11 Eylül 2017 Pazartesi

Çatı kaplama tahtası

NOT : Bu fiyat, mevcut mertekler üzerine yalnız tahta kaplama , yapıldığı takdirde uygulanır. LÇÜ : Sökülen kaplama tahtasının yatay alanı hesaplanır. Kaplama Altı Tahtası : Eğimli çatılarda, çatı kaplamasının altında yer alan ve kaplamanın oturtulduğu tahtadır. Alın tahtası , binaların dış cephelerinde, kamelya ve verandalarda, saçak altlarında, çardak çevrelerini kapatmak için kullanılan bir üründür.


Sarı çamdan imal edilen ürün, dekoratif dizaynı sayesinde. OSB levha çeşitleri, fiyatları, stokdan hemen teslim ! Yılların birikimi tecrübe var. Alanında en iyi dedirten referansları var. Dahası kaliteli ürün ve müşteriye hizmet var. Bir çatı altında bu kadar çok şey toplayan bir kuruluş var mı demeyin.


Kiremit çatı kaplama uygulaması yapılabilmesi için çatıda merteklerin üzerine kiremit altı tahtası çakılır ve tahta kaplamanın üzerine membran su geçirmez örtü uygulanır. Bitümlü Çatı Kaplamaları. Su yalıtım örtülerinin çatı betonu, kaplama tahtası veya ısı yalıtım katmanları üzerinde, çift lata (dikey ve yatay) sistemi ile uygulanması en doğru uygulama şeklidir. Kaplama tahtası veya beton çatı yüzeyine uygun özellikte bir su yalıtım örtüsü serilir.


Çatı kaplama tahtası

Bu uygulama yapılırken çatı yüzeyinin düzgün olmasına dikkat edilmelidir. Bu nedenle alt yapı maliyetinde, OSB, kontraplak veya sürekli tahta kaplama gerektiren şingıl tipi malzemelere göre 50’ye varan tasarruflar sağlamak mümkündür. Onduvilla aralıklı döşenmiş kaplama tahtası üzerine uygulanabilir.


OSB gibi özellikli ahşap plakalar her durumda kullanılmayabilir. Bursa Lambiri tahta modelleri ise özellikle de son dönemlerde birbirinden farklı uygulama alanları ile kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Bursa Lambiri, başta çatı olmak üzere duvar ve bu tarz alanların kaplanmasını sağlamakta olan çeşitli şekillerde yan yana getirilerek oluşturulan kaplama malzemesidir. Demir kargas, osb montaj, çatı alın tahtası , çatı oluk ve membran döşeme işimizin sonrasında şingıl. OSB- yine çatı kaplama tahtası olarak kullanılabileceği gibi ilaveten dış cephelerde ve beton kalıp malzemesi olarak kullanılabilir.


Günümüzde bitüm esaslı veya bitüm içermeyen kiremit altı su yalıtım örtüleri veya kiremit altı oluklu su yalıtım levhaları kullanılmaktadır. Arası Kullanılan Kırma Çatılarda – Çatı Arası Oda Mantolama. Isı yalıtımı mertek arasında dır.


Genel olarak, OSB çatı kaplama ahşabıdır, ayrıca OSB cephe kaplaması altında ya da OSB‘yi dekoratif taban ve tavan kaplaması olarak kullanılabilir. Diğer Çatı Uygulama Çeşitleri Bünyemizde Mevcuttur. Genelde kiremitlerin döşenebilmesi için çatıda merteklerin üzerine kiremit altı tahtası çakılması ve bu tahta kaplamanın üzerine de nitelikli bir bitümlü membran su geçirmez örtü serilmesi gerekir. Kaplama Fiyatları, Çatı Fiyatları,Az eğimli ve daha fazla eğimli olan soğuk çatılarda kaplama esaslı örtü çatı kaplama malzemeleri kullanılmaktadır. Okul, hastane, villa ve diğer ahşap çatı konstrüksiyonlu yapılarda rahatlıkla kullanılır.


Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda,. Sihirli Yazı tahtası - adet Silgili kalem Hediyeli. Penguen Ahşap Ayaklı Çatı Tipi Çift Yüzlü Menü Tahtası - Kara Tahta - Yazı Tahtası. Isıtılan çatılarda ahşap çatı kaplaması (OSB, kaplama tahtası vb.) altında çok sık bir şekilde uygulanan Spreyman sprey poliüretan köpük uygulaması çatı , konstrüksiyon boşluklarının arasını ve çatı köşe noktalarındaki hava boşluklarını doldurarak yine ek yerinin olmaması özelliği ile mükemmel bir yalıtım.


Her türlü ahşap çatı sökülmesi. Standart eğimli çatılarda çatı kaplama tahtası üzerine, ölçüleri sistem için özel dizayn edilmiş özel çatı sistemleri çıtaları ile çatı ustası esaslarına uygun olacak. Kocaeli alın tahtası saç kaplama. Baskı çıtalarına dik yönde kiremit tespit çıtaları, baskı çıtaları üzerine.


Tipi Yazı Tahtası yandan üçgen olarak gözüken, çift tarafıda yazı tahtası olan bir modeldir. Giyotin Yazı Tahtası yukarı aşağı ters yönlü hareket edebilen iki yazı tahtasıdan oluşan yazı tahtası modelidir. Bu sayede toplam kaplama tahtasından tasarruf sağlanır. ISOLINE ile Çatı Akmalarına Son!


Bu detayda havalandırma hayati öneme sahiptir. Döşeme Tahtası ( Ahşap Parke ). Yalıtım malzemesinden geçen su. Destek mutlaka havalandırmalı çam tahtası ile sağlanmalıdır, havalandırma olmaz.


Ahşap çatı yapımı bu şekilde yapılmaktadır. Eteğin, kaplama tahtası üzerine oturan diğer kenarı ise, kenetli birleştirme. Hafiflik, alt yapı ve taşıma maliyetlerinden tasarruf sağladığı gibi, kolay ve az işçilikle uygulamaya da imkan verir. Ahşap kaplama insanlığın her döneminde mekânları süslemiş ve zenginleştirmiştir.


Ahşap tavan desen çeşitleri ve fiyatları. Asma Tavan Izgaraları : Betonarme döşemeye, mevcut ahşap iskelet yapıya veya çatı elemanlarına askı elemanları ile (ahşap veya çelik) bağlantılı yapılan ızgaralardır. Genellikle küçük boyutlu çatı kaplama malzemeleri ile (kiremit vb.) metal çatı kaplamalarının altına, kullanılacak kaplama malzemesinin tüm yüzeye oturması ve düzgün bir yüzey elde etmek amacıyla kullanılır.


Kaplama altı tahtası : Eğimli çatılarda, çatı kaplamasının altında yer alan ve kaplamanın oturtulduğu tahtadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar