26 Nisan 2016 Salı

Koç orman ürünleri

Koç orman ürünleri

Müşterilerimizi aynı zamanda çözüm ortağı olarak görüyoruz, doğru ürünü en uygun fiyatla vermek için çalışıyoruz. Haritadaki konumu (tahmini) Harita yükleniyor. Bu haritada gösterilen konum adres kullanılarak otomatik hesaplanmıştır. Konum bilgisi hatalı olabilir.


Görüş yazmak için lütfen giriş yapınız Giriş yap Üye ol. Sadece dakikada ilanınızı bu sayfada yayınlayabilirsiniz. Mobilya Tasarım, İmalat ve Uygulama Alanında Tecrübeli Bir Firma İle Çalışmak ve İlkeli Çalışma Anlayışımızı Yakından Görmek İsterseniz Buyurun Bekliyoruz. Bir adedi 3mm genişliğinde olan iki adet weining profil makinemiz ile her türlü ahşabın profil halinde çakilme işlemleri ve inşaatlık, doğramalık, periyodik malzemelerin satışı ile ilgilenmekteyiz.


KOÇ GRUP ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz. Bu sayfada firma adres ve telefon bilgileri yer alan KOÇ ORMAN ÜRÜNLERİ -CAFER KOÇ isimli firmanın, firma sahibi ya da yetkilisi iseniz ve firma rehberimizde yer alan firma bilgilerinin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız firma bilgilerini güncelleyebilmemiz için iletişim linkini kullanarak lütfen bize bildiriniz. Atilla Koç adlı kullanıcının yeteneklerini, onaylarını ve tam profilini görmek için LinkedIn’e katılın Hemen katıl. Koru Ağaç Sanayi-Fatma Kurt. Türkiye’de orman ürünleri sektöründe önde gelen kuruluşlardan biridir.


Koç orman ürünleri

Fabrikamız Ankara’nın Akyurt Sanayi bölgesinde 40. LPG gibi pek çok ürün Koç Topluluğu tarafından üretilir. Araba Kiralama Asansör ve Yürüyen Merdivenler Ayakkabı Mağazaları Ayakkabı Üretimi ve Toptan Satış Baca Temizliği - Tamiri ve Yapımı Boru Hattı Tesisatçıları Boru İmalatı ve Satışı Dershaneler Doğal Gaz Tesisatçıları Döviz Büroları Elektronik ve Elektrikli Aletler Erkek Kuaförleri Evden Eve Nakliyat Güvenlik. KOÇAN ORMAN ÜRÜNLERİ Fatsa OSB Mah.


CELİL ATİK ( Ana Bilim Dalı Bşk. ). REMZİYE KOÇ Orman İnşaatı ve Transportu Ana Bilim Dalı Prof. KOÇİST ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞ. Ahşaplar her türlü iç mekanda kullanıma uygun, fonksiyonel çözüm önerileri sunan dekorasyon nesneleri içeren bir kategoridir.


Koç orman ürünleri

Bu kategori altında çatı pencerelerinden, ahşap seperatörlere, dolap kapaklarından çeşitli boyutlardaki ahşap plaka ve raflara kadar pek çok ürün yer alır. Orman Ürünleri Kimyası ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı Prof. Kibrit ve orman ürünleri imâlatı için Kav Orman Sanayi şirketinin temelleri atıldı.


Entegre bir orman sanayine dönüşebilecek şekilde yapılan fabrika, ilk üretimine kibrit ile başladı. LK TÜRK AMERİKAN ORTAKLIĞI YAPILDI Türk imalat sanayiinde ilk Türk-Amerikan ortaklığına imza atıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar