23 Ekim 2014 Perşembe

Bronz paslanmaz

Bronz paslanmaz

Burç Metal’in, alüminyum, pirinç, bakır, bronz , demir, çelik ve endüstriyel plastik konusunda en iyi partneriniz olacağına biz tüm tecrübe ve kalbimizle inanıyoruz ve çalıştıkça sizinde buna katılacağınızı düşünüyoruz. Dilme Hizmeti, Otomotiv ve Savunma Sanayii için Kalıp Tasarımı ve Parça İmalatı yapmaktayız. Dökme alüminyum, dökme bronz ve paslanmaz mektupların örneklerini de sağlayabiliriz. Paslanmaz Çelik Dikişli Boru.


Bronz paslanmaz

CuNife,Rekor, Nipel, Manşon, Bağlantı Elemanları. Bakırdan daha serttir, daha kolay erir ve kalıba daha kolay dökülür. Fosfor bronz levhalar ise elektrik endüstrisinde kullanılır. Yurt içi ve yurt dışından tedarik ettiğimiz ürünler ile ihtiyaçlarınıza uygun özel üretim paslanmaz çelik ve boruları sağlıyoruz.


Hakkımızda Yararlı Bilgiler Özel Üretim Ürünler Kariyer Haberler İletişim. Bakır çeşitleri hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız. Genellikle kalay, bakır bulunur.


Yatak, burç ve dişli imalatında kullanılır. Arıza ve bakımı asgariye indirir. Standardı dışı bronz mamüller istenen kalitede tarafımızca imal edilir.


Stoklarımızda çubuk,lama,levha,rulo olarak. Deniz suyu gibi yüksek korozyona sahip sıvılarda ve özellikle gıda sektöründe kullanılmaktadır. Türkiye’de yüksek kalitede bakır tozu, bronz tozu, kalay tozu, çinko tozu, alüminyum tozu, paslanmaz çelik tozu, kobalt tozu, nikel tozu, çelik yünü, paslanmaz çelik yünü, çelik fiber, kıyımlanmış çelik yünü, beton donatı teli (çelik fiber tel), çelik yünü pe pirinç yünü, pirinç fiber, bakır yünü, bakır fiber üreten ve ticaretini yapan lider üreticidir. Kesme metal malzemelerimizin (Alüminyum, pirinç, bronz, paslanmaz , bakır ve Cor-ten çelik) yanı sıra akrilik ve metal laminatların tamamı malzeme kaplama örnekleri sağlayabiliriz.


Metal uzun ömürlü ve verimli bir malzemedir. Bronz olarak hizmetinizdeyiz. Zamanla matlaşsa veya zarar görse de Dogru müdahale ile ilk günkü haline dönebilir Tüm sorolarınız için tecrübeli ekiblerimizle irtibata geçebilirsiniz. Metal Sıvama , belirli kalınlıklarda metal sac, bronz ,aluminyum, paslanmaz ,bakır, vb malzemelerin makine ve insan gücüyle şekillendirilmesi işlemidir. Günlük hayatımızda birçok üründe metal sıvama işlemi görünmektedir.


TL: Kullanılmamış Gazete Hurdası. Metalürjide paslanmaz çelik, minimum 1krom elementi içeren bir demir-karbon alaşımı olarak tarif edilir. Krom elementi aşağıdaki şekilde de görüldüğü üzere çeliği paslanmaya karşı koruyan temel bileşendir. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir.


Bronz paslanmaz

Not : Standardı olmayan bronz döküm malzemelerimiz istenilen analizde ve her ebatta imal edilir. BRONZ MAMÜLLERİN TÜRLERİ. Boy kesme, Giyotin, Plaka doğrultma, Lazer işleme vb.


Birinci sınıf el döküm paslanmaz çelik puro kesici. Modern ve güzel tasarım, pürüzsüz ve hızlı cep boyutu, ile taşımak için uygun. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Nikel paslanmaz özelliğini iyileştirir ve iyi bir korozyon direnci sağlar.


Islah işlemi yapılmış halde 2HB sertlikte sevk edilir. Parlatılabilirlik özelliğinin iyi oluşundan dolayı cam kalıpları için ideal bir malzemedir. Gemicilik sektöründe ve plastik kalıp yapımında geniş kullanım alanı vardır. Cam kalıp imalatında yoğun olarak kullanılır.


Uygulamalar Aşınmaya ve deniz suyuna dayanıklı olup , gemi inşaatında, kimya ve gıda sanayinde geniş yer tutar. Bu ürünün kargosu zaten badavaya, bu ürünlerden de seç birlikte gelsin. Her türlü bilgi, için aşağıdaki iletişim araçlarını kullanarak bize ulaşabilirsiniz. Madame Coco Koyu Mürdüm Kapaklı Termos - lt 4TL. Emniyetli kullanım için yeterince açılınca, stoper bıçağı durdurur.


Adres: Mercan Uzunçarşı Cad. No:11 Fatih - İstanbul. Diğer yandan bakırın paslanmaz özellikte olması, kaplama alanında da sıkça başvurulan.


Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı Morhipo. Pirinç (sarı) elek telleri, aşınma direnci bakır tel örgü olduğu içi düşüktür ancak çekme gücü yüksektir. K3paslanmaz çelik en uygunudur.


Yay çeliğinde doğru adres. Sarı krom, siyah krom, bronz krom plakalardan krom harf üretimi yapılır. Lazer ile kesilen bronz krom harfler istediğiniz her türlü yazı fontuna uygun şekilde imal edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar