27 Kasım 2017 Pazartesi

Parke boyama

Parke boyama

Bu sayfamızda doğru alet edevatı kullanarak, parke boyama işini adım adım nasıl yapabileceğinizi anlattık. Ahşap renklendirme parke boyama. This video is unavailable.


Parke boyama

Aynı şekilde eğer zemininizdeki parke lamine parke ise burdaki gibi masif üstünde bir başka ahşap tabakası varsa üzerinde gördüğünüz şuradaki kartman 3mm 4mm 5mm her neyse bu alanda. Beyaz parke bence hem beyaz ve pastel renklerin yanında güzel görünüyor, hem de siyah ve doğal ahşap olan mobilyaların güzelliğini ortaya çıkartıyor. Iki tane alternatifi var: 1. Bizler mağaza bu yerken yerdeki laminat parkenın üzerine gemi sektöründe kullanılan epoksi adı verilen gemi boyama ürünü ile boyadık.


Bu bahsettiğim boya üretilen boyalar içerisinde kimyası en kuvvetli en sağlam ve en dayanıklı boyadır. Her ne olursa olsun ASLA bu iki boya türünü laminat parke ve lamine parkelerinize uygulamamalısınız. Zaten bu bahsi geçen boyama önerileri Pvc zemin kaplamaları için uygun olmadığı yazımızın başında dile getirmiştik. Boyama Yaptığımız Zeminler Kaplamalarında Hangi Boya Türünü Kullandık?


Parke boyama konusunda dekoratif akla sahip kişiler tarafından uygulanılması büyük önem taşımaktadır. Parkeyi uzun yıllar kullanabileceğiniz için güzel yapabilmek, evinize değer katmanıza yardımcı olmaktadır. Bu amaçla hem müşterilerimizin hem de ustaların yararlanması amacıyla beyaz renk parke (ahşap) zemin boyama standardı oluşturduk. Ancak bir kez daha hem ustaları hem de beyaz renk parke boyama sını talep edenleri uyarıyoruz. Beyaz renk de ustalaşmayanların bu rengi zemine uygulamaları son derece zor ve beyhude bir çabadır.


Avrupa makineleri ile parkelerin cilalanması ve bakımı Parkelerin su bazlı ve akrilik bazlı boyalar ile renklendirilmesi ültraviyole makinesi ile parkelerin aynı gün içerisinde cilalanıp teslim edilmesi profesyonel ekip ile garantili ve kaliteli işçilik sunulmaktadır. Islak hacim harici mekanlarda sıklıkla tercih edilen parke , ahşap kökenli bir malzeme olduğundan dolayı her tarzda dekorasyon ile uyumluluk gösterir. Parke boyama işlemi çok da zor olmayan sadece zaman isteyen bir işlem çünkü boyanan parke üzerinde gezinme olmayacağı için boyadığınız parkelerin bulunduğu odada bir gün gezinmemeniz gerekecek. Yüzeyin en geniş en ve boyu ölçü olarak alınıp hesaplanır. Süpürgelik kenarları yüzeyin ölçülmüş m2’sinin i olarak hesaplanır ve ölçüye eklenir.


Parke verniği, yer döşemeleri, ahşap merdiven ve lambri kaplama yüzeyler için kullanılabilen bir vernik çeşididir. Nitekim “Polisan” “Hemmel” “Dyo” ve “Marshall” gibi markalarda parke cilası ve benzeri adlar altında cila satışı yapılmaktadır. O şekilde cilalar alarak cila uygulamanızı yapabilirsiniz lakin en güzeli ve doğru krem cinsinde olan sürme cilalardır. Boyama öncesi de mutlaka bir kat astar atılmalı ve en az 2. Laminant parke sağlık açısından bir zararı varmıdır? Eski parke uzerine yeni doseme olur mu?


Seramik fayans üzerine parke olur mu? Kahrs Plank Siyah Meşe Parlak Lamine Parke ₺951. Classen İnnovation Rustik Ceviz Parke ₺129. Yavaş ve dikkatli hareketlerle boyama yapın. Boya yaparken çalıştığınız alanın iyice havalandırılmasına özen gösterin.


Mobilyanın her bir parçası kuruduktan sonra tekrar montaj yapabilirsiniz. Piyasadaki akşap parkeler genellikle kayın ağacıdır kayın ağacının lifleri meşe ağacına göre yumuşak olduğunda zımpara ve lif izlerini belli eder müşterilerimiz firmamızdan renk işlemi istedikleri zaman bizler parke boyama işlemine hazır. Esenyurt Parke uygun fiyatları ile her zaman hizmetiniz de bulunacaktır lütfen bizden fiyat alınız. Yapığımız işcilik ve malzeme yıl garantilidir. YORUMLARINIZ EDİTÖR ONAYINDAN SONRA YAYINLANACAKTIR.


Yani parkeyi ev için mi yoksa ticari bir alan için kullanacaksınız bunu belirlenmeniz gerekmektedir. Ev kullanımlarında parkenin üzerindeki çalışma daha az olacaktır bu nedenle çok yüksek sınıf parke kullanmaya gerek yoktur. Bazı astarlar, tam kurumak için bir haftaya ihtiyaç duyar. Bu durumda astardan sonra boyama işlemi için bir hafta kadar beklemelisiniz.


Boyayı bir kat olarak uyguladıktan sonra kurumasını bekleyin ve daha sonra ikinci katı da uygulayın. Fırçaya fazla boya almayın. Eğer beton boyama için hiçbir anlamı varsacinsiyet, sadece astar olabilir.


Nasıl muşamba veya laminat parke bir idealdir seçerim. Ben muşamba veya laminat zemin. Bu yöntem aynı zamanda ileriki dönemde parke değişiminde merdivenin rengini sorun olmaktan çıkarır. Laminat parke boyama oldukça merak edilen konuların başında geliyor. Biz de Boyacım Gelsin olarak size bu konuda detaylı bilgiler sunmaya çalışacağız.


Sonrasında yere alt tabaka serilerek üzerine laminat parke döşemesi istenilen yöne doğru yapılmaktadır. Parke çeşitlerinin döşemesi işin uzmanı tarafından yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar