7 Nisan 2016 Perşembe

Kiremit çeşitleri ve özellikleri

Satışa sunduğu birbirinden farkı kiremit çeşitleri ile seçim şansınızın olduğu Yaylaoğlu kiremit ile tüm işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Yangına karşı dayanıklı olan, yağmur gibi hava olaylarından etkileyen kiremitleri bu özellikleri ile çok uygun fiyata alabilirsiniz. Hangi kiremit çeşidi daha güzel görünür ve bu kiremit çeşitlerinin özellikleri nelerdir onlardan bahsedelim. Ayrıca üretimimizde silikon veya boya gibi katkı maddeleri kullanılmamaktadır.


Kiremit çeşitleri ve özellikleri

Bu da kiremit ’in daha sağlıklı olduğunu gösteriyor. Türkiye’de tuğla ve kiremit sektörünün öncü firmalarından birisi olmuştur. Tuğlanın imalatında harç ve kil rol oynar.


Kiremitte katkı maddesi kullanılmamaktadır. Bu süreçte kil, pişmiş ya da kurutulmuş olabilir. Estetik görünüme sahiptir. Düz ve şaşırtmalı olarak döşenebilmektedir. Yüzde kırk eğimli çatılarda rahatlıkla ve güvenle kullanılabilmektedir.


Marsilya kiremit döşenmektedir. Hava koşullarından ve yangından etkilenmez. Taşıyıcı sisteme yük getirmez.


Osmanlı mimarisine damga vuran bu kiremit ülkemizde osmanlı kiremit olarak da kullanılmaktadır. Yıllar önce el kalıplarıyla hazırlanan alaturka kiremit artık otomatik olarak üretilmektedir. Günümüz teknolojisi ile birlikte daha kalitelidir. BK - Grandeporto Yeni Ürün.


Tasarım ve Uygulama: Sıradışı Digital. METAL KİREMİT ÇEŞİTLERİ VE YAPILARI ŞEKİLLERİ. Bilgi için lütfen tıklayınız. Fiyat bilgisi için teklif isteyiniz İncele.


Mahya kiremit : Bu kiremit piyasada en fazla kullanılan ve kullanılması gereken kiremit çeşididir. Evlerde çatılar tıpkı insanlardaki omurganın görevini üstlenir. Nasıl ki insanlarda omurga desteklik sağlıyor ise ev çatılarındaki kiremitlerde aynı görevi görür. Presleme yöntemi genellikle kiremit üretmek adına kullanılmaktadır. Birbirinden farklı presler sayesinde kil oldukça kolay bir şekilde kiremit halini de almaktadır.


Kiremit çeşitleri ve özellikleri

Toprak Sanayi üretim tesislerinde üretilen ve satışını yaptığımız tuğla çeşitleri ve tuğla teknik özellikleri metrekare sarfiyatı ile birlikte. Alaturka kiremit de denilen Osmanlı modeli, estetik görünümü ve yüksek su aktarım özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Her türlü çatı tipi ile uyumlu bir ürün olup, kenetsiz bir şekilde uygulanmaktadır. Bu kiremit çeşitleri ile farklı kiremit çatı modelleri ortaya konulabilmektedir.


S alaturka kiremitler için geliştirilen, özel profilli bir kiremit altı su yalıtım levhasıdır. Geleneksel çatılarda olduğu kadar modern mimaride de geniş bir kullanım alanına sahip olan alaturka kiremitler, Rufoline. S kiremit altı levhasıyla bütünleşirler. Adından da anlaşılacağı gibi bütünleyici özellikleri ile tamamlayıcı kiremit kullanımı çatınızın uzun ömürlülüğünü arttırmaktadır. Seraper Mahya Havalandırma Bandı Çeşitleri.


Kiremit çeşitleri ve özellikleri

Bu özellikleri malzemenin çeşitliliğini arttırmıştır. TEKNİK ÖZELLİKLERİ Boyutları – 2×cm. Valensiya kiremit çatı tasarımına katılan yeni özellikleri sayesinde çatılarda montaj kolaylığını arttırırken farklı çatı eğimlerinde ve çeşitlerinde de uygulama olanağı sağlıyor. Beton kiremitler, çatılara kattıkları konforun ve renk özgürlüğünün yanı sıra fiyat olarak da oldukça avantajlıdır. Kil kiremitlerin kolayca eğilip, kırılmasına ve sürekli olarak yenileme maliyeti gerektirmesine karşın beton kiremitleri uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.


Shingle çatı kiremit çatıya göre hafif olma özelliği, yapıların taşıması gereken yükü azaltarak daha dayanıklı hale gelmesine yardımcı olur. Bu oran çatınızdaki yükü kat hafifletmektedir. Anadolu’daki binaların çatılarında kullanılan kiremitler, Avrupa’dakilerden.


Metal kiremit çatı kaplamalarında hafif kaplama ürünlerinden en sağlıklı ürün olduğunu düşünüyoruz. Farklı malzeme çeşitleri ve yapım şekilleri olmasına rağmen doğru yapılmış olan alüminyum, çinko kaplamalı olan ürünler çok uzun süre korozyona uğramadan( pas) kullanılabilir. AC3Cemento Axedo mpanel Panel Taş. Emprenyeli kiremitlerimiz, silikonlu kiremitlerin aksine yüksek irtifalarda dona karşı ekstra dayanıklı olmasının yanında, yağmurla kendini yıkama özelliği sayesinde kiremit yüzeyinde zamanla oluşan mantarlanma, küflenme ve islenme gibi problemleri ortadan kaldırarak, kiremit ömrünü uzatmakta ve çatıların doğal görünümünün uzun yıllar muhafaza edilmesine yardımcı.


Su yalıtım malzemesinin kullanılmasından sonra tercih edilen kiremit modeli çatıya uygulanır. Eğik mahyanın üzerine kiremit örtülü çatılarda mahya kiremiti kaplanır. Eğik Dere : Kırma çatılarda çatı yüzeylerinin 45° açılarla kesiştiği ancak sırt değil, dere oluşturduğu ara kesitlere yerleştirilen ve merteklerin üst yüzleri ile aynı düzeyde bulunan iri bir mertek konumundaki konstrüksiyon elemanıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar