Nemli topraklarda elverişli bir şekilde büyüme özelliği göstermektedir. Kayın ağacı meyveli ve yaprakları püskül şeklinde olan bir ağaçtır. Kayın masif panel özellikleri , kuruluğu, genel kıyaslamaları ve fiyatları hakkında detaylı bilgiler ve resimlerle sizler için tasarlandı. Kereste , kaplama, döşeme, tekne yapımı, mobilya, dolap, müzik aletleri (piyano pervaneleri), kontrplak ve döndürülen nesneler.
Kayın Kereste Boy: ile metre kadardır. Gövdesinin üst bölümleri sarı renklidir. Odunu kırmızımsı beyaz renkte olup olğun odun özelliklerine sahiptir. Diri odunu kırmızımsı beyaz olup, öz odunu kırmızımsı kahverengidir.
Sert dokusu nedeniyle uzun ömürlü ve sağlamdır. Yetişme şartları ve rutubet miktarı ile ilgili olarak işlenme özellikleri değişir. Ancak yapıları ve fiziksel özellikleri birbirinden farklıdır. Bu makalede gürgen ağacı ile ilgili derleme bilgiler bulacaksınız.
Gürgen ağacının kereste olarak kullanılması dışında insan sağlığı için kullanılan bir ağaç değildir. Kereste ticaretinde ve kullanımında sık tercih edilen bir türdür. Düzgün lifli yapısı, kolay.
Kayın (Fagus Orientalis, Fagus Sylvatica, Gürgen, Europen Beech, Avrupa Kayını ). Listemizde bulunan İnşaatlık kereste fiyatları hem kolay işlem görebilme özelliği hem de ucuz olması nedeniyle çam keresteler dikkate alınarak hazırlanmıştır. Kullanılacak alan belirlendiğinde kayın , köknar. Ekstra kayın tomruklardan ürettiğimiz kayın keresteler talebe göre buharlama ve kurutma işlemlerinden geçirilerek tüm dünyaya ihracatı yapılmaktadır. Kayın kereste açık renkli ve yeknesak gözeneklidir, oldukça sert ve çizilmeye karşı dayanıklı bir türdür. Durmaz Kereste Fabrikasının amacı hiçbir firmayı karalamak, kötülemek ya da ekmeklerine taş koyma gibi bir derdinin olmadığını bilmenizi rica ederiz.
Ladin: Bazı özellikleri ile çam ağacına benzediği bilinmektedir. Türkiye’de yaygın ve çok kullanılan bir ağaç türüdür. Firmamız ucuz kereste fiyatları ile rekabet etmeyi önemsiyor, kayın ,gürgen,meşe,ladin,çam,köknar,inşaatlık,paletlik,ithal kereste çeşitleri. LADİN AĞACININ ÖZELLİKLERİ. Kayın kereste hammadde olarak bakıldığında çizilmelere karşı dayanıklılığı ile sağlam özellik içeren bir yapıya sahiptir.
Verim oluşturacak bir özellik olarak karşımıza çıkan bu seçenek açık renkli görünümü ile özellikle mobilyacılık sektöründe doğru alanlarda mükemmel tasarımlar oluşturabilecektir. Meşenin rengi genellikle kirli sarıdır. Havanın ve nemin bozucu etkilerine karşı en büyük dayanımı gösteren ağaçtır. Dokusu itibarı çok iyi boyanabilir.
Meşe ağacının özellikleri nelerdir? Aynı zamanda oldukça sert ve sık dokuludur. Sıklıkla ithalat yapılan ülkeler olması bakımından bu ülkeler ismini duyurmuştur ama daha birçok ülkeden gelen kereste çeşitleri vardır.
Kalite Sınıflarına Göre Kereste Çeşitleri. Biçilen kerestede aranan özellikler ( kereste enine kesiti). Yapıda bu tip keresteler kullanılır.
Meşe ve kayın için bu değerler sırasıyla 12. MPa ve 6MPa olarak alınabilir. El aletleri ve makinelerde işlemede orta derecede direnç gösterir. Kerestesi, dayanıklılık ve dekoratif özellikleri bakımından meşe ağacına benzemektedir.
Gene l Özellikleri : Buharlanmadan önce beyaz öz odun rengindedir, buharlanmadan sonra açık pembemsi kahve tonlarındadır. Hareleri genelde düzgün ve hareketsizdir. Joomla - devingen portal motoru ve içerik yönetim sistemi.
MALAT ÖZELLİKLERİ Kaplamaların yüzeyleri düzgün, kalınlıkları homojen olmalı, kopma ve eziklikler bulunmamalıdır. En hızlı büyüyen ağaç, olarak bilinen Paulownia Ağacı, kaliteli ve sert kereste elde etmeye olanak. Kurutulduğun da iletkenlik özelliği bulunmayan kereste , inşaat, mobilya, kağıt endüstrilerinde kullanılmaktadır. Yüksek derecede mukavemet ve esneklik. Dayanıklı, sert ve yüksek derecede aşınmaya mukavim.
ALIK KERESTE ürünlerini kendi imalatı olan ÇA-KA KERESTECİLİKTE üretmektedir. Meşe, kayın , dişbudak, karasakız. Orta Sertlikte Ağaçlar: Kırmızı sakız, beyaz karaağaç, bazı kavak cinsleri. NŞAATLIK KERESTE ÖZELLİKLERİ İNŞAATLIK KERESTE FİYATLARI. Zaman içinde rengi sarıdan koyu kahverengiye.
Fırınlı Kereste Üretimimiz Kayın (Gürgen) Kestane.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.