13 Haziran 2016 Pazartesi

Fuga mantolama

Fugalı mantolama kaplamaları farklı metotla uygulanabilmekte ve konutlarınıza değer katmaktadırlar. Dış cephe yalıtımında kullanılan levhalar (EPS, taşyünü vb.) duvara aşağıdan yukarıya kadar tesbit edilir, fuga kanalları istenilen bölgelere özel kesim aletleri ile açılır ve alüminyum fuga profilleri yerleştirilir. Fileli sistemde fuga ustalar tarafından cephede fuga açma yapılırsa hem düzgün olmaz hem de maliyet artırır. Bu uygulamada dış cephe malzemeleri söve harcı ile kaplanmaktadır. Son derece pratik olan uygulama birçok avantaj da sağlar.


Mantolama programlarında fuga iki nedenden ötürü uygulanmaktadır. Birincisi fuga estetik bir görüntü sağladığı amacıyla yapılmakta ikincisi bilhassa geniş yüzeylerde ısı yalıtımı programının dekoratif sıva ve boya adımında ek yapmadan bitim sağlanması amacıyla mecburilik olarak tercih edilmektedir. Fugalı ısı yalıtımı programsında fuga hem estetik bir manzara sağladığı amacıyla, hem de,programda dekoratif sıva ve boya program adımında ek oluşturmadan.


Her yıl yenilenen koleksiyonlar. Fuga , yaşam alanları tasarlar. Doğanın sürekli kendini yenileyen enerjisinden esinlenerek her yıl koleksiyonlarımıza yeni ürünler ekliyoruz. Tasarımda bugünün trendlerini yakından takip ediyor ve çizgimizle sektörün geleceğine yön veriyoruz.


Isı yalıtımı ( mantolama ) fuga uygulamalarını kolaylaştırmak amacıyla üretilmiş aluminyumdan mamul profillerdir. Dış cephede estetik bir görüntü elde etmek için fuga boşluklarından yararlanılabilinir. Bu boşluklar oluşturulurken doğru detay çalışması yapılması, istenmeyen ısı köprülerinin ve yüzey çatlaklarının oluşma riskini ortadan kaldırmak için önemlidir. Birinci yöntemden daha hızlı uygulanabilir, birleşim yerlerinde ısı köprüsü oluşturmaz. EPS : Günümüzde kullanılan mantolama sistemleri ve yalıtım levhaları arasında, en popüler olanı EPS (Ekstrüde Polistiren) mantolama ve yalıtım levhasıdır.


Ayrıca ısı yalıtım uygulamalarında genleşme ve çatlamaları önlemek amacıyla da kullanılır. Bu özellikler göze alındığında dış cephe mantolamaları arasında yalı baskı mantolama çeşidinin son derece önemli olduğunu anlayabiliriz. Eğer binalarınıza ısı yalıtımının yanı sıra, çevreci, dayanıklı,.


Fuga mantolama

Strafor köpük bilgisayar ile kesildikten sonra üzerine söve harcı adı verilen kaplama malzemesiyle kaplama makinasın yardımıyla üzeri kaplanır. Böylelikle dayanıklılığı daha da artmış olur. Yapıştırılan fuga panelin yanına gelecek olan diğer fuga panel yapıştırılmadan, önceden yapıştırılan fuga panelin bitişine ct-poliüretan köpük sıkılır. Poli üretan köpük kuruduktan sonra dışarı taşan kısmı tamirlenir.


Genellikle bu işlem mantolama yapıştırması bittikten sonra yapılmaktadır. Cephelere iskele kurulur. Birbirini takip eden yüzeyler amacıyla ip atılır. Sövelerin uç kısımları makine ile kesilerek arka yüzeyi yapıştırıcı ile taraklanarak cepheye tutturulur. MANTOLAMA BİNANIZIN ÖMRÜNÜ UZATIR KIŞIN SICAK YAZIN İSE SERİN BİR ORTAM ELDE EDERSİNİZ.


Fuga mantolama

DIŞ CEPHE MANTOLAMA YAPTIRARAK BİNALARINIZDA ENERJİ TASARRUFU ELDE EDEREK DOĞALGAZ FATURALARINIZI. Bu sizin kafanızı karıştırmasın, aşağıda fuganın çeşitli versiyonlarını görebilirsiniz: Örneklere geçmeden önce bir dip not geçeyim, fuganın, derz dolgu malzemesi ismi olarak da kullanıldığı görülmektedir. Yalıtım Dübeli ve İnşaat Çivi Tabancaları. Islak hacimler için, antibakteriyel, sıcak-soğuk iklimler için olan çeşitleri mevcuttur. Dış cephelerde özellikle ahşap görünümlü cephelerde fuga aralıklarında kullanılan paslanmazlar cepheye ayrı bir hava veriyor.


Derz Dolgu ( fuga ) Tamir Harçları. Beton Tamir harcı (Kalın) Beton Tesviye Harcı (ince) MANTOLAMA Ürünleri. Fugalı levhalar birbirlerine geçmeli bir şekilde üretiliyor. Teknik veriler bazında cm’lik bir EPS levha, ortalama bir binanın ısı yalıtımında – 63‘e kadar tasarruf sağlıyor.


Isı yalıtımı değeri çok yüksek olan polistren malzeme XPS yada EPS ile üretilen fabrikada fugalı, yalı baskı ve düz mantolama plakaları formlarında kesilireke. Kurumsal kimliğine YILKAR İNŞ. AMASYA İHSANİYE MAHAL-ESİ LÜTFÜ KOL UN ÇILGIN KÖŞKÜ ESKİ HALİ VE FUĞALI MANTOLAMA -DAN SONRAKİ HALI. Mt Boyunda adet olarak satılmaktadır. En çok kullanılan fugalı mantolama paket sistemleri aşağıda listelenmiştir.


Fugali isi yalitim kaplamalari çesit kimyasal ve çesitli minerallerden olusmakta ve zor hava sartlarina dayanimlari yüksek oldugundan olumsuz hava kosullarindan etkilenmemekte dolayisiyla EPS yalitim levhalari üzerinde yüksek dayaniklilik saglamaktadirlar. Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan fuga mantolama fiyatları üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir. Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Uygun fiyat avantajlarında bütçenizi zorlamadan yaptıracağınız mantolama işlemleri ile hem yapının yıpranmaya karşı korunmasını sağlayabilir hem de bilhassa ısı tasarrufu elde edilebilir. Malzeme dahil: Keşif için ne zaman uygun olur?


Arkadaşlar mantolama yapmak isteyenler gönül rahatlığıyla bu firmaya mantolama yaptirabilir. Aynı zamanda sınırsız renk ve doku seçeneklerine sahiptir. Dekoratif ve estetik görüntüsü dışında ısı ve ses yalıtımına katkı sağlamaktadır.


Bu ihtiyacı köşelerde karşılamak için fileli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar