16 Kasım 2017 Perşembe

Elektrikli kilit sistemleri

RFID ŞİFRELİ KAPI KİLİDİ SİSTEMİ KARTLI GÖSTERGEÇ SİSTEMİ ŞİFRE - MANYETİK ELEKTRİKLİ KİLİT SETİ. Aparatların yardımı ile kilit montajı istenilen şekilde yapılabilmektedir. Bu kategoride, manyetik kilitleri, elektrikli kilit karşılıkları, elektromekanik kilitleri, elektrikli kapı sürgülerini ve aksesuarlarını bulabilirsiniz. Parmak izli kilit sistemleri , kartlı kilit sistemleri , şifreli kilit sistemleri ve uzaktan kumandalı kilit sistemleri günlük hayatta kullandığımız kilit çeşitleri halini almıştır.


Elektrikli kilit sistemleri

Anahtarın kullanılmasını azaltan bu tür gelişmelerle evimiz. Bu sistemler hem manuel olarak, hem de otomatik olarak çalışabiliyor. Bu nedenle anahtar kullanımı da kale elektrikli kapı kilit karşılığı olan sistemlerde kullanmak mümkündür.


Cam, aluminyum, ahşap, metal ve demir elektronik kapı kilitler. GEM Gianni GK 5Euro Tip standart elektrikli kilit karşılığı, pazarda en fazla talep gören ürün grupları arasında yer almaktadır. Simetrik gövde yapılıdır. Apartmanlar için ultra sessiz kilitten, motorlu kilitlere kadar çözümümüz bulunmaktadır.


Elektrikli kilit sistemleri

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeden bu websitesini kullanmaya devam ederek çerezler kullanmamızı kabul etmiş olursunuz. Kale Kilit , yıllık tecrübesiyle kilit sektörünün öncüsü olmuştur. Uzaktan kumanda, kart okuyucu veya şifreli geçiş kontrol sistemleri , otomat düğmesi vb. Güvenlik ve kontrol sağlanılması istenen alanlarda kullanılır.


Bir manyetik kart okuyucu, parmak izi okuyucu veya uzaktan kumanda sistemi ile entegre çalışabilirler. Kale elektronik kilitler en uygun fiyatlarla sitemizde. Elektrikli kilitler son derece sağlam ve güvenilir mekanizmalardır. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak. Ekonomik olması nedeniyle yüksek güvenlik gerektirmeyen kapılarda tercih edilir.


Elektrikli kilit sistemleri

Ahşap ve alüminyum kapılar, Tüm kartlı geçiş sistemleri ile uyumludur. Adams rite elektrikli kilit sistemleri. ELEKTRİKLİ KİLİT , ELEKTRİKLİ KİLİT KARŞILIĞI , BASAÇ KİLİT , KALE KİLİT , KARTLI GEÇİŞ KİLİTLERİ, KARTLI KİLİTLER MANYETİK KİLİT , ELEKTROMEKANİK KİLİT , SELONOİD KİLİT , MANYETİK DOLAP KİLİTLERİ, MANYETİK KAPI TUTUCULAR, KABLO GEÇİŞ APARATLARI.


Kamera Sistemleri (CCTV) Yangın Algılama: Seslendirme ve. TL 7TL (6) GÖZDEHIRDAVATSHOP 98. YUMA ELEKTRİKLİ KAPI KARŞILIĞI BAS-AÇ YM-717. Kale Barel Sarı mm Sistem Kilit.


Kapılar için Gömme Kilitler. Teknik Parametreler Ürün Parametreleri Ürün özellikleri. Geniş ürün yelpazesine sahip Yale Kapı Hidrolikleri her çeşit kapı ve geçiş sistemi için ev ve işyerlerinin hizmetindedir. Bu elektronik kapı kilitleri rfid manyetik kart, şifre yada parmakizi ile kontrol edilir.


Kapı kilitleri, elektrikli kilit karşılıkları, selenoid kilitler , elektrikli kilit karşılıkları fiyatı, sekotek kapı kiliti , elektromanyetik kilit. Yale Parmak İzli ve Şifreli Dijital Dıştan Takma Kilit. Blıster Trajlı Daire Kilidi 12cm.


Pencere Kilidi (Kapı Sürgüsü) - Krom. Gömme ve yüzey montajlı modelleri mevcuttur. Kilit karşılıkları fiyatları kilitler , kilit fiyatları kilit fiyatı elektrikli kilitleri en uygun fiyatları ile burada. PDKS Turnike Parmak izi Yüz Okuma ve Kartlı Geçiş Sistemi. Tüm parmak izi okuyucu sistemleri , yüz okuma sistemi , kartlı geçiş sistemleri , turnike geçiş kontrol.


Kapı Kilit Sistemleri ve Aksesuarları. Neflock Ofis Kilit Sistemleri anahtar kullanımınıza son vermek amacıyla tasarlanmıştır sistemlerdir, Çelik yada Ahşap tüm kapılara uyum sağlayabilir. Yakında bulunan otomobil servisine giderek merkezî kilit sistemlerinin nasıl çalıştığını, nasıl sökülüp takıldığını ve ayarlandığını araştırınız. MERKEZÎ ELEKTRİKLİ KİLİT SİSTEMİ 2. Manyetik kilit sistemleri , kapıların sabit olan kısımlarına konulan sistemlerdir. JOYSHARE yarı iletken parmak izi kilidi parmak İzi elektrik sistemi otel akıllı kilit üreticisi pvcu kap.


SİSTEM ODASI RACK KABİN YÖNETİMİ İHTİYAÇ TESPİTİ: Bilgi İşlem Operasyonu olan her büyük kurumda, binaya girişten sistem odasının girişine kadar olan aşamalarda, arasında biyometrik de dahil olmak üzere, pek çok ve çeşitli kimlik ve yetki kontrol (fiziki güvenlik) süreçlerine tabi olunur. RFBİOTEK Kartlı Kilit Sistemleri ve Turnike Kontrol Sistemleri 3Kalite Paslanmaz Çelikten üretilir, Kartlı Geçiş Sistemlerine Mifare teknolojisi, Parmak İzi Sistemlerinde Cam Sensör okuyucular kullanılır. Kale XAkıllı Kilit Sistemi ile silindirli kilit olan tüm kapıların kilidi kumanda yardımıyla, anahtar kullanmadan açılıp, kapanıyor. Yeni nesil Akıllı Anahtar ile eli dolu anahtar arama derdi son buluyor.


Dıştan takma tirajli kilitler konusunda teknik bilgiler, ürün çeşitleri bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar