23 Haziran 2017 Cuma

Vasistas pencere sistemleri

Gündelik havalandırma kolaylaştı. Reynaers pencere ve kapı sistemleri hemen hemen her ihtiyaca uygun çok çeşitli açılım olanakları sunar. Bu, maksimum kullanım kolaylığı sağlar. Ters vasistas pencere : pencere kanadı dışarı açılabilir. Açılan kanat açılmayı sınırlayıcı bir elemanla sabitlenmelidir.


Yan tarafında bulanan makasların müsaade ettiği kadar açılırlar. Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A. Yerine ve isteğe bağlı olarak kollu (ispanyoletli), çarpma, ters vasistas veya yüksek vasistas uygulamaları ve çeşitleri vardır. PVC pencere ve kapı sistemleri için tasarlanmış en uygun sistemleridir. Normal tek açılım ve kanadın üst tarafından havalandırma. Bursa İnegöl showroomumuzda Ahşap desenli kayın, kızılçam.


PVC doğrama (çerçeve) çeşitleri ve sistemleri. Pencere kanadını vasistas makası tutmaktadır. Klasik PVC sistem (tek açılım sistem) 2. Genellikle vasistas pencere sistemlerinde kullanılan bir kilittir. Siz de pencerenizi korkmadan hayata açın.


Kullanımı emniyet amaçlı değildir. Yüksek ısı yalıtımı sağlar. Rüzgara karşı dayanıklıdır. Bu şekilde kanat derecelik bir açı ile öne gelerek havalandırma pozisyonunu alır.


Giyotin pencerelerde camın dıştan temizlenmesi bazı durumlarda sorun olabilmektedir. Dolayısıyla pencerenizi vasistas konuma getirerek çok rahat bir. PVC kapı ve sistemleri için tasarlanmış olan en uygun açılım sistemleri olmasının yanı sıra normal tek açılım gibi açılmakla kalmadan bazı çeşitlerinde kanadın üst kısmından havalandırma pozisyonuna da geçilebilir.


Sonara Çelik Menteşe - Çelik gövdesi ve plastik burcu ile geliştirilmiş tasarımı sayesinde uzun yıllar sorunsuz çalışma. Menemen showroomumuzda Ahşap desenli kayın, kızılçam. Firmamız İLKPEN OTOMASYON PVC İŞLEME SAN. Schüco, yüksek kaliteli alüminyum, PVC-u pencere , kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. Schüco ürünleri dünya çapında milyonlarca kez kullanılmaktadır ve tasarım, konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından en yüksek talepleri karşılar.


TRY teklifi ile ÖZGÖÇMENLER DIŞ TİCARET LTD. Sabit bir pencereye veya çift kanatlı bir pencerenin ilk açılan kanadına kombine edilebileceği gibi başka pencere sistemleri ile de kombine edilerek kullanılabilmektedir. Bilindik vasistas pencere sistemlerinin açılma yönünün tersi olarak işleyen sistemidir.


Vasistas pencere sistemleri

Vasistaslı örneklerimizin arasında banyo tuvalet gibi bazı odalar icin kullanılan tek kanatlı pencereler bulunduğu gibi içinde vasistaslı kanat barındıran grup pencereler. Vasistas kanadın üstten açılmasını sağlayan mekanizmadır. Bu vasistas açma mekanizması, dikey olarak yerleştirilmiş, katlanır, döndürülebilir dikdörtgen pencerelerde, içe doğru veya dışa doğru açılır katlanır pencerelerde kullanılır.


Cam Takozları - Bilici Plastik Yapı Malzemeleri AŞ ANKARA ispanyolet makas çift açılım çift açılım sistemleri tek açılım vasıstas açılım vasistas açılım hareketli sistemler pencere ve kapı pencere sistemleri kapı sistemleri pencere aksesuarları kapı aksesuarları aksesuar dikey devirmeli yatay devirmeli çift kanat. Daha çok banyo ve tuvalet pencerelerinde kullanılır. Yanlarından bağlı makasların. PVC ve Ahşap (Kapı) Alüminyum (Kapı) Sürme Sistemleri. LERİ PENCERE KAPI SİSTEMLERİ AŞ.


Vasistas pencere sistemleri

PVC kapı ve pencere sistemleri yaşam konforunuz, tasarruf ve verimli kullanımı düşünülerek tasarlanmıştır. PVC, pencere ve kapılar için kullanılabilecek. Sineklik Sistemleri ve Aksesuarları.


Avrupa standartlarında olması gereken pencere ve kapı ölçüleri kendi ülkemizde standart ölçülere uyulmayarak yapılmaktadır. Ulaşılabilir cam yüzeyler ve rüzgar yüklerine dayanımı test edilen profillerle üst katlarda kullanıma uygun. Anahtar ile kilitlenebilen vasistas sistemleriyle güvenlik önlemleri.


Sizlere en iyi kullanımı sağlamak ve tanıtım çalışmalarında kullanmak amacıyla Ege Profil A. Normal, çift eksen, vasistas , sürme- vasistas , dışa açılım, katlanır veya çarpma açılım seçenekleri hem yüz tasarımı öne çıkan özellikleridir İç ve dış cepheden cam montajı yapılabildiğinden ileride kırılabilecek bir camın değişmesi, tek. Bu sistemlerde hareketli kanatlara vasistas sistemi eklenerek. Tek açılımın yatay çalışan şeklidir. AA0KİLİTSİZ PENCERE KOLU DAR.


AA0KİLİTLİ PENCERE KOLU DAR. SM0ALUMİNYUM SPEEDY (HIZLI) MENTEŞE MM. Devamını okumak ve diğer Pimapen pencere kullanımı ile ilgili soruların cevaplarını öğrenmek için tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar