14 Şubat 2017 Salı

Poliol izosiyanat

Bunların yaklaşık kadarı polimer, yapıştırıcılar ve dolgu malzemeleri ve kadarı farmasötik ara ürünleri şeklindedir. Tüm kimyasal reaksiyonlar gibi bu reaksiyonu da geriye çevirmek olanaksızdır. Polieter poliol ve izosiyanat poliüretan dondurucu odası panelleri US $1. Kimyasal olarak molekül yapısında NCO grubuna sahip izosiyanatlar ile OH grubuna sahip Poliollerin tekrarlar şeklinde devam eden polimer yapısı poliüretanı oluşturur. POLIETER poliol tesislerini anahtar teslimi üretmektedir.


Polyeter polyol tesislerini başarıyla üretimini yapmaktadır. Kimyasal olarak yapısında NCO grubuna sahip izosiyanatlar ile OH grubuna sahip poliollerin tekrarlar şeklinde devam eden polimerleşmesi sonucunda poliüretanlar oluşur. Bu karışımlar bünyelerinde serbest hidroksil (OH) taşırlar.


Kullanım ömrü, suya karşı mukavemet ve estetik görünümü baz alındığında su izolasyon ürünlerinin başında gelir. A) Poliol ve Yardımcı Ajanlar Karışımı. Satış Ofisimizden ayrıntılı olarak elde edilebilir. Poliol karışım kullanılmadan önce iyice karıştırılmalıdır.


Poliol izosiyanat

Bazı üreticiler daha yüksek çalışma basınçları ve hızları ile dişli pompalar üretiyor ancak yüksek devir ve basınçta çalışan bu pompalar çok gürültülü olması nedeniyle çok özel önlemler alınarak yapılabilir. CFC ve HCFC gazlarını içermez. Mobilya ve dekor alanında ahşap ürünlerin işlenmesinin zor ve uzun süre alması sebebi ile kolay işlenebilen wood imitation poliüretan sistemler, ahşap ürünlerin yerini almaktadır.


Yılında, ayakkabı taban sektöründe kullanılan poliüretan, PVC, termoplastik, ABS, PS hammaddeleri için pigment pastaları, poliol içi renklendiriciler (masterbatch), vernikler ve kalıp ayırıcı üretimine başladık. Poliol – İzosiyanat ve ajanlar , özel donanımlı yüksek basınçlı sprey makinesi ile sıvı haldeyken pulvarize olarak uygulama yüzeyine püskürtülür. ZOÇAĞ sıvı karışımı genleşerek uygulandığı yüzeye yapışmış , sert bir İZOÇAĞ köpük meydana gelir. Poliüretanın iki ana bileşeni vardır. Diğer taraftan, izosiyanat grubunu içeren di- izosiyanat bileşiğinin yapısının da hem polimerleşme sürecinin gidişatı hem de oluşan filmin özellikleri üzerinde çok önemli etkisi vardır.


Aromatik di-izosiyanatlar alifatik di-izosiyanatlara göre daha reaktiftirler ancak. Poliizosiyanurat (PIR), PMDI (polimerik metil difenil izosiyanat ) ya da MDI ile poliol arasındaki kimyasal reaksiyon sonucu oluşur. PIR üretiminde kullanılan MDI miktarı ve alev geciktirici katalizör miktarı daha fazladır. Komponentli Poliol Fonksiyonlu Üretan Reçineler.


A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. Huntsman firmasının bir kuruluşu olarak 75. Türkiye ve çevre ülkelere rijit, ayakkabı, otomotiv, flex ve elastomer gibi PU sistemler ile başlıca inşaat, buzdolabı, ayakkabı, mobilya, otomotiv, sağlık, boya, yapıştırıcı sektörlerine hitap etmektedir. Bu şekilde oluşan poliüretan daha sağlam ve daha esnek bir yapı oluşturur. Otomotiv, medikal, mobilya gibi farklı sektörlerde kendine kullanım alanı bulan bir kimyasaldır.


NCO yüzdesine (sayısına) göre tanınır ve adlandırılırlar. BASF PU basic products like isocyanates and polyols are manufactured in production sites and world scale plants in Europe, US and Asia. State-of-the-art-technology in constant, consistent and reliable product quality and product supply. Daha ayrıntılı bilgi malzeme güvenlik formlarından temin edilmelidir. Poliol sistem kullanılmadan önce karıtırılarak homojen hale getirilmelidir.


Proses Teknik danımanımızın vereceği bilgiler doğrultusunda proses yürütülmelidir. Olası Tehlikeler B-komponenti ( İzosiyanat ) solunum organları, gözleri ve deriyi tahriú edicidir. Poliol (bileşen I) ve izosiyanat (bileşen II) sıvı fazda bulunan kimyasallardır.


Bileşen I içerisine belli oranlarda ilave edilen katalizör,şişirici gaz ve diğer katkı kimyasallarının eklenmesi ile formülize edilmektedir. Kısaca PU olarak da adlandırılır. Yangın sırasında iş hanında mahsur kalan kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak tahliye edildi. Aynı zamanda monomeri polimer veya izosiyanat tepkimesinin yarı-prepolimer veya prepolimer gibi herhangi bir varyantı olabilir.


Bu işlem diğer komponentlerin kullanımında olduğu kadar A sistemi ( poliol ) kullanımında oluşabilecek tehlikeler içinde uygulanmalıdır. Yüksek sıcaklıklarda, uçucu bloke edici madde izosiyanattan ayrılır ve boya filminden çıkar. Söz konusu atığın geri dönüşümünü yapan bildiğiniz firma varmı? Ben plastik geri dönüşümü yapan yerleri aradım ancak bu ürünü almıyoruz dediler.


Poliol izosiyanat

Poliol ’lerin İzosiyanat ’lar ile girdikleri kimyasal reaksiyon sonucu oluşan polimerlerdir. Yalıtımda kullanılan poliüretan köpükler uygulama alanına göre uygun poliol ile izosiyanat ’ın yardımcı kimyasallar ile belli bir oranda karıştırılması sonucuyla elde edilir. Yüksek hızlarda ve yüksek hassasiyette dozajlama yapılabildiğinden homojen bir contalama standart olarak elde edilebilmektedir. Bağımsız frekans çeviriciler aracılığıyla Poliol x izosiyanat oranı kontrolü (sabit veya değişken) hassas bir şekilde yapılabilmektedir. Polymex poliüretan sistemler neme karşı duyarlı oldukları için kapalı kaplarda muhafaza edilmelidir.


Solunduğunda ve deri ile temas ettiğinde alerjik etki yapabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar