22 Haziran 2016 Çarşamba

Ahşap bardak altlığı yapımı

Ahşap bardak altlığı yapımı

Bu yazımızda sizlere Anneler Günü için “El yapımı ” olarak hazırlayabileceğiniz çok kolay ve çok özel bir önerimiz olacak. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. Sevgili MAKASIN DANSI, eski bir 10marifet üyesi olmasının yanı sıra, Instagram hesabında da çok aktif bir marifetli. Gördüğünüz gibi tığ işi örgü teknikleri içerisinde en basitlerinden olan sihirli halka yapımı ile ikili trabzan yapmayı biliyorsanız bu bardak altlığı modelini yapabilirsiniz.


Tabi ipin rengi örgü bardak altlığı yapımı için kullandığınız ip ile aynı olursa takım olurlar. Bakın düğmeleri de ekleyince tamam oldu. Bardak altlığına yeni bir form kazandıran ağaç bardak altlığı sofralarınıza yeni bir tarz. Ağaç severler mutfağınızda ağaç bardak altlığına yer açın.


Sağlığa karşı bir zararı bulunmamaktadır güvenle mutfağınızda kullanabilirsiniz. Kesme tahtası forumunda kesilen ahşap bardak altlıkları çay ve kahve keyfinizi ikiye katlamaya aday. Tasarımcı Kerim Gülmez Bardak altılığını de yapmak için 25xboyutunda bir kabak kestirdim. Minimal ahşap bardak altlığı olarak tarif ettiğim için eğer sizde minimal bir tarz istiyorsanız aşağıdaki örnek çok şık ve yerinde olacaktır. Son olarak mantar levhanızı da ahşap plaka ölçülerinde kesip hemen altına yapıştırıyoruz.


Ahşap bardak altlığı yapımı

Dilimlenmiş ağaç dallarıyla bardak altlığı yapmak istiyorsanız, dilimlenmiş ağaç dallarına ihtiyacınız var. Bu iş içinde eğer vaktiniz varsa el testeresiyle kesiniz. Bunun için sizler için daha önceden hazırladığım ahşap yüzeylerde boya rehberine göz atmalısınız. Hasır Halatlar İle Yapımı Kolay 30.


Stampa baskı bardak altlığı. Su bazlı yüzey koruyuculu renkli vernik ile ya da tik yağı ile boyama işlemini yapabilirsiniz. Kara tahta boyası ile yaptığım ahşap bardak altlığı uygulamasının detaylarına geçmeden önce sizlere kısaca bu boyanın ne olduğundan, bu boyayı nerelerde kullanabileceğinizden bahsetmek istiyorum. Kara Tahta Boyası ile Baharatlık Yapımı. Saksıları boyayarak yetiştirdiğiniz bitkinin adını yazabilirsiniz.


Yapımı çok kolay ve keyifli olan doğal taşla yapacağınız bardak altlığını keyifle kullanmanın yanı sıra masanıza şıklık katacak. Dekupaj Tekniği ile Doğal Taş Bardak. Ahşap , baskı, plastik, cam, lazer kazıma, el yapımı , bambu porselen vb.


Kütahya Porselen, Hisar, Lav, Paşabahçe, Dekorjinal, Alka gibi alanında ünlü birçok markanın şık ve kullanışlı tasarımları Bardak ve Bardak. Kanada ahşabından üretilmiş olan bu ürün, doğaya duyarlı geri dönüşümü mümkün bir üründür. Tamamı el yapımı olan bu ürün organik boyalarla renklendirilmiştir.


Eskiler bilir, eskiden her evde bardak altlıkları olurdu. Günümüzde yerini, plastik ya da ahşap altlıklara bıraksa da hala daha örgü bardak altlığı kullananlar yok değil. Hatta bayağı bir kişi var diyebiliriz.


Ama her şey bir gereklilik değildir. Harf Oymalı Ahşap Yıldız tl. Merhaba sevgili takipçiler sizlere bugün el emeği bardak altlığı örgü modelleri paylaşmak istiyorum.


Ahşap Bardak Altlığı – Adet Kütük Boyama Yaprak Desenli – Ev Mutfak Masa Dekorları Sunum Servis. Tığ işi bardak altlığı örgü motifleri. Yapımı Kolay olan bu bardakaltı örgü modelleri küçük büyük her bayan kolaylıkla yapabilir. Mutfaklarına farklı bir hava katacak, ahşap malzemeden, el yapımı , işlemeli Dekoratif Ahşap Sallanan Sandalye Bardak Altlığı Ocaktan indirdiğinizde korkmadan sıcak çay,kahve bardaklarınızı bu şık tasarımlara sahip bardak altlığı üzerine koyabilirsiniz.


Türkiye'nin En Kapsamlı El Sanatları ve Hobi Sitesi. Keçeden bardak altlığı yapımı. Eğlenceli ve esprili sevgiliye hediyelik bardak altlığı modelini şimdi incele! Ahşap Çubuklarla Nasıl Bardak Altlığı Yapılır?


Yani ebatı ve rengi tamamen sizin arzunuza göre olacak. Sizler sadece burada örgü bardak altlığı yapımı öğreneceksiniz. FİLOLAR- PALET ÜRETİCİLERİ ve LOJİSTİK FİRMALARI İÇİN ÖNERİLİR. Evde kolay yapılan ahşap boncuktan bardak altlığı yapmak için paylaştığım resimli anlatımda tüm detaylar verilmiş. Zaten yapımı kolay olan çalışmayı kısa sürede yapabilir ve farklı farklı yapıp satabilirsiniz.


Satarak para kazanabileceğiniz güzel ve eğlenceli bir çalışma olduğunu da belirtmek isterim. Bardak Altlığı Çay yada kahve gibi sıcak maddelerin sehpalar üzerindeki bıraktığı izlerden nefret eden hanımlar, ağaç yapraklarından bardak altlığı yapmak istermisiniz? O halde malzemeleri hazırlamaya başlayalım.


Ahşap bardak altlığı yapımı

Hayatınızı biraz daha kolaylaştıracak ve güzelleştirecek olan fikirler arasında, keçeden bardak altlığı yapımı yer alabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar