13 Ocak 2015 Salı

Şifreli dolap kilidi

Akıllı yapılar sürekli gelişiyor. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Eşyalarınızı güvenle ve kolaylıkla saklayabileceğiniz şifreli dolap kilidi çeşitlerimizden dilediğinizi satın alabilirsiniz.


Şifreli dolap kilidi

Kelimeler: şifreli dolap kilidi , spor salonu dolap kilidi , şifreli kilit, kabin kilidi , sauna kilidi , elektronik dolap kilit, elektronik dolap kilidi , elektronik dolap kilitleri , şifreli dolap kilitleri , soyunma dolabı kilidi. Tam otomatik bir modeldir. Kullanıcı şifresini girdikten sonra panel üzerinde yer alan mandal yardımı ile kilidi açmaktadır. Ana bayisi olduğumuz kale elektronik kilitlerini temin edebilirsiniz.


Strike XŞifreli dolap kilidi ile değerli eşyalarınız güvende! Adet kalem pil ile çalışma. Adaptör bağlanabilme özelliği. Diğer Mobilya Kulpları fiyatı ve özellikleri, Mobilya kategorisinde. FRELİ DOLAP KİLİDİ FİYATLARI-ELEKTRONİK DOLAP KİLİDİ - ŞİFRELİ KİLİT.


TASARIMCI, YENİLİKÇİ RUH VE İLERİ TEKNOLOJİ:YENİLİKÇİ ELEKTRONİK KARTLI KİLİT ÇÖZÜMLERİ Her KiLiTsan ürünü, taşıdığı özgün özellikleri ile farklı ve yenilikçi bir kimliğe sahiptir. Elektronik kabin kilitleri , şifreli ve kartlı dolap kilitleri , yüksek kaliteli dayanıklı ürünler. Kale Kilit Güvenceli, yüksek güvenliğe sahip alarm fonksiyonlu şifreli dolap kilidi satın alabilirsiniz.


Spor Fitness merkezlerinde kullanıma uygun şifreli dolap kilidi sipariş edebilirsiniz. Kablolama gerekmez adet AA pil ile çalışır, pil bitmeye yakın sistem size ikaz verir ve bu ikazı vermeye başladıktan sonra 1kez daha şifreli dolap kilidini açabilirsiniz, pilin tamamen tükenmesi durumunda harici güç kaynağı ile şifreli dolap kilidini açabilmeniz mümkün. Anahtar unuttum derdini ortadan kaldırıyoruz.


Mevcut dolaplarınızı kullanıyoruz. Dolabınızı değiştirmeden! Size ek maliyet çıkarmıyoruz.


U LOCK Modern Şifreli soyunma dolabı kilidi kullanımı müşterileriniz için hem güvenli hem kolay hem de konforlu bir kullanım imkanı sunduğu için işletmenize karşı olumlu bir bakış açısı oluşturmada büyük fayda sağlayacaktır. Bu sistemlerin sağladığı en büyük avantaj anahtar gereksinimi olmamasıdır. Chef H1Çanta ve Valiz Kilidi mm.


Mm Oval Kayar Pimli Pirinç Asma Kilit. Ek olarak asma kilit şifreli opsiyonuyla da kullanıcılara yenilikçi güvenlik yapısını sunarken asma kilit anahtarı gibi geleneksel dertleri de ortadan kaldırıyor. Yale Dijital Cam Kapı Kilidi.


Kapı kilidi dış kapılarda can ve mal güvenliğiniz için iç kapılarda da çocuklar ve diğer aile üyelerinin konforu için önemlidir. Banyo Gereçleri Kategorisinde En Popüler Ürünler. Simonswerk ’in bugünkü kataloğunda, 4. Kullanım Alanları: Otel oda dolapları , Ofis-Çekmece ve dolapları , Spor salonu soyunma dolapları , Halı saha soyunma dolapları , Sauna soyunma dolapları , Emanet dolapları. UZUN ÖMÜRLÜ PİL YAPISI Ürün sahip olduğu kilitleme sistemi sayesinde bir çok elektronik dolap kilidine göre kata kadar daha uzun pil kullanımı özelliğine sahip Dünyanın tek elektronik dolap kilidi. Hızlı Geçiş Turnike Sistemleri Hızlı Geçiş Turnikeleri bankalar ve holdingler gibi lükslük ve prestijin ön plana çıktığı yerlerde, hızlı ve yoğun.


Tuzaklı mandallı ya da emniyet kartlı barel, rulmanlı silindirli kilit ve silindirli tirajlı demir kapı kilidi gibi ürünler, perakende satışında öne çıkar. Dokunmatik ekranı sayesinde anahtarımı unuttum derdini de tamamen ortadan kaldıracaksınız. Her türlü metal ve ahşap dolapta kullanılabilmektedir. Elektronik şifreli dolap kilitleri çekmece, ahşap ve metal kapıya monte edilebilmektedir.


Kullanıcıların anahtar taşıma, anahtarları kaybetme ve anahtarların kullanılırken kopyalanması sorunlarını azaltarak onlara büyük rahatlık sağlamakta ve güvenliği temin etmektedir. Bu ayrıcalıklı elektronik kilit şifreli , ID anahtar ve EM kart ile açılmaktadır. Agubugu Baby Şifreli Ayarlanabilir Esnek Çocuk Kilidi. Kilitli bırakılıp gidilen dolaplara, Birden fazla dolap kullanımına, Şifreli dolap kilidi sistemine alternatif, Yenilikçi bir çözüm geliştirdik. Sitemizin kodları, tasarımı, görselleri ve metinleri ilgili kanunlar kapsamında koruma altındadır ve her hakkı saklıdır.


Telif hakkı içeren her türlü içerik, izinsiz kopyalanamaz ve çoğaltılamaz. Mart MiniKminilock markasıyla ilk satışı gerçekleşti. Basit şifreli kilitleri aşağıdaki videoda nasıl kolaylıkla açtıklarını göreceksiniz. Motosikletini sağlam kazığa bağlayın ama sağlam bir kilitle bağlamayıda unutmayın. EKMECE – DOLAP KİLİTLERİ.


Firmamız en son gelişmeleri sürekli takip ederek, kalite, yenilik, hizmet ve müşteri memnuniyeti esas alarak çalışmalarını sürdürmekte ve bu anlayış ile Kalite tercihiniz Olsun sloganını prensip edinmiş ve bu felsefe ile Kuzey Afrika, Orta Doğu, Balkanlar ve Türk. Kale markası altında çalışmaktayız ürünlerimiz hem güvenilir hem de kalitelidir. Asma kilitleri renk seçeneklerine göre malzemelerine göre temin edebilirsiniz. Bütün mobilya ve çelik eşya kilitleri modellerimize bu sayfadan ulaşabilirsiniz.


ERKON ZAMAN GÜVENLİK SİSTEMLERİ ERKAN KANDEMİR” şirketinin ürünler ve hizmetleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar