16 Haziran 2017 Cuma

Dilatasyon çıtası

Bu tür dilatasyonların farklı sebepleri olabilir. Farklı yükseklikteki binalarda ağırlık ve zemin etüdü farkından dolayı oturmalar farklı olacağından dilatasyon derzi bırakılır. Bırakılan dilatasyon boşluğu yerine dilatasyon profilleri kullanılır. Firmamız dilatasyon profilleri ve dekorasyon profilleri dalında uzmanlaşmış, yılların biriktirdiği tecrübeyi sizinle paylaşmaktadır. Bilgi, deneyim, kalite ve mükemmeliyeti birleştiren ekta yapı sektör de öncü bir firma olma yolunda ilerlemektedir.


Genleşme Derz Profilleri. Merdiven Burun Profilleri. Bize soru sorabilirsiniz! Dilatasyon derzleri, binanın temelinden çatıya kadar uzanır.


Aynı tip dedik, örneğin beton dökümlerinde belirli aralıklarla dilatasyon bırakılabilir. Temelde, döşemede, blok blok dökülen istinat duvarlarında vb. Farklı tip yapılar dedik, örneğin seramikten alçıpana gibi farklı malzeme geçişlerinde, dilatasyon derzi bırakılabilir.


Bu nedenle doğru profil seçiminde yeterli dikkat gösterilmelidir. Yanlış seçim yüzey kaplamasında çatlaklara,kenarlarda kırılmalara neden olur. Baskı Çıtaları ve Askı Pimleri. DİLATASYON PROFİLİ, DİLATASYON DERZİ FİRMALARI Firma Ekle.


Renkler: 01- Beyaz 02- Pembe 03- Mavi 04- Bej 05-. Hem yaya trafiğine hem güneşin yıpratma etkilerine dayanmak zorundadırlar. Duvar ve Köşe Koruma Sistemleri. Binaların derz ve dilatosyanlarında, ayrıca kapı ve pencerelerin duvar birleşimlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılır. Alüminyum Paspas Sistemleri.


PVC Kulaklı ve Kulaksız Pah Çıtaları. Ağır trafiğin olduğu bir zemine dilatasyon çıtası koyulacaksa sağlam bir ürün tercih edilmelidir. Paslanmaz Köşe Koruma Profili.


Membran uygulamalarında membran başlangıç ve bitişlerinin vida ile duvara sabitlenmesinde kullanılan alüminyum profildir. Sabitlendikten sonra duvarla birleşim yüzeyine PU Mastik uygulanarak su sızdırmazlığı sağlanır. Bu işlemlerin tamamlanmasından sonra dilatasyon çıtası kullanılmalıdır. Semine uygulanacak işlemde ise ağır trafik olacaksa sağlam bir dilatasyon çıtası konulmalıdır.


Dilatasyon çıtası

Isı yalıtımında kullanılan EPS ürünler, polistren taneciklerinin şişirilip, buharla kaynaşmasıyla üretilir. Bu malzemenin çok yaygın olarak kullanılmasının sebebi düşük maliyetine karşılık sahip olduğu teknik özellikleridir. Aralarında dilatasyonlar bulunan bloklar aynı sistemde yapılabilecekleri gibi farklı sistemlerde de olabilirler.


Yanyana yapılan ve birbirinden bağımsız olan yapıların arasında oluşturulan boşluğa dilatasyon derzi denir. Yapılardaki hareketlilik sonucu uzun yapıların. Montaj işlemi bittikten sonra perde ile yalıtım baskı. Her çeşit yüzey kaplama çeşitleri Dogaltaş parke, laminat, epoksi vb.


Dilatasyon çıtası

Yerden gelecek olan ayak, eşya ya da diğer darbelerin duvara zarar vermesini. Yapıların dilatasyonlannda ve hareketli bölgelerinde uygulanır. YASAL UYARI: ESCO TEKNİK Şirketi web sitesine hoş geldiniz. Bu web sitesine girmeniz veya bu web sitesindeki herhangi bir bilgiyi.


Banyo küvet çıtası , küvet kenarının güzel, temiz ve sıhhi olmasını sağlar. UV ye dayanımlı, 3den fazla esneyebilen, uzun ömürlü bir malzemedir. EPDM membran dan üretilmiştir. Her iki tarafı 3cm şeritli delikle işlenmiştir. Seramik İç Köşe Profili Pvc.


Dilatasyon çıtası

Geniş Kenar Bitim Profili. Uygulama yapılırken membranın bitiş ucu bu baskı çıtaları ile sabitlenip mastik ile sızdırmazlık yapılır. Derz ve dilatasyonların izolasyonunda kullanılan dolgu kimyasallarının desteklenmesinde, - Yapıda kapı ve pencerelerin duvarla birleşme yerlerinde dolgu malzemesi olarak, - Turizm ve oyuncak sektöründe havuz makarnası olarak kullanılır. Cam Sıkıştırma Fitilleri.


TanıtıFayansların iç ve dış köşelerinde kullan. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır. Bitişik ve birbirinden bağımsız olarak inşa edilen yapıların arasında bırakılan boşluğa dilatasyon derzi denir. Yapıladaki hareketlilik sonucu geniş oturumlu. Derz, beton döşemelerin sürekliliği içinde planlanarak düzenlenmiş düşey bir aradır.


Bu sitenin tüm hakları saklıdır. Site içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka sitelere, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar