14 Temmuz 2015 Salı

Cam pergole

Elit Çadır, Değişmez prensiplerimiz daima kalite,. Elit Giyotin Cam , Isıcamlı ve otomatik cam duvar sistemleri için Hareketli Küpeşte kaliteli çözümler. Bu talebinizi lütfen bize keşif aşamasında söyleyiniz. Cam kapama yapılacak pergolelerde direk ayakları kullanılmamaktadır.


Sizin için kış bahçeleri inşa ediyoruz. Giyotin Cam , projelere uygun olarak özel üretilir ve birçok alanda kullanılabilen, kullanışlı bir cam sistemidir. Otomatik pergole , otomatik tente, gölgelik sistemleri, giyotin cam sistemleri gibi hizmetleri de uzman ekibimizle birlikte sizlere sunmaktadır. Yapım Süresi ve Teslimat.


Cam çatı sistemimizde kullanılan tüm ürünler kendi üretimimizdir. BAYSANLAR markası adı altında imalat ve satışı yapılmaktadır. PERGOLE TENTE SİSTEMLERİ İÇİN UZMAN KADRO İLE ÇALIŞIN! Tüm alüminyum taşıyıcılar 100×15 arka ayaklar ve motor platformu 100×2özel alüminyum profillerden yapılmaktadır.


Ray Profili 100×2özel alüminyum profillerden oluşmaktadır. Cam sistemleri konusunda en detaylı hizmeti sunarak her mekâna uygun tente imalatı yapan Ağrı tente firmamız sayesinde artık istediğiniz yere uygun tente yaptırabileceksiniz. PERGOLE , PERGOLA, AHŞAP PERGOLE , AHŞAP PERGOLA PERGOLE MODELLERİ, AHŞAP PERGOLE FİYATLARI, AHŞAP PERGOLA İMALATI, AHŞAP CONSEPT OLARAK PERGOLA İMALATI VE MONTAJINI YAPMAKTAYIZ. Ahşap pergola üretimi aşamasında pergolaların üstüne müşterilerin talep ve istekleri doğrultusunda Cam kapatma, Kiremit kaplama, Polikarbon. Sun to Rain sürme cam sistemi eşikli ve eşiksiz olarak uygulanabilen raylı bir sürme cam sistemidir.


Firmamız istenilen ölçülerde , istenilen sayıda, istenilen şekilde pergoleleri kendi bünyesinde imal etmektedir. Akıllı sistem pergola gibi. Motor yardımıyla pergola açılıp kapanmasını sağlayan sistemin adıdır.


Cam pergole

BECKER ve SOMFY markası firmamızın kullandığı ve piyasadaki en iyi motorlar arsında yer almaktadır. Sigara içilebilen alanlar yaratır. Güneş kırıcı özelliği vardır.


Her türlü Tente ve Cam İşleri isteğe göre imal edilir ve montaj yapılır. Yaptığımız ürünler garantilidir. Rehau, Asaş ve Albert Genau markalaraının cephe sistemleri, cam balkon, kış bahçesi, panjur, kepenk, açılır tavan ürünleri. Daha çok balkon ve cam önlerinde tercih edilir, yanlardan gelen güneşi de keserek tam koruma sağlar.


Egepen, cam balkon, amerikan siding ve pergole hizmetleri vermekteyiz. Sistemimiz balkonunuzla uyumlu modern bir sistemdir. Giyotin cam balkon ve gölgelendirme sistemleri üretim montaj hizmeti vermektedir. Sistem tasarımı, alüminyum konstrüksiyonu ve tüm aksesuarları patentli ürünlerimizdir. Pergolaların, Bahçelerde en fazla 2. SOMFY – ALTUS 5060RTS MOTOR.


Gövde içerisinde bulunan RTS radyo dalga alıcılı motor. Uzaktan RTS verici ile kolaylıkla ayarlanabilen alt ve üst limit ayarları. Dış mekanlarda mimari görüntüye zarar vermez. Favorilerime Ekle Favorilerimde. Kullanışlı ve modern sistemlerdir.


Stor perde ve plise perde mekanizmalı en çok tercih edilen. Merkez Adres: Karlıktepe Mah. Açılır kapatılır odesa pergolanın diğer avantajıda etrafı cam sistemi ile kapanabilir ve geniş konforlu alanlar sağlayabilir.


Ferforje - Kış Bahçesi Modelleri. Katlanır cam fiyata dahil değildir. Emprenye edilerek kurtlanma, böceklenme ve mavi-yeşil küflenmeye karşı dayanıklı hale getirilmiş, üzerine, zorlu havakoşullarına dayanıklılık sağlayan, istenilen renklerin yapılmasınaimkân veren ithal dış cephe boya uygulaması yapılmış ithal Çam. Alüminyum Balkon Korkuluğu - Sineklik. Avcılar cam balkon, kış bahçesi, tente, pergole , açılır kapanır cam sistemleri, ışıklı ışıksız balkon ve kafe sistemleri imalatı, satışı, tamiri için bizlere ulaşabilirsiniz.


Cam pergole

Cam balkon sistemlerinde mm, mm ve üzeri kalınlıklarda imalat yapabilmekteyiz. Sizde nasıl bir iş yaptığımızı ve işimizin kalitesini görmek için bu sayfamızdan çalışmalarımızın resimlerine bakabilirsiniz. Sözcüğün kökeni, Latincede saçak, suyolu anlamına gelen pergula ifadesine dayanmaktadır. Sun to Rain pergole , çevresine uygulanabilen çeşitli sistemler ile bütünleştirilerek tam kapalı bir mekan haline dönüştürülebilir.


KALE YAPI MODERN CAM TERAS KAPATMA KIS BAHCESI CAM BALKON TENTE SİSTEMLERİ. Galeri İletişim Previous Next. TERAS KAPATMA SİSTEMLERİ. MODERN CAM TERAS KIŞ BAHÇESİ SİSTEMLERİ.


Cam Balkon Sürme Cam Sistemler İçin Tıklayınız. Teras Kapatma Modelleri İçin. Kaliteli hizmet hızlı montaj.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar