16 Ekim 2014 Perşembe

Izalasyonlu tuğla

Normal pres tuğlalar , iç ve dış mekanlarda rahat kullanılabilir. Farklı renk ve doku çeşitliliklerine sahiptir. Homojen bir yüzey dokusuna sahiptir.


Eski yapılara farklı görünüm kazandırmak yada yeni binalar, özel iç mekanlar yaratmak için tercih edilir. Kuruluş amacımızdan ayrılmadan, ülkenin en mükemmel yapılarının en güvenli ve sağlıklı tuğlasını üretmek amacımızdır. Ayrıca bu tuğlalar boyutlarına göre de değişkenlik gösterir.


Kullanılacak yarımlık tuğlalar hesap edilerek üretici firmadan talep edilmelidir. Tuğlaların harçla kaplanacak olan yüzeyi tozdan arındırılmalı ve nemlendirilmelidir. Tuğla delikleri arasına harç girmeyecek boyuttadır. Kavrama deliklerine ve düşey derzlere harç konmaz. Geleneksel blok tipi tuğlalara göre önemli bir avantajdır.


Bu nedenle bütün tuğlalar aynı oranda tam pişerler. Isı iletkenlik hesap değerleri diğer ürünlere göre daha iyi olan bu tip tuğlalar aynı zamanda yüksek basınç dayanımına da sahiptirler. Straforlu bims düşük maliyetle yüksek isi yalıtımı saglar. Sağ başta fiyat bilgisi yer almaktadır. Aşağıda İzolasyonlu tuğla çeşitlerini görmektesiniz.


SON TEKNOLOJİ İZOLASYON POLÜRETAN SPREY KÖPÜK ISI YALITIMINDA EN SON TEKNOLOJİ. Refrakter tuğla kanal açma. Ponza ile bims blok, lento, asmolen üretiminde öncü. Yüksel İzo Tuğla ’lar lamba zıvanaları sayesinde birbirlerine tam kenetlenirler ve düşey derzlerde harç kullanmaya gerek kalmaz. Böylece ısı kaybına sebep olacak “ısı köprüleri” ortadan kalkar.


Gözenekli hafif yapısı,deliklerin şaşırtmalı olması ısı yolunu uzatarak daha iyi bir ısı konforu sağlamış olur. MatKim İzolasyonlu Sıva kullanımında, israf ve çevre kirliliği Klasik Sıva kullanımına göre yok denecek kadar azdır. Kral Tuğla Maden Nakliyat San. Her türlü imalathane ve yapılar için izolasyonlu , izolasyonsuz baca uygulaması hizmeti vermekteyiz.


Havalandırma sistemlerinde kullanılan ürünlerin üretim ve pazarlamasını yapmaktayız. Uzman Kadromuz İle Hizmetinizdeyiz. Peyaz çalışmaları için idealdir.


Pastel renklerinde olduğu için çevreye akıcı ve dinlendirici bir görüntü verir. Kesilmesi rahat olduğundan tesisat döşemesi kolaydır. Sıva tutuculuğu çok iyi olduğundan direkt olarak fayans kaplanabilinir. Gebrik izolasyonlu tuğla sistemi.


NETBİMS İZOLASYONLU HAFİF YAPI ELEMANLARI LTD. Dış Duvar Ve Komşu Duvarlarda Cok Tercih Edilen Bu Ürün İzolasyon Ve Mantolama Maliyetini Yaklaşık Düşürmektedir. Akustik Ses Yalıtım Malzemeleri ve izolasyon süngerleri. Yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kurulan YÜKSEL TOPRAK SANAYİ ve TİC.


Türkiye’de tuğla ve kiremit sektörünün öncü firmalarından birisi olmuştur. Mevcut tuğla veya beton baca müsait değilse binanın dışında veya içindeki başka bir bölümde çift cidarlı paslanmaz çelik baca sistemi kullanılabilir. Baca İzolasyon, Baca İzolasyon, Çelik bacalar.


Muka Bims İzolasyonlu Hafif Yapı Elemanları A. DEKORATİF PANELLER-YENİ ÜRÜNLER - tuğla kaplama fiyatları tuğla kaplama fiyatları ankara tuğla duvar kaplama fiyatları dış cephe tuğla kaplama fiyatları tuğla kaplama fiyat dekoratif tuğla kaplama fiyatları tuğla görünümlü duvar kaplama fiyatları -ısı yalıtım sıvası mı mantolama mı iç cephe ısı yalıtım. Dış duvar ve komşu duvarlarda cok tercih edilen bu ürün izolasyon ve mantolama maliyetini yaklaşık düşürmektedir. Cam tuğla ile ilgili Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya gibi pek çok büyükşehrimizin fiyat çeşitleri harmanlanarak ortalama fiyatlar ortaya çıkarılmıştır.


Izalasyonlu tuğla

Briket, blok tuğla , duvar panel üretimi. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Blokbims İzolasyonlu Hafif Yapı Elemanları A. Nevşehir Nevşehir Merkez adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


SÖZLEŞMESİNDE YAZILI İŞLER (ÇEŞİTLİ NİTELİKTE TUĞLA , İZALASYONLU TUĞLA İMALATI) Fırınlanmış, ateşe dayanıklı olmayan kil ve topraktan baca künkleri ve başlıkları, şömine ve baca boruları, oluklar ve bağlantı parçaları ile tuğla , kiremit, karo vb. Blok tuğla ürünlerinde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tuğla - Bims - Kiremit - Gaz Beton BAĞDAT CAD.


Satın almaya hoş geldiniz. Bize numune ve çizimlerinizi ulaştırdığınız takdirde, özel ve şekilli refrakter tuğlalar ve malzemeler kullanım yeri, alanına ve sıcaklığına göre seri imalatı yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar