27 Şubat 2017 Pazartesi

Agt panel mutfak

IK VE KULLANIŞLI MUTFAKLAR : MUTFAK DOLABI SEÇİMİ YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN 5. Bugün sektörün ihtiyaç duymuş olduğu her türlü mobilya aksesuarı (profil, boykapak, panel , lambri ve bu ürünlerin alt grup parçaları) üretimini Antalya Organize Sanayi Bölgesinde kurulu olan 350. Profil, Kalınlaştırma, Kenar, Süpürgelik, Yüzey ve Masa ayağı gibi Birçok Farklı Formda Üretilmektedir. Zengin renk ve modelleri ile mutfak ve diğer mobilyalarda.


Agt panel mutfak

Güven ve kalite konusunda hiç bir taviz vermeyen firmamız. Sürekli gelişen teknolojileri en uygun fiyatlarla siz müşterilerine sunmanın haklı gururunu duyuyor! Sizleri de bu kaliteyle tanışmaya davet ediyoruz!


Ev mobilyası, mutfak mobilyası gibi pek çok mekan çözümünde tasarımcı ve uygulayıcılara zamandan kazanma, üretim kolaylığı ve farklı bir pencereden bakma avantajı sağlıyor. Agt panel kapı fiyatları segmenti itibari ile oldukça uygun olmasının yanında en kaliteli ürünlerden yüksek teknoloji yararlanılarak üretilmektedir. Her zaman ürünlerimizin arkasında durmamızın en büyük sebebi baştan sona üretim hattımızda denetimlerin yüksek seviyede olması ve kalitemizden emin olmamızdır. Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde dolaşmanıza gerek kalmayacak yerevdekor, online dekorasyon ve. Ayna gibi prüzsüz ve ultra parlak Highgloss Paneller.


Agt panel mutfak

Mekanlarınızda Doğal Görünümü. Yeni sezon panel renklerine sahip Power Gloss’un, evlerinizi ısıtacak muhteşem desenleri ile evinizi kışa hazırlayın. Power Gloss, mobilya gövdelerinde, mutfak dolaplarında, banyo kapaklarında, çalışma odalarındaki mobilyalarının tüm gövde ve ön.


The easiest way to teach gypsum decor - Duration: 4:03. Mutfak ve Dolap Aksesuarları. Mustafa bey high glos ayn akrilik mebran ve lake gibi parlak bir görünüme sahiptir. Aynı parlaklıktatır hatta. Ancak mutfak için lake ya da mebran tercih edin.


AGT ’nin yeni çizilmez akrilik panelleri ,. Yüzde ahşap tozu içeriğiyle Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan AGT Kompozit Tezgah, mutfak ve banyo gibi ıslak mekanlar için benzersiz bir ürün olma özelliği taşıyor. Tüm kredi kartı bilgileriniz 256bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır. Akrilik Paneller Üretimi ve Akrilik Paneller Ürünleri İhracatı yapan Şirketler ve Ürünleri Listesi. Sepetinizde daha fazla ürün yok. Country tarzındaki yeni iç mekan kapı modeli de ilk kez ZOW Fuarı’nda tanıtıldı.


Power Class AGT Power Gloss, MDF- Lam üzerine üstün lazer silindir teknolojisi ve UV lak uygulanarak üretiliyor. Mobilya gövdelerinde, mutfak dolaplarında, banyo kapaklarında çalışma odalarındaki mobilyaların tüm gövde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss hem kullanıcı hem çevre dostu. Gül mobilya,Gül mutfak , Gül Banyo seri modüler üretiyoruz.


Marka: AGT MDF Son teknoloji ile donatılmış, yeni MDF tesisinde üretilen AGT markalı MDF paneller tüm AGT ürünlerinin temel taşı niteliğindedir. Optimum yoğunluğa ve üstün kaliteye sahip kusursuz yüzey yapısı ile MDF paneller boyalı imalata uygun bir malzemedir. Marka: AGT MDF-Lam Trend belirleyen renkleri ve özgün modelleriyle AGT markalı MDF-Lam panelleri mobilyalara en moda renkleri yansıtabilme olanağı sunar. Ankara mutfak dolabı sektöründe bir numarayız. Kapak Panel Lak Panel Boyalı Panel.


AGT , en yeni ve teknolojik ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı. Subscribe Subscribed Unsubscribe 159. AGT panel kartelasında yer alan soft touch renkler, yüzey dokusunu hissedebileceğiniz Toledo Açık Ahşap ve Koyu Ahşap kombinleri, taş dokulu mat desenler bu yılın trendlerini yansıtıyor. Soft Touch Duvar Paneli Serisinin yanısıra, AGT Panel. AGT Parke, mutfak zeminleri için uygun seçenekler sunuyor.


AGT , Trend Belirleyen Ürünleriyle Interzum’da, Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT , trendleri belirleyen yeni ürün ve renkleriyle dünyanın en önemli uluslararası mobilya fuarlarından biri olan Interzum’da yerini aldı. AGT HIGHGLOSS PANEL 122X2ABANOZ. RAYLI DOLAP, HIGHGLOSS (sunta hıgh gloss), M 4TL. Patentli Abs Birleştirme Sistemiyle Üretilen Boy Kapak, Mdf Üzeri Ön ve Arka Yüzü Üç Katmanlı. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT , ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösterdi.


Bugün modern üretim tesislerimizde MDF, MDF-LAM, panel , profil, parke ve süpürgelik üretimi gerçekleştiriyor, bir iç mekan için gerekli tüm ahşap ürünleri AGT çatısı altında üretebiliyoruz. Yılından itibaren başlayan bu sektördeki hizmetimize dededen toruna kadar olan tecrübelerimizi günümüz çağına taşımakla yükümlüyüz. Her türlü bütçeye uygun kapaklar sayesinde, eskimiş mobilya, banyo dolabı ve mutfak dolaplarınızı yenileme imkanına sahipsiniz. Smart Panel 2TL KDV Dahildir. Tek Renk Bant Standart Akrilik Kapaklar 1TL KDV Dahildir.


Marka Kapak, yılların deneyimi ile sektörde ulaştığı yerini sağlamlaştırmış, mutfak ve banyo kapaklarında kalite ile estetiği buluşturmuş bir markadır. Yeni Ürünleri, yaratıcı tasarımları ve gelişmiş teknolojisi ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar