22 Eylül 2017 Cuma

Poliüretan beton

Mekanik, kimyasal ve yüksek ısı dayanımına ihtiyaç olan alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, kaymaz mat yüzey bitişli zemin kaplama sistemleridir. Kimyasal açıdan en agresif ortamlardaki tüm şartları karşılayan ve yanlızca uzman uygulama ekipleri tarafından yapılabilen özel bir kaplama sistemidir. POLİÜRETAN BETON UYGULAMASI. Küçük Bakkalköy Mahallesi, Kayışdağı Yolu Caddesi, Irmak Sokak, Güney İş Merkezi No:KAt:Ataşehir İstanbul Ay Yalıtım İzolasyon İnşaat San. HF Quartz Kuvars Esaslı Zemin Sertleştirici.


Tüm poliüretan esaslı zemin kaplama ve su izolasyonlarında astar kaplama olarak, lateks, poliüretan ve kauçuk tabanlı halıların, kauçuk yer kaplamalarının iç ve dış mekanlarda beton , metal ve asfalta yapıştırılmasında kullanılır. Beton Santralleri Ekipmanları. Termal genleşme katsayısı betona yakın olduğundan genleşme ve büzülmelerde çatlama ve ayrılma gibi sorunlar yaşanmaz. Projelerinizde bu-lunan tüm özel alanlar için Parex olarak ürün ve sistem çözümleri sunabiliriz. Hafifliği ve kolay uygulanabilir ergonomik yapısı ile tasarım harikası alanlara kavuşacaksınız… Günümüz modern mimari yapılarının vazgeçilmez unsurlarından biri olan brüt beton görünümlü poliüretan esaslı modelimiz “Hormigon”.


Minerva PU alifatik poliüretan kaplama her türlü beton ve çelik yüzeylerde uygulanan, kolay temizlenebilen, sararmaz, aşınma direnci yüksek, etkili ve koruyucu bir kaplamadır. Zemin iyileştirme ve güçlendirmede özel izolasyon uygulama işlemi olan poliüretan enjeksiyon sistemleri, beton ve duvar çatlaklarına ve kılcal alanlara uygulanarak su sızıntılarını engelleyen bir uygulamadır. Delta Yapı” Marmaray, Kismak, Hasdal, Dolmabahçe Bomanti, Melen ve Taisei gibi büyük yeraltı projelerini başarı ile tamamlamıştır. Termal şokların, solventler ve korozyona sebep olacak kimyasalların bulunduğu ortamlar ile forklift, transpalet ve araç trafiğinin söz konusu olduğu. TemelPerde betonu uygulamalarında ise yine su yalıtımı üzerine Spreyman sprey poliüretan köpük ısı yalıtım uygulaması yapılır ve perdede toprak dolgu veya zeminde temel betonu öncesi drenflex levhalar serilerek koruma altına alınır.


Poliüretan beton

Suyun geldiği noktalardan enjekte edilmek suretiyle betonun içersine ve arkasına nüfuz etmesi sağlanır. Doğrudan betona veya zemine enjekte edilerek su sızıntıları tamamen kesilir. Paslanmaz, gevşemez, genleşmez, çözülmez.


Sıfır vibrasyonla, zedelemeden, istenen şekil ve çapta, sessiz karot delme teknolojisi. Yapıştırma astarları, üst kaplamadan önce betona uygulandığında iki amaca hizmet ediyor. Uygulama genellikle beton arma yapılardaki inşaat esnasında veya tamamlandıktan sonra yapının hareket etmesi, yada temel izolasyonunun zarar görmesinden dolayı toprak altında kalan kısımda yapı içerisine su sızıntısı alması ile sonuçlanır.


Poliüretan beton

Su ile temas etmesi halinde ise hacimsel olarak kat civarında genleşen bu ürün, betonun içinde yalıtım oluşturmakta, böylece suyun betonun diğer tarafına geçmesini önleyen köpük meydana getirmektedir. Kimyasal ve mekanik dayanımın kritik olmadığı alanlarda ekonomik çözüm sağlar. PUR ENJEKSİYON teknolojisi sayesinde çökmüş olan betonlar , boşluklar ve beton güçlendirmeleri yapmaktayız. Yüksek dansite poliüretan tonlarca yükü kaldırır v. Briket, tuğla, beton , taş, sac, ahşap her türlü yüzeylere yapışabilmektedir. Firmamızın beton yüzey sertleştiricileri mutlaka kullanım yeri ve kullanım amaçlarına göre seçilerek uygulanmalarını gerektirir.


Yoğun olan poliüretan enjeksiyonlar ise dilatasyon ve benzeri boşlukların doldurulması amacıyla kullanılmaktadır. Polisport TURKCRETE 30 üç bileşenli, su dispersiyonlu, ağır trafiklere dayanıklı, renkli, poliüretan modifiye, çimento ve agrega içeren, kendiliğinden yayılabilen poliüretan beton kaplamadır. Bir beton çatlağı ya da başarısız bir yapı derzinin sızdırmazlığının sağlanması gerektiği zaman seçim kesinlikle poliüretan enjeksiyon reçinesidir. Epoksi bazlı ve poliüretanlar (PU) bazlı çok çeşitli çatlak enjeksiyon reçineleri vardır. Gıda paketleme alanları gibi kuru çalışma bölgeleri için idealdir.


Poliüretan Enjeksiyon Uygulaması. Tek başına veya iki bileşenli poliüretan malzemelerin üzerine koruyucu olarak sürülür. Daimi elastik olduğundan, uygulanan yüzeylerde daha sonra çatlama görülmez.


PUR IN 2 poliüretan esaslı, iki bileşenli, su ile reaksiyona girerek şişen ve hacmini - kat arttıran enjeksiyon sistemidir. Yüzey sertleştirici (kuvars korund silisyum karbur agregalı),dekoratif baskı beton ve kür cila ürünlerini , epoksi poliüretan zemin kaplamalarını buradan inceleyebilirsiniz. Endüstriyel Zemin Ürünleri.


Poliüretan beton

Bunların yaklaşık kadarı kalıplar, silikon kauçuk. Epoksi zemin kaplama, poliüretan zemin kaplama, beton parlatma, poliüretan enjeksiyon, poliüretan su yalıtımı, polyurea su yalıtımı, poliürea, poliürea su yalıtımı, polyurea, su yalıtımı, epoksi enjeksiyon ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız. Gida, ilaç ve üretim endüstrisi içerisinde bulunan temiz oda, laboratuvar, paketleme alanları ve depolama alanları da dahil olmak üzere gereksinim duyulan uzun ömürlü ve dirençli ideal bitiş yüzeyini saplamaktadır. PU alifatik poliüretan kaplama her türlü beton ve çelik yüzeylerde uygulanan, kolay temizlenebilen, sararmaz, aşınma direnci yüksek, etkili ve koruyucu bir kaplamadır. Parlak beton zemin, parlak ve aynamsı bir yüzeye sahiptir.


Tasarım ve dizayn seçenekleri sınırsızdır. Herhangi bir renk, herhangi bir desen, herhangi bir karışım içinden seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda zeminin parlaklık seviyesini çeşitli uygulama aşamaları. Kısa sürede kürlenir ve toksik madde içermez.


Nemli, rutubetli beton , iyi havalandırması olmayan ortamlar, asfalt ve asfalt membranlar, beton , çelik veya diğer malzemelerden yapılmış su depoları. Tüm beton zeminlerde genleşme, çekme ve ano derzlerinde kullanılan poliüretan esaslı, elastomerik derz dolgu mastiği Kullanım Tüm iç ve dış mekanlarda, beton sertifikalarında düşeyde ve yatayda genleşme derzleri ile kesilerek oluşturulan çekme ve ano derzlerinin etkili bir şekilde doldurulmasında kullanılır. Tek komponentli bir üründür.


Prefabrik ve çatı detaylarının çözümünde güvenle kullanılır. Sprey poliüretan köpükle, bu mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar