24 Temmuz 2019 Çarşamba

Dekoratif duvar taşı

Son yıllarda trend olan taş duvar kaplamalar, cafe, restaurant gibi yerlerde dekoratif bir görünüm vermek için kullanılmaktadır. Görünümü ile doğal taşları andıran dekoratif taş ürünlerimizi mekanlarınızda kullanarak, şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Kayrak taşı hepsi birbirinden farklı ama bir arada mükemmel bir uyum gösteren irili ufaklı kültür taşı modellerinden oluşan bir üründür. Veranda taşı , doğadan ilham alan taş deseni duvarlarınıza çok yakışacak.


Dekoratif duvar taşı

Kültür Taşları m‘de Doğal taş göre daha uyguna geliyor. Kreatif renk sistemimizle sevdiğiniz renk tonlarındaki ürünlerimize tek tuşla ulaşabilirsiniz. Türkiyenin en başarılı üretici firması olarak tek hedefimiz müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır.


Artstone’nun ürün portföyünde yer alan doğal taşı ve farklı kalıp dokuları mekanlarımızda hızlı uygulama kolaylığı sağlayıp, görsel açıdan da farklılık. Doğal taştan daha fazla hafiftir, metrekarede bazında 10‘u ağırlığa sahiptir. Rustik taş duvar , datça kültür taşı , kayrak dekoratif taş , karışık taş kaplama, modelleri bulunan ürünümüz hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için internet sitemizde bulunan telefon numalarından iletişime geçiniz. Doğal taş ve tuğla ve karo dokularından ilham alarak dekoratif duvar kaplaması olarak kullanımına imkan tanıyan. Sıradanlıktan hoşlanmayan, estetik kaygısı olan, popüler kültürden uzak ve sanatsever bir kitleye hitap eder.


Dekoratif duvar taşı

Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi. Artık daha güzel ve konforlu mekânlarda yaşamak hayal değil. Düşlediğiniz yaşam alanlarının estetiği ve şıklığı, dekoratif panellerle mümkün. Doğal hayatı yaşam alanlarınızda his etmek, dekoratif taş panelleri ile mümkün. Alaçatı taşı ile yapmış olduğumuz doğal şömine.


Eski taş yeni taş kestane. Kendi ustalarımızın elinden yapılmıştır. Dekoratif Taş Modellerinden Bazılarının Resimleri. Orjinal taşa benzeyen yapısı ile tamamen doğal ve şık bir görünümü vardır.


Kullanılan duvarlara estetik bir görünüm katmaktadır. Doğal taş uygulamaların da sürekli sorun hale gelen inşaat kirliliği, toz, çimento gibi pis işleri ortadan kaldırmıştır. Firmamız hakkında geniş bilgi sahibi olabilir ve ürün resmi ve uygulama fotoğraflarını görebilirsiniz.


Hmz Stone markasıyla dekoratif kaplama taşları üretmektedir. Endamıyla ve duruşuyla sizi farklı hissettiren taş görünümlü duvar panellerimiz. Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler ve kusursuz duvarlar. Hizmet verdigimiz yerlerden bazıları Menderes, Çeşme, Urla, Kemaplaşa, Torbalı, Manisa, Aydın, Muğla, Bodrum gibi yerlerde çalışmalarımız devam etmektedir. Doğal halinin insanda yarattığı duygusal dengeleme etkisi size de yansıyacaktır.


Bu nedenle, sunduğumuz seçenekler de doğadaki kadar sınırsız. Datça kültür taşı : yaşam alanlarınızı daha keyifli hale getirmek için tercih edebileceğiniz mükemmel dekoratif taş duvar kaplama ürünleridir. Yüzey dokusu özenle işlenerek elde edilen duvar kaplama taşı ürünümüz, zengin renk seçeneğine sahip. Cephe ve duvar kaplama taşı olarak kullanılabilir. Dolayısıile bu taşlarla oluşturulmuş duvarlar dekoratif anlamda tamamıyla kendine özgü ve benzersizdir.


Doğaltaş, kaplama taş , doğal taş , dekoratif duvar kaplama, çarpma taş , ev duvar dekorasyonu, dış cephe kaplama, Taş panel, patlatma taş fiyatları açıklamaları videomuzda yapılmış. Kültür taşı , kayrak taşı , dekoratif taş modelleri. Sena Stone piyasanın ihtiyacı doğrultusunda taş kaplamalar, taş duvar kaplama, dekoratif.


Son yıllarda artık duvar boyama derdi ile insanlar uğraşmak istememekte ve duvar kağıdı ve taş kaplama gibi yöntemleri kullanmayı tercih etmektedirler. Evlerinde dahi taş döşeme işlemi ile hem evinin içine hem de dışına uygulata bilmektedir. Sena stone olarak yıllardır dekoratif tuğla kaplama, kültür taşı , kültür tuğlası ve duvar panelleri ürünlerinin üretimini gerçekleştiriyoruz.


Duvar Taşları Gerçek Taş Kaplama. Ahşap duvar kaplama, beton duvar kaplama, taş duvar kaplama, tuğla duvar kaplama ve karo tavan ve duvar kaplama fiberglass dekoratif duvar panelleri koleksiyonu ile kullanıldığı alanlarda özgün ve sıra dışı mekanlar yaratma imkanı sunuyor. Taş duvar panel m² birim fiyatı için iletişime geçiniz.


Rocc duvar taşı , dekoratif taş duvar kaplama paneli fiyatları ve detaylı bilgi için lütfen uzman satış ekibimiz ile iletişime geçiniz. Taş panel fiyatları ve tuğla panel kaplama görsel uygulamaları. Son yıllarda dekorasyon alanının bir vazgeçilmezi haline gelen dekoratif taş kaplamalar bir trend haline geldi. Sağlıklı, kaliteli ve uzun ömürlü olduğu için tercih edilen.


Birçok duvar taş motifi ve modeli gibi bu duvar taşı örgüsü de evinize ya da kullanacağınız alanlara farklılık katmaktadır. Bu örgüyü tüm duvara ya da belli bölgelere de uygulamanız mümkündür. Adalar showroom mağazamızda görerek birçok seçenek içerisinden tercih yapabilirsiniz. Stone Panel dekoratif duvar kaplama panelleri üretici firması olarak duvar kaplama ürün grubunda duvar panelleri üretimi, satışı ve uygulama desteği sunuyoruz.


Dekoratif duvar taşı

Taş panel, tuğla panel, beton panel, ahşap panel, karo tavan paneli, poliüretan paneller, poliüretan karo tavan panelleri, kategorilerinde ürün modellerimiz bulunmaktadır. Onlarca renk seçeneği ile duvarlarınız için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar