28 Kasım 2016 Pazartesi

Soundtex akustik kumaş

Ahşap Panel Arkasına Kullanılan Keçe Kumaşlarıdır. Diğeri İse Panel Ön Yüzüne Kaplanan Salonun içine Bakan Tarafı Kumaş ile kaplı olan panellerdir. Mükemmel ses yutum değerlerine sahiptir.


Doğal perforasyonlu ahşap paneller soundtex keçe kumaşlar satış ve pazarlaması için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda faydalı ve farklı özellikleri olan bir malzemedir. Alüminyum profil asma tavan profillerinin arka yüzeyine uygulanarak ses yalıtımı sağlamaktadır.


Avrupa’dan ithal edilen bu malzeme panel yapımında kullanılır ve yüksek ses yutum katsayısına sahip olan akustik kaplama malzemelerinden birisidir. Sesler ikinci kez emilime uğramasıyla yüksek miktarda ses yalıtımı sağlamış olur. Avb 1tek tarafı termik holtmelt yapıştırıcı ile kaplanmıştır. Isı ile baskı verilmesi ile kolayca metal, alçı ve cila gibi yüzeylere uygulanabilmektedir. Ahşap panellerin orta kısmında ısıtma işlemi gerçekleştirilerek sound keçe kumaş monte edilmektedir.


Masa seperatörü ve akustik paravanın iç kısmında da kullanılmaktadır. Ses yalıtım uygulama hizmetimiz vardır. Alev geciktirici özellikte bir. Ses yutum özelliğine sahip olan akustik kapalama malzemesidir. Ahşap panel, Derzli ahşap panel, Delikli ahşap paneller için akustik performans arttırıcı akustik üründür.


Bu sebeplede direkt sesin anlaşılmasını ve olduğu gibi algılanmasınıda. Bu kumaşlar solmaya ve aşınmaya karşı dayanıklı olarak özel üretilmiştir. Paravan, yüzer tavan paneli, akustik baffle, akustik kumaş panel ve bunun gibi diğer paneller üzerinde kullanılabilir. Hatta isteğe göre akustik sünger üzerine de akustik kaplama yapılabilir. Renk ve Model seçenekleri için TIKLAYINIZ.


SOUNDTEX AKUSTİK KEÇELİ KUMAŞ. Kumaş genellikle akustik panel yapımında kullanılsada kendiniz farklı bir alanda tercih edebilir kendi farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Cam için örnek verecek olursak akustik kabin, stüdyo camı, akustik kapı camı, ara bölme ve pencere gibi birçok kullanım alanına sahiptir.


Ahşap perfore delikli derzli ( fugalı ) tavan duvar panellerin arka yüzeylerine preste ısıtılarak monte edilen kendinden yapışkanlı ses yalıtımı ve akustiği sağlayan ithal kumaşlardandır. Anti bakteriyel ve anti alerjiktir. Piyasaya şilte kumaş soundtex akustik bez satışımız bulunmaktadır. Yanmazlık kategorisi Norm DIN – BSınıfıdır.


Soundtex akustik kumaş

Güçlendirilmiş ve dayanıklaştırılmıştır. Uzun ömürlü bir malzemedir. Kumaş paneller, ham MDF’nin delinmesi ,ön yüzünün akustik sünger ve akustik özellikli kumaşla kaplanmasıyla oluşturulan panellerdir. Daha çok sinema salonlarında ve genel amaçlı salonlarda ahşap akustik panellerle birlikte kullanılmaktadır. Yoğun trafikli, darbe riski olan mekanlar için uygundur.


Aksa akustik mimarlık, kumaş panel, akustik kaplama, kumaş kaplı ses yalıtım panelleri uygulama ve satış hizmetleri. Tekno sünger akustik kaplama malzemeleri üretici firması olarak, akustik kumaş panel, akustik paraan, akustik masa seperatörü, soundtex keçe kumaş , yüzer tavan panelleri, akustik ahşap panel, akustik baffle, akustik difüzör panel, akustik delikli ahşap panel, akustik derzli ahşap panellerin uygulama ve satış hizmetini sunuyoruz. Akustik Sünger Ses Yalıtım Malzemeleri - Ses Yalıtım.


Bu panellerin arkasında Soundtex marka ithal akustik bez bulunmaktadır. Soundtex , pazardaki en iyi akustik değerleri sunan tamamlayıcı bir akustik performans ürünüdür. Ahşap Soundtexpanel, Derzli ahşap panel, Delikli ahşap paneller için akustik performans arttırıcı akustik üründür.


Soundtex Türkiye temsilcisi olan Tekno Foam, Soundtex akustik kumaş , keçe kumaşlar , ahşap perfore delikli derzli ( fugalı ) tavan duvar panellerin arka yüzeylerine preste ısıtılarak monte edilen kendinden yapışkanlı ses yalıtımı ve akustiği sağlayan ithal kumaşların satışını yapmaktadır. Farklı renk seçenekleri mevcut akustik kumaş ile kaplanmaktadır. Kumaş kaplı modelleri mevcut olup gürültülü mekanlarda ses karışıklıklarını engeller ve dekoratif bir görünüm sağlar.


Soundtex akustik kumaş

Arkasında soundtex astar yapıştırılıp taşyünü uygulaması ile kullanılır. Yutucu amaçlı kullanılan akustik panellerdir. Genellikle ahşap panellere kontrast tonlarda kullanılarak salonun görselinde güzel bir ambiyans yaratır. VP 2VP 2VP 2VP 2VP 2VP 2VP 2VP 2VP 2VP 210. Yüzeylerinin delikli ve derzli olması hem görünüm hemde kullanım amacı açısından önemlidir.


Arkasında kullanılan soundtex keçe kumaş sayesinde akustik ses yalıtımı sağlanır. Firmamız uluslar arası üretilen bu keçenin en kalitelisi olan Alman malı Soundtex marka keçe kullanmaktadır. Evlerinizde olsun iş yerlerinizde olsun sebebsiz yere oluşan yüksek ses ve gürültü problemleri için akustik süngerleri kullanarak kesebilirsiniz.


Her panelin arkasında soundtex marka akustik bez bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar