22 Nisan 2016 Cuma

Pvc kaplı panel çit

Pvc kaplı panel çit

Firmamız panel çit , kafes tel (tel örgü, fens teli, bahçe çiti, örgü teli, helezon tel, sera teli) jiletli tel, dikenli tel, pvc kaplı tel gibi farklı birçok ürün yelpazesine. Pvc Kaplı Örgü Teller Ürünü Hakkında Bilgiler. Galvaniz tel üzeri PVC kaplı olarak imal ettiğimiz örgü tel malzemesi, galvaniz örgü tele oranla daha dayanıklıdır.


Pvc kaplı panel çit

Rengi standart Ral 60yeşildir. Kullanım alanlarına göre istenilen göz aralığında ve yüksekliklerde üretilmektedir. Panel çit (sadece paneli) 2TL: TL/m2: Panel çit takım 3TL: TL/m2: Panel çit direği 50*kutu profil boyalı. En uygun tel çit fiyatları burada.


POMETAL Tel Çit Örgü Sistemleri 2019. Diğer renkler özel siparişe girmektedir. Adana PVC kaplı tel hizmeti, fiyatı ve özellikleri ile ilgili firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Sizler de güvenilirliği, sağlamlığı ve estetiği bir arada bulmak istiyorsanız, adresiniz Demirhan Grup Çit Sistemleri olsun.


PVC tel fiyatlarında en hesaplı,. PVC Kaplı Tel Örgü Fiyatları. PVC kaplı tel örgü fiyatları kullanılacak olan malzemeye ve ebatlara göre değişkenlik gösterebilir, güncel ve net fiyat almak için lütfen talep formunu doldurunuz, profesyonel ekibimiz en hızlı şekilde sizlere geri dönüş yapacaklardır. SEL TEL; Konyada Örgü tel, kafes teli, dikenli tel, Pvc kaplı tel, Jiletli tel ve Panel çit imalatı satışı ve montajı alanında faaliyet göstermektedir. Pirana Panel Çit Mızraklı Panel Çit Yarasa Panel Çit Dikenli Panel Çit.


Single Rod Panel Çit Double Rod Panel Çit Kare Panel Çit Full Secure Panel Çit. Dekoratif Savunma Çiti - Ay Dekoratif Savunma Çiti - Hilal Helezonik Jiletli Tel Düzlemsel Jiletli Tel. Tel Çit Fiyatları, Panel Çit Fiyatları, Jiletli Tel Fiyatları, Dikenli Tel Fiyatları, Bahçe Teli Fiyatları, Fiyatı, Fiyatları panel çit fiyatları, tel çit fiyatları, jiletli tel fiyatları, dikenli tel fiyatları.


Pvc kaplı panel çit

Pvc kaplı tellerin tercih edilmesinde en büyük neden korozyona karşı dayanıklı olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar