doğal taş uygulamaların da sürekli sorun hale gelen inşaat kirliliği, toz, çimento gibi pis işleri ortadan kaldırmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar