30 Haziran 2016 Perşembe

Halıları hangi deterjanla yıkamalıyız

Halıları hangi deterjanla yıkamalıyım? Tamam evli kadın sorusu tamda. Fakat bilgisi olanlar yanitlarsa sevinirim.


Halilarimi alirken dusunmedim hepsi acik mavi ve beyaz tonlarda en ufak leke bile belli oluyor. Yağ lekesi özellikle mutfaktaki halim rezalet halde salondaki halimda da lekeler var. Orkideyi hangi sıklıkta sulamalıyız?


Kağıttan uçan kuş nasıl yapılır? Kalıp sabun nasıl yapılır? Hamam böceklerinden kurtulmanın doğal yolları nelerdir? Kalorifer peteğinin havası nasıl alınır? Yikarken hangi deterjani kullanmaliyim?


Halı yıkamada ilk dikkat edilmesi gereken nokta kullanılan. Evinizdeki halıları süpürseniz de silseniz de zamanla kokmaya başlar. Oysa kokuyu çıkarmak için şunu yapabilirsiniz. Benim hep uyguladim bir formulu sizlerle paylasmak istedim eger acik renk haliniz koltugunuz varsa ve ustundeki leker zor cikiyorsa iste formul bir miktar suya biraz arap sabunu ilave edip iyce kopurtulecek kirli bolgeye sadece kopuk surulecek suyu degil biraz bekleyim sildigimizde lekenin gittini goreceksiniz benden tavsiye uygulamada butun bolegeye yaparsaniz iyi olur benim koltugum beyaz. Evde Halı Yıkamak Yöntemleri ve Malzemeleri.


Bunun için de ufak çaplı bir araştırmaya ihtiyacınız var. Mesela en zor lekelerden biri yağ lekesidir. Kışlık halıların kaldırılıp yazlık halıların serilme vakti geldi.


Halı temizleme firmalarından temizlik hizmeti alabileceğiniz gibi halıları evde de yıkayabilirsiniz. Haftada bir ılık su içerisine çok az amonyak atmalı ve bu amonyaklı su ile halıları silmelidir. Bu temizlik halılari aynı zamanda güvelere karşı da muhafaza eder.


Hangi üniversite ne kadar burs veriyor? Meyve lekelerini çıkartmak için hemen tuz ekin daha sonra soğuk su ile durulayın daha sonra ise ılık su ve likit. Ne şekilde olursa olsun gündelik kullanım esnasında halılarda çeşitli lekelerin oluşması doğaldır.


Yün halı nasıl temizlenir yazısında evde yün halı temizliği nasıl yapılır, yün halıdaki lekeler halıyı yıpratmadan nasıl temizlenir konusunda bazı bilgiler. Bebek Giysilerini Nasıl Yıkamalı Bebeğinizin giysilerini yıkarken size ilk başta yol gösterecek, giysilerin üzerinde bulunan yıkama önerileridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar