18 Mart 2015 Çarşamba

Soğuk geçirmeyen boya

Dış Cephe Isı Yalıtım Boyası ISONEM THERMAL PAINT yüksek performanslı, düşük ısı iletkenlik, yüksek güneş ışını soğurganlık ve yüksek yüzey ısı vericiliği değerlerine sahip buhar geçirgenliği olan elastomerik reçine esaslı, ısı yalıtımı sağlayan özel vakumlu mikro kürecikler içeren. En önemlisi sıcak ve soğuk geçirmez. MANTOSÜR ile yaz aylarında sıcaktan, kış aylarında da soğuktan. Elektrik panosuna tüm giriş ve çıkışlar su ve toz geçirmeyen kablo rekorları ile yapılacaktır. Ben epoksi rulo alıp iç cepheden uyguladım.


Direk boyanın üzerine üç kat uyguladım. Kuruyunca dekoratif sıva gibi oluyor. Yürüyüş veya koşu yollarındaki gibi esnek bi şey. Isı konusunda gerçekten işe yarıyor.


Elini duvara değdiğinde eski soğuk yok. Bu sebepten Camlar Buharlanıyor, Tavan ve Duvarların soğuk yüzeylerinde Nem, Küf, Rutubet oluşuyor. Ben bu sorunlu bölgelere İnternetten bulduğum NM-S ürününü uyguladım. DRYFiX olduğunu gördüğümde güvenle satın aldım ve uyguladım.


Ses engellemeye ve azaltmaya yarayan akustik boya ISONEM ANTI SOUND PAINT, sesi en iyi şekilde absorbe edecek ve yalıtacak şekilde tasarlanmıştır. JULIANE PAINT DÜNYANIN EN elastik ısı yalıtım boyasını üretiyor asla çatlama kırılma yapmaz mükkemel soğuk ve sıcak yalıtımı yapar. JULAINE HER ZAMAN SENİNLE juliane paint. Sıcak ve soğuk farklarında elastikiyetini korur. Kimyevi ve UV direnci yüksektir.


Boya uygulama ve kuruma süreleri içerisinde yüzey yağıştan ve dondan korunmalı, çok rüzgarlı ve direkt güneş ışığı altında uygulama yapılmamalıdır. Binamız özellikle kuzey tarafından soğuk alıyor. Cam boyamada uygulama yapılacak yüzeyin temiz olması önemlidir. Yüzey sirkeli suya batırılarak veya cam sil ile temizlenmeli, boyama yaparken eldiven giyilmeli aksi taktirde cam boyaları bir müddet sonra soyulur. Uygulama bittikten sonra 1° C`de dakika fırınlayınız.


Soğuk geçirmeyen boya

Pencere önlerinde oluşan sıcak- soğuk sorununa çözüm sağlar - Bütüne yayılmış rahatlık sunar. En pratik çözüm, xps diye adlandırılan strafor köpükleriyle problemli duvarı kaplamak. Soğuk geçirmeyen mont çeşitleri burada.


Bunun için strafor tabakalarını duvara marley yapıştırıcısı ile yapıştırabilirsiniz. SU BAZLI YARIMAT SİLİKONLU BOYA yapabilirsiniz. Ben Marshallınkiyle yaptım.


Boya yada duvar nemli hatta ıslak bile olsa yüzeye çok sıkı tutunarak hızla kurur ve yalıtım sağlar. Tuzlu sudan ve tuz kusmalarından etkilenmez. MyTek Termal Boya Yalıtım Sistemleri. RADYASYON GEÇİRMEYEN BOYA RADYASYON GEÇİRMEZ BOYA : Teknolojik aletlerin etrafa yaydığı radyasyondan korunmak onların buluşu sayesinde artık mümkün. Okyanus boya liderliğinde başlattığımız yaz kış yalıtım günlerinde mevsim.


BOYA Isı yalıtım sektöründe yaptığı kaliteli uygulamalar ile liderliğini koruyan SOM YAPI, ısı yalıtım uygulamaları dışında müşterilerine sağladığı ek hizmetlerle de çevresine değer katmaktadır. Resim Galerisi için Buraya Tıklayınız. Pencereler evler açısından oldukça önemli olan yapılardır. Evlerin aşırı sıcak ve soğuğa karşı korunmasını, özel hayatın gizliliğinin sağlanmasını sağlayan yapılar olarak bilinen.


Kapı ve pencere gibi soğuk havanın içeri gireceği ya da sıcak havanın dışarı kaçacağı noktaları tespit edin. Rüzgarlı bir günde şüphelendiğiniz noktalara bir parça kağıt peçete tutun. Havalanıyorsa nerede kaçak var buldunuz demektir.


ARPMA TİP SOĞUK DEPO KAPILARI. Bu tür boyaların içinde nişasta olduğu için hava geçirmeyen kavanozlarda birkaç gün dayanacaktır. Dayanıklılığını artırmak için soğuk yerde muhafaza edebiliriz.


Eğer yenilebilir olmasını istemiyorsak toz kumaş boyaları ya da guaş boya kullanabiliriz. Yapışkanlı olan kapı bantları ve pencere bantları kolayca yapışkanlı kısımlarından ayrılıp dış çerçeve ile kapı ya da pencerenin kesiştiği kısma yapıştırılabiliyor. Böylece hem dışarıdan gelen soğuk havayı engellemiş oluyorsunuz, hem de kapı ve pencerelerin eşiklerinde toz birikmesini önlemiş oluyorsunuz. Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını engelleyen soğuk sıcak yangın contas.


Güçlendirilmiş çatlamayan ve duman geçirmeyen kanat tasarımı. Tüm ral renkleri seçeneğiyle istenilen renkte boya uygulaması. Gaziantepte Boya , Tamirat ve Dekorasyon işleri yapılır. Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek adına yapılan işlemlerdir.


Sürekli artan enerji faturaları ısınma için ayrılan bütçeleri de arttırmaktadır. Kurutulmuş çaylar lif tutucularından geçirilerek lif ve çay çöplerinden ayrılırlar. Nem ve ışık geçirmeyen ambalajlarda bekletilmelidir.


Siyah çay ambalajlanmadan en fazla bir hafta muhafaza edilmelidir. Eminönü Hobi Sanat CADENCE OPAK CAM BOYA Dekoratif amaçlı, kullanıma hazır, su bazlı cam ve porselen boyasıdır. Dyofleks, su ve nemi geçirmeyen yapısıyla yatay yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. Evimin oturma odası üzerine teras sıcak soğuk etkileşiminden dolayı tavanda terleme ve kararma rutubet oluşuyordu.


Boya Firmasının Liquit Glass Ürünü! Duvarların diğer bölümüne de açık veya nötr renklerde boya kullanmak daha iyi olacaktır. Kahve veya kiremit renginde boyadığınız alanı açık renklerde tv ünitesi ile de kombinleyebilirsiniz.


Fakat böyle bir kullanımda alana soğuk bir görüntü hakim olacaktır. Bu görüntüyü engelleyebilmek adına mutlaka canlı. Odadan çıkaramayacağınız kadar büyük eşyaların üzerine boya geçirmeyen bir örtü serin. Bu sayede hem ferah ve geniş bir alanda badana yapma kolaylığına kavuşursunuz hem de eşyalarınızı boyadan korumuş olursunuz.


Bu ölçülerle hazırlayacağınız harç kaba harç olarak da adlandırılır ve dış cephe sıvası olarak kullanılabilir. Harcı hazırlarken kum, çimento ve kireci kuruyken karıştırın. Malzemeleri su geçirmeyen bir zeminde hazırlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar