19 Temmuz 2019 Cuma

Dış mekan deck

Sınıf Ebatları: mm Kalınlık, Standart En ve Boy NeFırın Kurusu 8- Menşei: Avrupa ve Amerika Talebe göre farklı ebat ve profillerde üretilebilir Siparişe göre farklı cins ahşap,ebat ve profillerde üretilebilir. Ahşap zemin kaplamanıza yılda defa cila ve diğer kimyasal koruyucular ile bakım yapmak zorunda kalırsınız. Dış mekânlarda sürdürülebilir ve yüksek performanslı bir üründür.


Gizli klips sistemi sayesinde sağlam, hızlı, pratik ve ideal bir çözümdür. Kargo Bedava Fırsatı ve Ücretsiz Numune ile yerevdekor. Kompozit karo deck ve kompozit deck olarak iki farklı seçeneği mevcuttur.


Zemine yada döşenecek olan mekana göre farklı tercihler kullanılabilir. Montaj işleminde daha önceleri. Tüm dış mekan uygulamalarımızda dayanıklılık ve uzun ömür açısından olması gereken tüm üretim tekniklerini kullanmaktayız. Ahşap evler, havuz kenarı deck döşemeleri, balkon korkulukları, gölgelikler ve kış bahçeleri dış mekanlarda yaptığımız uygulamalardır.


Güneş, su ve ısı değişiminin etkilerine maruz kaldığı için, her türlü hava ve nem koşuluna dayanabilen, özellikle Iroko, Teak, İpe, Merbau gibi ağaçlar tercih edilip kullanılmaktadır. Egzotik ahşaplar için ( deck , bahçe mobilyaları, kaplamalar vb.) için idealdir. Kireç lekelerini, hava koşullarından ve güneşten kaynaklanan ciddi lekeleri kolayca silmeye yarar. Dış mekan için su bazlı, kullanıma hazır, yoğun deterjandır.


Küf, mantar ve böceklenmeden etkilenmez, çürümez. Oksitlenmeyi engeller, yosun tutmaz,Alev yürümez, antibakteriyeldir. Kaymayı önler, kıymıklanmaz, bakım ve boya gerektirmez.


Değişik ağaç türleri ,ebatları ve yüzey renk seçenekleri ile ferah ve zevkli mekanlara sahip olmak mümkündür. Kalite, ürün, uygulama alanlarında sürekli gelişim ve yenilikleri takip ederek, siz değerli müşterilerimize hizmetler sunmaktayız. Iroko, dayanıklılık ve uzun ömür gerektiren dış mekan uygulamalarında,.


Bubinga Parke dış mekan yer kaplama ürünleri deniz suyu, güneş ve soğuğa dirençlidir. Teak deck , afrormosia deck , ipe deck vb. Decking-Teak Decking-İpe Decking ( dış mekan ahşap zemin kaplama)ve diğer ağaç türleri için deck aparatları kullanıcılara kullanım kolaylığı ve zamandan tasarruf sağlar.


Dış mekan deck

Ahşap deck , havuz kenarlarında, dış mekân yürüyüş yollarında, teraslarda, banyo içi, küvet altı gibi ıslak zemin üzerinde, yat ve gemi güvertelerinde uygulanan dış hava şartlarına dayanıklı ahşap malzemedir. Böylelikle kullanım süresi de uzatılmaktadır. DECK , dış mekan ahşap yer döşemesi olarak kullanılan bir üründür. Tamamen açık alanlarda veya yarı açık alanlarda.


Ev, ofis, kafe her türlü ticari ve konut alanında iç mekânda kullanılabilir. Teras, havuz kenarları, marina, plaj, yürüyüş ve bahçe yolları, verandalar, köprü, merdiven, park, platform ve basamaklar, peyzaj alanları. Farklı türde çeşitleri mevcut olup kullanım amacı hepsinde aynıdır.


Kerestesi, ıslak zeminler için deck yapımında , parke yapımında , dış mekan yüzey kaplamalarında ve dekoratif maksatlı ahşap uygulamalarında sıkça kullanılmaktadır. Panelleri mobilya imalatı , masa tablası ve merdiven basamaklarında, mutfak tezgahı ve raflarda kullanılmaktadır. Sıcaktan, soğuktan, tuzlu sudan ve güneş ışınlarından minimum etki gören yeni nesil Ultrashield deck yıl.


Ahşap deckleri temizlemenin diğer bir yoluda deck temizleme losyonu ile fırçalayarak, tazyikli su ile yıkamaktır. Yıkanan deckler kuruduktan sonra renk ayarlaması ve yağ uygulaması yapılarak senelik bakımı yapılmış olur. Açılım Aksesuarları PVC, Aluminyum Kanal ve Ahşap. Tüm dış mekan ahşap uygulamaları (cafe,restaurant, villa,otel,spor salonu, tasarım kapılar, bahçe uygulamaları, ahşap tabela, zemin parke) tüm dış ve iç mekanlara uygulamada profösyenel kadro ve ekipmanları ile ayrıca dış mekan mobilya ve sabit zemin sandalyeler, masalar, salıncaklar, şezlonglar gibi yemek ve dinlenme mekanlarının bakım ve onarımlarını yapmaktadır. Her dış mekana uygun bir ürün olması da kullanışlılığının en büyük göstergesidir.


Deck Parke Kaplama KOMPOZİT DECK. Artık paslı vida uçları veya ayağınıza batan kıymıklar için endişelenmenize gerek yok. Kompozit deck ürünü nedir, ne değildir bu yazımızda sizlere kısaca bahsettik.


TherraWoo gelişmiş ve yenilikçi üretim. Genellikle dış mekanda zeminlerde kullanılıp, yumuşak ağaçdan üretilene emprenye, sert ağaçdan üretilen mamüle tik yağı uygulamakta fayda vardır. Ahşap Deck Döşemeler yapıların dış mekanlarındaki güzelliğini ortaya çıkaran en doğal ürün, en güzel makyaj malzemesi, en kullanışlı çözüm şeklidir.


Ahşap karo deck dış mekan parkeler tüm ortamlarda aşağıda görsellerde de gördüğünüz üzere mükemmel şık ve dekoratif görünüm oluşturur. Cafe dış mekanı için 2mdeck uygulama fiyatlandırmasını mail adresime göndermenizi rica ederim. MEHMET İstemiş olduğunuz fiyat teklifi mail adresinize gönderildi. Dış Mekan Ahşap Kaplamalar- deck -decking genelde teak,iroko,ipe,merbau ağacından şeçilmektedir.


Teak diğerlerine göre pahalı bir ahşaptır. Ancak suya ve diğer dış etmenlere karşı en dayanıklı ahşap da teak ağacıdır. Tüm deck uygulamaları üreminde ekstra kalite fırınlanmış keresteler kullanılmaktadır.


Dış mekan deck

Deck uygulamalarında alt konstrüksiyon olarak iroko, okoüme vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar