28 Temmuz 2015 Salı

8 8 Civata

CİVATA DENİNCE NE ANLASILIR? Birinci rakam 1ile çarpılınca, çıkan değer malzemenin çekme mukavemetini (dayanımını) verir. Yapısal çelik bağlantı elemanları için 8. Civata , Makina imalatçıları için 8. ALTI KÖŞE BAŞLI UNC VE UNF CIVATA.


UNF-UNC BIÇAK CIVATASI CL: 8. Bilgi Toplumu Hizmetleri. Hakkımızda Tanıtım Videomuz Manifesto. Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. Cıvata Üretimi Nasıl Olmaktadır?


Bunun sebebi seri bir şekilde malzeme üretilmesi ve malzeme kaybının minimum olması. Kaba ve uygun civata diye sadece kısma ayırmış o kadar. Ozel Olcu Ve Farklı Dis ve Hatvelerinde İmalat Yapilir.


Yönetimi olarakta kalite sistemimize inanıyor ve destekliyoruz. Mukavemet Sınıfı (Specified Proof Load Valued) 8. Sertlik kalitesinde çelik bir üründür. Ağaç veya metal parçalar üzerinde hazırlanmış olan deliğe yerleştirilerek genellikle somunu sıkmak suretiyle bağlamayı sağlayan tesbit ve ekleme parçasıdır.


Bazı özel uygulamalarda alaşımlı çelikler de kullanılır. Uygulamada çelikler dışında, polimer, ahşap, seramik, soy metaller gibi malzemelerden de civatalar. Dın 5düz tornavida yarıklı kalitebilyeli setskur civata. Karşılaştırma listesine ekle. Nikel kaplamalı,oksit kaplamalı olarak kapla.


Fakat bağlanan parçaların mukavemet değerlerine göre çelik konstruksiyon için kullanılan 4. Böylece can güvenliği tehlikeye girmeyecektir. Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin. Sadece sanayi ürünlerinde değil insanların yaşamlarıda kullandıkları tüm eşyaların bir arada durmasını sağlayan elemanlardır. Yeni Web Sayfamız hizmete açılmıştır ve bütün ürünlerimizi sergilenmekdir. ALTIKÖŞE BAŞLI FLANŞLI CIVATA CL: 8. YUVARLAK BAŞLI DİBİ DÖRTKÖŞE CIVATA CL:6.


Rulet ve tekerlekler : Mobilya için rulet, sanayi tipi rulet, havalı teker vb. Müşteri talebine (resme) göre özel ölçü ve malzeme ile bağlantı elemanı imalatı. Kafa altı dört köşeli olması sayesinde geçme yapılan yerde dönmemesi sağlanmış olur. CIVATA BAĞLANTILARI DEÜ Makina Elemanlarına Giriş M. Bu cıvatalar kafa kısmından sökülemez. Bağlantı Elemanları Online Sipariş Edin.


Bu ürünün resmi görüntülenmiyor. Kategoride Bulunan Ürünler. Adet) Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder. AP Metrik den Metrik kalınlığa kadar BOY mm den 3mm boya kadar istenilen şartlarda ( inox dahil ) özel üretim yapılır.


Metin Sanayi, hırdavat ürünleri, sanayi ürünleri ve ekipmanlarında ihtiyaçlarınızı tedarik ederek sizleri kaliteli ürün ile buluşturur. Mcıvata ürününün ayrıntıları. About of these are bolts, are screws, and are stainless steel bars.


8 8 Civata

A wide variety of grade 8. E ngineering S preadsheets. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Metrik diş: Hatve mDiş dibi Çapı Delik Çapı DHC: Delik Derinliği tmin. EZEL” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Grade Hot Dip Galvanized (ISO FIT) 10.


Mechanical Properties for Socket Products. Yield Strength (psi) Min. DIN 9Socket Cap Screws.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar