13 Mart 2015 Cuma

Cam balkon yeni sistem

Cam balkon yeni sistem

Balkonlarınızı daha işlevsel hale getirmek ve daha hoş yaşam alanları oluşturmak için size balkonlarınızı Adwin cam balkon sistemi ile kapatmanızı öneriyoruz. Kanat Profillerimiz, içe açılır ve Balkon Mimari yapısına ve arzularınıza göre sağ veya sol açılır olarak dizayn edilir. Açılırken, cam panellerin düşmesi söz konusu değildir. Son sistem , teknoloji ile donatılmış tesisimizde, tümüyle size özel olarak, tam otomatik makinalarımızda üretilirken, her aşamada kalite kontrolünden geçmektedir.


Numaranızı bize iletin biz sizi hemen arayalım. Bursa bölgesinin her noktasına ücretsiz keşif. Camoda Cambalkon Sistemleri.


Doruk grup cam balkon sistemleri, cam balkon ürünleri, küpeşte-giyotin sistemleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen sayfamızı ziyaret ediniz. Eşiksiz sürme cam balkon sistemi şu anda mevcut kullanmakta olan balkon kapatma sistemlerinin alternatifi olup piyasada eşiksiz sürgülü cam balkon diyede adlandırılır. PVC ve cam balkon sistemleri hakkında ortalama bir fiyat vermek aslında. Sistemimizde kullandığımız Alümin-yum profilin kalınlığı 4cm et kalınlığı 3mm’dir.


Dayanıklılığın estetikle buluştuğu cam balkon sistemlerinin başında ısıcamlı giyotin sistem gelir. Ankara cam balkon sektörüne yeni bir anlayış getirmektedir. Cam Balkon Toptancısı Slidex. Hareketli Küpeşte (Giyotin) Sistemleri Hareketli Küpeşte (Giyotin) Sistemleri.


Tercih edilen sisteme göre uygun maliyetli çözümler sunar. Cam balkon estetik, ferah ve yeni bir yaşam alanı sağlar. Eşikli sürme cam balkon sistemi şuanda mevcut kullanmakta olan balkon kapama sistemlerinin alternatifi olup altında bulunan eşikten dolayı eşikli sürme cam balkon sistemi olarak piyasada bilinir. Camekan katlanır cam balkon sisteminde enjeksiyon kapak ve şeffaf conta. Teknolojik gelişmeleri ve cam balkon sektöründeki yeni ihtiyaçları takip eden uzman ar-ge ekibimiz hayatınıza yeni yaşam alanları katacak ve kullanımı kolaylaştıracak ürünler üretmeyi amaç edinmiştir.


Cam balkon yeni sistem

Balkon yüksekliği sistem güvenliğini etkiler mi? KALİTELİ MALZEME KULANIYORUZ BUHAR KANALLI, YAĞMUR OLUKLU, ÇOCUK KİLİTLİ, ÇİFT KANALLI, ÇİFT TAŞIMALI PRO GOLD SERİ CAM. Yeni geliştirdiğimiz giyotin cam küpeşte sistemimiz yukarı doğru açıldığından yeni bir trend olarak karşınıza çıkacaktır. Her sistemde camlar farklı yöne sürülmektedir. Yeni düzenlenen sigara yasağıyla beraber Cafe, Bar, Restoran gibi işletme ve.


Binalara Estetik bir görüntü katmaktadır. CAM BALKON SİSTEMİNİN AVANTAJLARI. Yıllar boyu sorunsuz çalışan bir cam balkon arzu ediyorsanız biz buradayız. Yeni ürünümüz ile tanışmaya hazır olun. Tüm özellikleri tek üründe isteyenler için tasarlanan PANAROMA cam balkon sistemi, aynı zamanda yüksek beklentilere de cevap verebilecek nitelikte.


Royal sistem cam balkon sistemi her şey dahil şimdi sadece 3TL. Paslanmaz sistem -Alttan ve üstten taşıma - Su tahliye kanalı ve damlalık sistemi ile en iyi ürün. Gold Seri Katlanır cam Balkon Sistemiz ile sizlere yeni konforlu yaşam alanları sunuyoruz. Düşey ve yatay kayıt içermediğinden, engelsiz ve kesintisiz görünüm keyfi yaşatır. Daima en iyi ve en mükemmeli hedefleyen Adwin, Antalya’da cam balkon üretimi yapan firmadır.


Isıcamlı cam balkon sistemimizde kullanılan camların her ikisi de temperlidir. Temperli cam , düz cama oranla darbelere karşı yaklaşık kat daha dayanıklıdır. Mıknatıslı fitil, yalıtıma yüksek oranda katkı sağlarken cam balkona kazandırdığı estetik görüntüyle balkonlarda yeni bir dönem başlatacak. YENİ ) PRO SÜRGÜLÜ ( YENİ ). Evinizde yeni kullanım alanı yaratıyor. Yeni sistem cam balkonlarda yoğun yağmurlarda bile su sızdırmaz.


Manzara da kayıp olmuyor. Yeni tasarım kilit sayesinde İçten ve dıştan kilitleme açma seçenekleri ile tam bir güvenlik sağlamaktadır. Cam kanatlarının yüksekliği maksimum metredir. BKS Vitrin Sisteminde, cam kanatları arasında mm. Mükemmel bir ısı yalıtımı sağlamaktadır.


ISICAMLI SİSTEM Isı yalıtım değerleri mükemmel olan bir katlanır cam sistemidir. Katlanır ve sürme sistem çözümleri, tüm mekanlara fonksiyonel cam balkon uygulaması yapılmasına imkan verir. Bu sistem yapısı gereği hem 8mm hem de 10mm Temperli Cam kullanımı için uygundur.


Yeni nesil kayar katlanır sistem olan orion, ısı camlı ve açık kanatları kendiliğinden sabitlenen dünyada ilk ve tek ısıcamlı sistem olma özelliğine sahiptir. Daha modern, uzun ömürlü, kararma, solma, kopma, kısılma gibi. Alüminyum fitilli cam balkonlar daha kullanışlı.


Yeni yapılan evlerin tamamında. Sistem cam dahil mağırlığı – kg’ dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar