14 Haziran 2017 Çarşamba

Asaş alüminyum profil katalog

Asaş alüminyum profil katalog

Asaş Profil kataloglarını PDF formatın da inceleyip indirebilirsiniz. Eyüp GÜNGÖR tarafından kurulan GÜNGÖR HIRDAVAT, alüminyum ve pvc aksesuarı, makineleri ve el aletleri ile sektöre giren ÇUHADAROĞLU METAL. Asaş Tesisleri, Adapazarı Akyazı İlçesi Küçücek Beldesi’nde 500. ACCotta Sistem Katalogu v1. OPOfis Bolme Sistem Katalogu v2.


SH1Giyotin Sistem Katologu v1. SSKAYA Panjur Sistem Katologu v1. WGKis Bahcesi Sistem Katologu v1. Aluminance LSS32Plus S32. Daha fazla bilgi almak içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Site Haritası Anasayfa Kurumsal Faaliyet Alanlarımız Ürünler Bilgi Toplumu Hizmetleri. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. Türkiye geneline sunmaktayız. Katalogları inceleyip bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Asaş alüminyum profil katalog

G(C60) serisi profil kataloğu hazır. Naturalbond standart olarak et kalınlığı 0. Ayrıca değişik uygulama alanları, kullanım yeri farklılığına ve farklı taleplere göre toplam mm yerine mm ile mm toplam kalınlıklarda da talebe göre üretim yapmaktayız. E Asaş Rescara serisi, giydirme cephe sistemidir. Uygulama Alanları: Gökdelenler, binalar, iş merkezleri, özel konutlar, alış veriş merkezleri vb. Teknik Özellikler: Dikme derinliği min 1mm-maks.


Kayıt derinliği min mm –maks. Bu ürün ve Cam Giydirme Cephe Sistemleri kategorisindeki ilgili tüm ürünler için tıklayın! Sizin için geniş ve modern alanlar yaratır.


Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. Geniş ürün yelpazemizi standart profiller kataloğumuzdan inceleyebilirsiniz. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Ekstrüzyon alüminyum profil fabrikası olarak alüminyum profil sektörünü branşlara ayırmıştır.


Gold cam balkon Asaş ürünlerine olan inancı ile uygulayıcı firma olarak emin adımlarla ilerlemektedir. Bir problemden ötürü mesajınız iletilemedi. MESAN METAL ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET A. Silikon Mastik Yıllık Tecrübe. Senedir kalite ve güveni ayağınıza getiriyoruz. Hizmette kalite ve hız ile güvenilir tecrübe.


Gerçekleştirdiğimiz uygulamalar. Ekonomik fiyatlarımız ve deneyimli kadromuzla hizmetinizdeyiz. Listeme Ekle Kategoriler: Asaş Rescara Sistemler, Kapı ve Pencere Sistemleri.


Gaziemir Asaş Cam Balkon Fiyatları. Sararmazlık garantili şeffaf silikon conta ile ferah ve net görüş imkanı sağlar. Yapı korkuluk ve küpeşte, katlanir cam sistemleri, kış bahçesi, kepenk sistemleri kapı ve pencere sistemleri üretmektedir.


ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER REFERANSLAR HABERLER İLETİŞİM. Ahşap desen kaplama işlemi transfer kâğıdı ile. ASAŞ KOMPOZİT FİYAT LİSTESİ. Alüminyum Profil Kataloğu. Bu Kataloğu Sitenize Ekleyin: Link: Bu kodu kopyalayıp sitenize koyun: Kod: Bu sayfayı bir arkadaşına gönder.


Asaş alüminyum bayileri hakkında Gold Cam Balkon tarafından yazılan gönderiler. Güven içinde kullanabileceğiniz sürgülü sistemler, Asaş eşikli sürme ve Asaş eşiksiz sürme sistemleri olarak ikiye ayrılır. Sürgülü kanatlar birbirine alüminyum kenet profili ile bağlanır. Sürme, Çerçeve ve Kulp Profilleri Ürünler. Sehpa Profilleri Ürünler.


Muhtelif Mobilya Profilleri Ürünler. Firmamız her türlü elektrostatik alünimyun demir profil boyama işleriniz için en iyi çözümleri geliştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar