12 Eylül 2017 Salı

Teleskopik kayar kapı

Teleskopik kayar kapı

Hizmetlerini Eskişehir ve Çevre İllerde Sunmaktayız. Tek veya çift yöne, duvar veya kendi sabiti üzerine kayarak açılması mümkündür. Tele­s­kopik kayar kapı kullanarak yeterli alan olmasa bile geniş bir geçiş mesa­fesi elde edersiniz, bu sayede giriş bölges­inden çok fazla sayıda insan geçebilir. Bina dış ve iç girişlerini en geniş açıklıkta kullanabilmek için teleskopik kayar kapı üniteleri geliştirilmiştir. Zeminde ray üzerinde otomatik hareket eden kapı , fotoselli sistemlerle hazırlanabilmektedir.


Teleskopik kayar kapı

Eryapı Metal, otomatik kapı sistemleri, fotoseili kapı , hermetik kapı , pratik otomatik yana kayar kapı imalatında, uluslararası kalite belgelerine sahip, tescilli, deneyimli firmadır. Ortamıların iç ve dış girişlerinde en geniş açıklık için kullanılan modellerdir. Otomatik Kayar Bahçe Kapıları. Düz kayar kapı sistemlerinin gerekli geçiş boşluğunu veremedi noktalarda teleskopik kapılar birbiri üzerine açılan kanatları ile max. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler sunmaktadır.


Bunlar planlamada geniş tasarım özgürlüğü ve esneklik sağlamaktadırlar. Sürgülü kayar sistemleri. OTOMATİK YANA KAYAR KAPI. EKS otomatik akıllı kapılar , dizaynı, yüksek teknolojisi ve montaj kolaylıklarıyla mevcutlardan farklı ve yeni bir çözümdür.


Fotoselli Kapı Sistemleri. Diğer yana kayar fotoselli kapıların aksine kanatları üst üste binerek açılır. Girişlerde teleskopik kayar kapılar birbirleri üzerine açılan kayar kanatları sayesinde geçiş problemini ortadan kaldırdıklarını sizde gözlerinizle göreceksiniz. Düşük kanat genişliği sayesinde TST sistemi bolca ışık nüfuzuna olanak tanıyor.


Emniyet fotoseli ile kapı arasına sıkışmayı engelleme Darbe emniyetli lamine güvenlik camı Voltaj değişimi koruma sistemli, D. Bunlar içinde en dikkat çeken ürünlerden biri teleskopik kapı sistemleri olarak sayılabilmektedir. Kapının çalışma sistemi oldukça kolaydır. Bu kapılar bir veya iki kapıdan oluşmaktadır. TST teleskopik kayar kapının işletim prensibi toplam genişliği az olan yerlerde büyük geçiş genişliği sağlamak üzerinedir.


Patlamaya yangına dumana ısıya dayanıklı kapılar imalat satış montajı. Ex-proof kapı sistemleri , ex-proof otomatik kapı , patlamaya karşı dayanıklı kapılar , ex-proof kapı fiyat , Madoors sistem ex-proof exproof otomatik kapı sistemleri Kapan bariyer tek yön çift yön otomatik kapan manuel kapan tuzak kurt kapanı şiş bariyer serpme kapan taşınabilir kapan seyyar. Yaya trafiğinin kontrolü, güvenliği, hava akış kontrolü, konfor ve kolaylıklar sağlar.


Motorlu teleskopik yana kayan kapılar 1yerli firmamız imalatıdır. Uygun ve ucuz fiyatlar için bizim ile lütfen irtibata geçiniz. Modüler yapıya sahipve kolay uygulanabilir -değiştirilebilir özellikte olmalıdır.


Panel dolgu maddeleri Ekolojik. Galvanizli Sac Kepenkler. TELESKOPİK KAPILAR, mekanın normal kayar kapıya müsait olmadığı yerlerde, çalışma şekli ile muhteşem bir çözümdür. Teleskopik yana kayar motorlu kapılarımız yıl garantilidir.


Mikroişlemci kontrollü ve güçlü motor sürücü sistemi ile donatılmış, EDM Serisi çeşitli kapı genişliklerine ve kilo kapasitelerine kolayca uyar. Fabrika bina Endüstriyel Kapı uygulaması için firmamızı tercih ettiler. Adet Hızlı PVC Kapı Montajı yapılmıştır. Bu Şiştemler kayar kanatlar birbirleri üzerine göreceli hizlarla açilirlar.


Diger Kayar Kapı sistemlerinin gerekli geçiş boşluğunu veremediği girişlerde teleskopik Kayar Kapılar birbirleri üzerine açılan kayar kanatları sayesinde geçis problemini ortadan kaldırırlar. Bu özellik bu sistemlere estetik görünümünün yanında ek performans ve fonksiyonellik kazandırır. Birinci kanat, ikinci kanadın iki katı bir hızla hareket eder ve ikisi eş zamanlı olarak kayma alanının sonuna ulaşır.


Toplam genişliği az olan yerlerde büyük geçiş genişliği sağlar. Her türlü dekorasyona uygun olarak tasarımı yapılan otomatik fotoselli kapılar tek veya çift kanatlı kayar kapılar halk arasında radarlı, otomatik fotoselli kapılar olarak bilinir. Eskişehir Teleskobik Kapı sistemi dar girişleri için ideal sistemlerdir. Bu sistemler kayar kanatlar birbirleri üzerine göreceli hızlarla açılırlar.


Radyasyon Korumalı Kapılar. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorlar. Kayar kapı otomatik manuel demir kapı ferforje çelik demir otomatik kayar kapılar uzaktan kumandalı yana kayar kapı motoru bft nice dairesel akordiyon teleskobik kapı sistemleri madoors uzaktan kumandalı demir bahçe garaj kayar akpı sistemleri Bariyer sistemleri mantar kollu zincir bariyer kapan tuzak kurt kapanı serpme seyyar kapan.


UHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A. Yükseliş Yapı Aksesuarları. Günümüzde, fotoselli kapılar her bina çeşidi için artık normal özelliklerden biri haline gelmiştir. Süpermarketlerden havalimanlarına, otellerden hastanelere kadar yaygınca kullanılmaktadır. ASSA ABLOY SL5kayar kapı modüler birleşimi, her açıdan esnekliği kolaylaştırarak, güvenlik, emniyet ve sürdürülebilirlikten taviz vermeden, girişlerinizi benzersiz bir şekilde tasarlayabilmenizi sağlar.


Teleskopik kayar kapı

Maksimum açıklık alanı için teleskopik otomatik kayar kapı operatörü. Dört kanat her iki tarafa da açılır. EP1ANTİPANİK KAYAR KAPI.


Bu sistem sayesinde, sürgülü kanatları bağıl hızlarda ile birbirlerine açılmaktadır. Diğer kayar kapı sistemleri girişlerde yeterince boş alan sağlayamaz , teleskopik kayar kapılar birbirine açılan sürgülü kanatlar yardımıyla giriş sorunları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar