29 Kasım 2017 Çarşamba

Pencere kepenk

Pencere kepenk

Kepenk sistemlerinde beyaz ve lamine renk alternatifleri uygulanabilir. Mekanın özelliklerine göre, kemerli kepenk sistemleri üretimi de mümkündür. PVC pencere sistemine uyum sağlar ve yıllarca güvenle kullanılabilir. Winsa PVC Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri’de enerji verimliliği konusunda hem ülke ekonomisine katkıda bulunmak hem de sosyal sorumluluk çerçevesinde farkındalık yaratmak. Devamı WİNSA ÜRÜN KATALOĞU Ürün ve referans kataloglarımızı inceleyebilirsiniz.


Panjur sistemleri, farklı tip kutu ölçüsü ile en yüksek açıklıklardan en düşük açıklıklara kadar tüm pencere ve kapı ölçülerine uyumlu olarak tasarlanmıştır. Pimablock Kepenk Sistemi tek kanat, sağa ve sola açılan tipte çift kanat veya katlanarak açılan dört kanat uygulaması, kullanıcılarına avantaj sağlar. Kepenk kanatlarına lamel uygulamasının yanı sıra sisteme özel panel profili de kullanılabilir. Kepenk ve Panjur sistemleri sunduğu kullanım kolaylığı ile konutlarınızda güneş, kar, yağmur, rüzgâr ve hırsız gibi etkenlere karşı güvenlik sağlanırken aynı zamanda havalandırma ve. Masif ahşap olan kepenk kanatları ham olarak bile kullanılabilecek bir işçilik ve kaliteye sahiptir.


Pencere ve kapı dışında, giyinme odası kapıları, radyatör kajı, kapı, paravan, dolap kapağı, partition wall gibi çok çeşitli amaç için de kanatları kullanmak mümkündür. Otomatik kepenk sistemleri kullanımı kolay ve güvenlidir. Teknolojinin insana sunduğu son hizmetlerden biri de, sistemin. Siz winsaya gelin kaliteyi tercih edin taksit taksit ödeyin. Bize düşen ise isteğe göre pencere kanat ve kasası ile kepenk ve panjur kasasını bütünleştirmektir.


Pencere kepenk

REHAU PENCERE , KAPI, PANJUR, KIŞ BAHÇESİ - ENERJİ VERİMLİLİĞİ, TASARIM VE EKONOMİ. Mekanik bağlı olan kepenk , kaynak makinelerine veya otomatik sıvalama makinelerine ihtiyaç duymadan üretilebilir. Dekor folyo, boya ile renklendirme veya alüminyum kapak. Adopen kepenk modeli mm profil genişliğine sahiptir.


Tek kanat, çift kanat ve katlanır kanat uygulama imkanının yanı sıra pencere kasası ve duvara montaj seçenekleri de sunmaktadır. Estetik bir görünüme sahip model ahşap desenli laminasyon uygulama seçeneklerine de sahiptir. Detaylı olarak incelemek için tıklayın. Girişi Üyelik Başvurusu Şifremi Hatırlat Kullanıcı Adı.


ST kalite galvanize çelik ile üretimini yapmaktayız. Pimapen Tamiri Her marka ve model pimapen pencerelerinizin bakımını ve tamiratını yapmaktayız. Tüm projelere uyum sağlayabilen elektrikli panjur, binaların dış yüzeyinde taşmayan panjur kutusuyla ve cephe bütünlüğünü bozmayan tasarımıyla kullanılmaya devam edilmektedir.


PVC ANKARA PVC PVC ANKARA PENCERE KAPI PVC DOĞRAMA CAM BALKON ÇELİKKAPI ISICAM INTERPEN INTERWIN ALINE pencere kapı doğrama ankara pencere pvc doors and windows producer aluminum doors and windows producer turkish steel door producer garage doors producer shutter producer fire resistant door producer pidosan. Kaç adet otomatik kepenk yaptırmak istiyorsun? Kepenk Sisteminin tek kanat, sağa ve sola açılan tipte çift kanat veya katlanarak açılan dört kanat uygulaması, kullanıcılarına avantaj sağlar. Alüminyum, galvanizli, çelik kepenk ürün çeşitliği sayesinde, ihtiyacınızı karşılar. Garaj giriş–çıkışları, dükkan, cafe, bahçe, depo ve fabrikalar otomatik kepenk sistemlerinin kullanım alanlarından yalnızca birkaçıdır.


Değişimi yöneterek müşteri istek ve beklentilerini sürekli karşılamak, yeni çözüm ve hizmetlerle müşterilerimizi geleceğe taşırken kepenk sektöründe güçlenerek hep varolmak amacımızdır. Modern ve geneleksel tasarım için yenilikçi kepenk sistemi. Kepenkler, geniş kullanım olanakları sunar:.


Sistem bütün pencere açıklıkları için uygundur. SOL-Design kepenklerin yüksek kalitesi, denetlenen harici numunelerle IFT Rosenheim tarafından onaylanmıştır. Pencereye adını veren Pimapen pvc kapı pencere ve panjur sistemleri yüksek ısı,ses yalıtımı sağlayan ürünleriyle tüm Türkiye’de bayileri ile hizmet veren ilk pvc markasıdır. Teknofis Mobilya Sanayi ve Ticaret A. Yapıyı güneşten ve ışıktan korur. Pencere ve Kapı üstlerindeki kepenkler önemli işlevleri yerine getiren bir tasarım öğesidir.


Dilediğinizde kayar katlanır kepenk kanatlarını kolayca açarak ışık kontrolü sağlayabilirsiniz. Kepenk Sistemlerine ek olarak Ahşap Güneş Kırıcı tasarımı ve imalatı ile farklı konseptlerde üretim yapmaktayız. Tümü gerçek doğal ahşaptan üretilen kayar katlanır kepenkler son derece gelişmiş mekanizmalara sahiptir. Kullandığımız mekanizmalar sizlere uzun yıllar boyu sorunsuz bir şekilde hizmet edecektir. Ahşap kepenk sistemleri yapılarda bir güneş kırıcı görevi üstlenerek, hem görsel hem de doğallık açısında katma değer sağlamaktadır.


Bütün pencere ve kapı dış açıklıklarına uygulanabilmektedir. Derz yalıtımı, içten ve dıştan iki conta ile sağlanmıştır. Mağaza kepenk , pencere ve garaj kapıları olarak geniş bir uygulama alanına sahiptirler.


Watt Alarmlı Kepenk Güç Kaynağı. Pimablock PVC Kepenk Sistemi tek kanat, sağa ve sola açılan tipte çift kanat veya katlanarak açılan dört kanat uygulaması, kullanıcılarına avantaj sağlar. Firmamız otomatik kepenk sektöründe vermiş olduğu ayrıcalıklı hizmetleri ile sizleri daima memnun etmektedir.


Sektöre farklı bir bakış açısı getiren firmamız eski dönemlerde uygulanan ve elle kapanan tahta kepenklerin yerine teknolojik gelişmeler ışığında üretilen otomatik kepenk sistemlerini sunuyor. Pencere Üretim Makineleri, Pencere Üretim Teknolojileri, Pencere Profil, Profil Üretim Makineleri, Profil Üretim Teknolojileri, Pencere Mekanizmaları, Pencere Yan Sanayii,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar