26 Ocak 2015 Pazartesi

Ateş tuğlası antalya

Ateş tuğlası antalya

Müşteri memnuniyetini ve kaliteli üretim politikasını benimsemiş bir kuruluş olmakla beraber her yılın ayı hizmet vermekle gurur duyuyoruz. SELKO ATEŞ TUĞLA olarak yılların vermiş olduğu deneyim ve kalite anlayışıyla sizlere hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Sizlerde dayanıklılığı açısından ve kalitesi açısından bu taşları tercih edebilirsiniz. Büyük Pres Tuğla (Düz-Tel Kesme) 215x102x65mm Pres Tuğla. Harman Tuğlalar 19x9x- 22x11xHarman Tuğla.


Stoklarımızda sürekli olarak bulunmaktadır. Refrakter İşleme Hizmetleri. Dekoratif kültür tuğlası ailesinin en özenerek hazırlanan ateş tuğla modelleri atik ve rustik bir dokuya hükmetmektedir.


Kuvars topraktan yapılan ateş tuğla çeşitleri, yüksek ısıya dayanıklı olmasının yanında kolay erimeme özelliğine de sahiptir. Bunun yanında asmolen tuğla ölçüleri, baca tuğlası çeşitleri ve baca tuğlası ölçüleri, ateş tuğlası ölçüleri, yığma tuğla ölçüleri, izo tuğla ölçüleri, cam tuğla ölçüleri gibi pek çok tuğla çeşidine ait ebatlar, boyutlar, kalınlıklar ve ağırlıkları liste halinde sizlere sunulmaktadır. PALETLİ KATA TESLİM TUĞLA SATIŞIMIZ BAŞLAMIŞTIR. Aynı zamanda Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Kuzey Amerika’dan bir çok ülkeye ihracat yapmaktadır.


Antalya Hasır Çelik Satışlarımız Başlamıştır. Renkli ve desenli şeffaf tuğla modellerini evinizin içerisinde ya da dış cephenizde dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Yapılışında kullanılan teknikler ve malzemeler, kil, şamot ve porselen kırığıdır. Bize numune ve çizimlerinizi ulaştırdığınız takdirde, özel ve şekilli refrakter tuğlalar ve malzemeler kullanım yeri, alanına ve sıcaklığına göre seri imalatı yapılmaktadır.


Eskilerin, sobalarda ısıtıp, romatizmal arılarını dindirmek için kullandıkları tuğladır. Dekoratif tuğla kaplama eskitme yani eskitilmiş antik ve rustik dokuda olan doğal ateş tuğlası İstanbul satış ofisi Emin Stone. Bisküvi kültür tuğlası , ateş tuğlası , eskitilmiş tarihi tuğlalar, tarihi Selçuklu ve Osmanlı tuğlası orjinal duvar kaplama tuğlaları. Tasarım ve Uygulama: Sıradışı Digital. Simtaş ve Tüm Soba Tuğla Çeşitleri.


HARÇLAR VE SERAMİK HAMURU. Harçlar ve Seramik Hamuru Çeşitleri. Toplam kapasite ateş tuğla , şamot harcı ve castable harçlarla beraber 28. Fırın Tuğlası , Tandır Tuğlası. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Yaptıkları işin hakkını verdiklerini bu satınalma deniyimi ile ateş tuglası benzer ürünleri ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. Ateş Tuğlası (1Adet) 1. Herhangi bir polyester ve çimento bulundurmaz. FİLYOS ATEŞ TUĞLA - ZONGULDAK YATIRIM FİLYOS ATEŞ TUĞLASI MAKİNA MADENCİLİK ENDÜSTRİ SAN. Hazır Beton - Çimento - Alçı - Kireç. Konya ateş tuğla tuğlası ,taş fırın yapımı,doğalgazlı elektrikli taş fırın fırınlar, ateş tuğla fiyatı fiyatları.


Orjinal antik harman tuğla modellerinden olan eski tuğlalar binalardan özenle sökülerek işleme alınmaktadır. Soru ve Önerileriniz İçin Lütfen Bize Ulaşın. Kullanım Alanları nerelerdir? Doğal Taş Merkezi İzmir ve İstanbul depo ve satış ofislerimizde doğaltaş ürün çeşitleri ve uygulamalarını showroomlarımızda görebilirsiniz. Dekoratif tuğla görünümlü paneller, yapısı ve görüntüsü ile kültür tuğlası görüntüsü veren, hafif ve pratik olması nedeniyle, dekoratif sektöründe çokça tercih edilmektedir.


Tuğla duvar panel m² birim fiyatı için iletişime geçiniz. Muhasebe konusunda deneyimli, Genel Muhasebeden anlayan bayan muhasebe elemanı İş ilanına başvurun, yeni bir hayata başlayın! Faaliyet gösterdiği alanlarda rakipsiz olma özelliği ve gelişen teknolojik şartlara uyum sağlayan şirketimiz piyasada var olmayan ürünlere yönelmek suretiyle müşterilerimizin talep ve beklentilerine en kısa zamanda cevap verebilmektedir. Haber bültenimize katılarak güncel proje ve kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!


Bu kategoride herhangi bir ürün bulunamadı! Dekoratif tuğla , tuğla kaplama, kültür tuğlası , kaplama tuğla , osmanlı tuğla , antik tuğla , eski tuğla , doğal tuğla , süs tuğlası , dekoratif tuğla kaplama, dış cephe tuğla kaplama, iç cephe tuğla kaplama model ve renk seçenekleri ile siz müşterilerimizin, talepleri doğrultusunda her türlü proje ve tasarım çözümleri. Yaylaoğlu Tuğla - Kalite Ve Güven Yaylaoğlu Toprak Sanayi.


Find Free WordPress Themes and plugins. Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps. Benzer Başlıklar: No related posts. Yeni yerimize taşındıktan sonra ihracat yönelik çalışmalara başladık.


Osmanlı İmparatorluğu döneminde küçük bir balıkçı köyü olan belde, Cumhuriyet döneminde yapılan tuğla fabrikasıyla önemli bir merkez haline dönüşmüştür. Firmamız Suat Gökşahin Yapı Malzemeleri LTD. Buradan da anlaşılacağı gibi sille taşı tamamen doğal bir malzeme.


Yıllık Deneyim Fabrikamız, yıllık tecrübesi ve üretimi ile Türkiye refrakter endüstrisinin okulu olarak sektörde aktif rol almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar