26 Ocak 2015 Pazartesi

Açılır kapanır tavan sistemleri ankara

Kış bahçesi yapımında açılır kapanır sistem ile istenildiğinde bahçe tamamen açılarak havalandırılabilir. Yazın istenildiğinde tamamen açılarak da bu alan kullanılabilir. Bu tavanlar sayesinde sıkıcı ve boğucu mekânlardan artık sıyrılabilmek mümkün hale geldi.


Tavanların hareketli oluşu birçok ihtiyaca cevap vermektedir. Tavan sistemleri konusunda özellikle iş yerlerinde ve cafeterya bölgelerinde kulanılan özel sistemler diyebiliriz. Daha estetik ve daha düzgün bir gösterim olmasını sağlayan sistemler ile, sizler de açılır ve kapanır özel sistemler ile tavan işlemlerine siz de hızlı bir dönüşüm sağlayabilirsiniz.


Ankara , katlamalı tente. Otopark tente sistemlerinde işi uzmanına bırakın ister manüal isterseniz otomatik ışıklı modeller ile hizmetinizdeyiz. Tüm Türkiye ve Yurt dışı pazarlarına satışımız vardır. ZTÜRK CAM BALKON ISI FİTİL SİSTEMLERİ ANKARA (AHMET ÖZTÜRK) Taşdelen Caddesi 203. Pergola tente sistemleri sayesinde, yatay, bükümlü ve çatı şeklinde açıklıklar tente ile kapatılabilmektedir.


Terasların kapama sistemleri , günün gelişen teknolojik şartları ile orantılı olarak gelişim göstermiştir. Günümüzde hem otomatik olarak uygulanan elektronik kumandalı açılır kapanır teras tavan sistemi , hem de elle açılır kapanır olarak uygulanan teras çatı sistemleri ilgi görmektedir. Tamamen ihtiyacınıza özel olarak üretilen kapı,pencere ve pergola sistemleri ile evinizde ve işyerinizde her türlü iklim koşullarında kullanabileceğiniz fazladan yaşam alanları. Firmamızın 5 6 7 oranında açılabilen bir çok alüminyum kalıp sistemi mevcuttur. Aks araları projeye göre kar yükü hesaplanarak tasarlanmaktadır.


Açılır Tavan ve Kış Bahçesi hazır. Anahtar Kelimeler : açılır tavan , ankara açılır tavan , açılır tavan ankara , açılır tavan fiyatları, açılır kapanır tente, açılır kapanır çatı sistemleri , açılır kapanır çatı,. Ayarlanabilir gölgeleme ve açık alanda özel yaşamı sağlamak için Pergola sistemleri en uygun seçenektir.


Pergola ile açık ve kapalı alan arasında zarif bir geçiş sağlamak mümkün. Uzaktan kumanda kontrolü ile minimum efor ile sistem saniyeler içinde açılır ve kapanır. Yapı ruhsatı gerektirmeden uygulanabilen, tamamı otomatik açılır - kapanır şekilde tasarlanan, ergonomik ve fonksiyonel bir tente sistemidir. Dört mevsim mekanı kullanma imkanı sağlar. Tente pergola sistemleri.


Otel, villa, cafe ve teraslar için pratik bir çözümüdür. Pergola, şık tasarımıyla dış mekanları güzelleştirir. Cam ışıklık, cam tavan , kış bahçesi penceresi ve tüm yapı bütünüyle sürme sistemi ile tasarlanmaktadır. Yağmurla açılır ve kapanır sistem olarak kullanılabilir.


Cam jaluzi tavan sistemleri. Online sipariş verilebilir. Yürüyüş Yolu Branda Kapama Otel ve özel mekanlar için özel olarak ürettiğimiz yürüyüş yolu brandaları led ışıklı ve katlanır sistemdir.


Adet mafsallı tente ile oluşan bu sistemimiz aynı açılma özeliklerine sahiptir. Restoran önü bahçe üstü tavan kapama sistemi fiyatlarımız için iletişime geçiniz. Pergola tenteler, isteğiniz doğrultusunda açılıp kapanır çatı sistemleri şeklini de alabilirler.


Sistem her alana uygulanabilir. Kış bahçesi sistemlerinde son yıllarda çok rağbet gören sistemleriden birisi de açılır tavan kış bahçesi sistemleri olmuştur. Bu firmalar toplumun daha iyi bir yapı içinde devam etmesini sağlamaktadır. Otomatik Katlanır sistem tente.


Cam, yapısı itibariyle birçok aşamada insan hayatına destek oluyor ve katkı sunuyor. Tüm bu özelliklerine ek olarak hava ve su yalıtımı, panellerinde yer alan ışık sistemi , farklı renk seçenekleri sunuyor. Akay Yapı Cam Tavan sistemleri gökyüzü ile aranızdaki bağlantıyı sağlayan sistemler üretmektedir. Kolay açılır kapanır lığı ve kumandalı led sistemler ile mekana estetik katan bir yapı. Restoran ve cafe için çok ideal olan bu sistem yapı ruhsatı gerektirmiyor.


Kış Bahçesi Modelleri Bahçenizde yada terasınızda isterseniz cam çatı sistemleri veya otomatik açılır cam tavan , hareketli cam ccedi. Geniş alanları gölgelendirmede kullanılan tente sistemidir. Ege Yapı’dan faiz, ay vade kampanyası. TEB’de konut kredisi faizi yüzde 70’e indi. Her çeşit hareketli cam çatı uygulaması olan açılır çatı sistemleri , motorlu ve motorsuz şekilde fonksiyonel kullanımlarla gerçekleştirilmektedir.


Duvar bölme sistemleri , yapısal alanlarda en fazla telaffuz edilen kavramlardan biri olarak tanımlanmaktadır. Yine de duvar bölme sistemleri nedir? Alüminyum profil kısımları dilediğiniz renkte imal edilmektedir. Tavanda açılacak boşluk: 120xcm. Fakat bu sistemde işçilik ve kullanılan malzemelerin kalitesi çok önemlidir.


Kullandığımız ürünlerde aydınlatma LED ampuller ile sağlanmakta olup, 1su ve güneş ışınlarını geçirmeyen, yanmaz Vinil esaslı Blackout kumaşlar kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar